Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a Kép lemaradt
Hali ma voltam thundercat-es pólót csináltatni Szerdára kész lesz.
3250ft az ára. Amit magamnak csináltattam az fehér alapon kék feliratos és a thundercat jel köré van irva hogy thundercat club, alá pedig magyarország a hátuljára pedig a nevem nagybetűvel szerdára dobok róla fel képet és akinek kell az szóljon bármilyen színűt ás stilusut lehet csoportossan kedvezméyt is kapunk az én polomon ez a thundercat jel lesz rajt szerintem nagyon fasza lesz
Chris 40-el térdet koptatni boszorkányság.
A térdkoptatós hókusz-pókusz nagy tempót is igényel, mellesleg sztem utcán felesleges illetve stílus kérdése.

Ha már kopik a lábtartód az dícséretes!
Isten hozott!

Légyszi fényképet a cicáról...
ha kezdőknek és friss Thundercat tulajoknak is van helye, akkor csatlakoznék
... kb 40 el megyek, és ugye nekem nem a gyári van az lehet már leérne... nem tom. de szemtanuk szerint 5cm alatt van a térd és talaj távolság.
Erdekes.En is szoktam korforgozni foleg azert mert nekem az balradonteshez kell ugyanis azt nem annyira szeressem,tehat eroltetem.Nekem meg semmi gondom nem volt.Annyi csak hogy labtartoig lenyomom de a terdem meg messze van a foldtol
mellesleg a körforgóba ahol eza kép is készült voltak gondok is, csak 3x fordult majdnem keresztbe az első kerék, de megúsztam... tempósabb kellene ...
még 1 tutti lesz!
Nem arcosság vezényelt, mert még csak most kezdtem el igazán "motorozni" és ismerkedni a dolgokkal, hanem jön egy barom és beszúr elém és nekem kell úgy korrigálni hogy talajt fogok... vagy elmér valamit és én koppanok.

De hát ez annyira benne van, mint hogy közúton ki csúszik az ember. Mondjuk a második esetben csak magamat hibáztatom, az elsőben meg azért bosszantó a dolog.

De egy tuti... mindent a fejlődésért! Vannak a jövőre ötleteim és terveim... nem is kevés
Üdv ithon Sat
Chris biztos úgy értette hogy valaki nekimegy hátulról és elkaszálja,mikor a tökéletes ívet szurja
De ettől nem kell félni szerintem ez a legritkább balaset ami előfordul.
Mindenesetre kisebb az esélye mint a szalgkorlátra felkenődni.
Valahogy úgy! Na mikor lesz megint thundercat tali?
Tiszteltetem az urakat.Vegre itthon
Mar a forumban sem bizhatok.Tegnap az en draga lengyel anyanyelvu szerelmem nezegette a forumos kepeket a hetvegi osszejovetelrol,es utanna csak azt vette eszre hogy en irtam valamit "magyar puncik"-kal kapcsolatban.Most meg azt gondolja hogy en nem is vagyok angyal.Termeszetesen mondtam hogy egy hatalmas felreertes aldozata lett.De azert most biztos parazik.
Chris!

"nem akarok mások szarja végett hibázni."

Ez nem hangzik túl szerényen!
... vagy Kaló Ring, kecskeméten, napi 2500 ft ért. ... lassabb teknikásabb pálya, ideális a fejlődéshez.
Én erre már gondoltam és fel is akartam dobni az ötletet... keresünk valami jó időpontot és szezonzárónak beleférne... valami olyan időpont kőne amikor nincs tele, nem akarok mások szarja végett hibázni.
Guen ez rád is vonatkozik kéne egy tökös gyerek aki csattoktatná a gépét ha éppen ne megy.és mivel én a pelenkázáson kívül más lefotózásához nem értek örülnék ha odatolnád a mocskos képed
Én még egy kakucsrimget beiktatnék a szezon végén ha van kedved jer föl azt ott lehet gyakorolni,ez persze mindenkire vonatkozik.
Minden nap,13-óra után 4ezer forint a pályadíj
... azért mert itt a környéken ez van sajna és itt lehet tréningezni... elismerem nem valami jó, se a körforgók se az ilyen tempós kanyarok, de valamire csak jó. biztonsági határon belül motorozok!

Ui.: nem 2 év kb augusban kezdem el... sajna későn jöttem rá mit is takar az igazi motorozás fogalma. No meg azért a guminyomás ellenőrzése sem egy elhanyagolandó dolog. Ez is megtanultam. Úgy érzem így pár hét alatt elértem a célom idénre. Sajna a térd nem volt még meg (bár sok nem választ el ), és ha idén nem is lesz meg, nem bánkódom, mert kezdem érezni mit az hogy motorozás!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚristen Chris végre sikerült peremig dönteni a hátsógumit
Gratulálok igaz 2-év kellet hozzá de megcsináltad,most jön a lábtartó,és ha az is megvót jön az elsőgumi kiperemezése,de aszem azt én már nem érem meg ha ilyen tempóban haladsz
Meg miért kőröshegy?mikor értitek már meg hogy az ilyen nagytempós kanyarokban nem lehet megtanulni kanyarodni,sosem fogod az agyad korlátai álltal meghatározott dőlésszöget tullépni,mivel ugysem mész ott olyan tempóval.
Ad az egész egy hamis biztonságérzetet aztán jön a hegyi szerpentinen a visszafordító és szevasz van.
Úgyhogy csak óvatossan,azért örülök hogy sikerült,majd ha először leér a térded és a kis faszod felál az élvezettől(lásd:Frenky)Akkor arrol is tolj képet had örüljünk mi is
... a felső szakasz is hasonló szituációba ment, csak sajna nem sikerült az a pár kép ... majd lekközelebb
...hát irigykedve nézem picit a képeket, bizti jó bulee lehetett,de majd jövőőre. Én a tengerparton sütettem a hasam, mondjuk az királyosabb volt ...

viszont én sem tétlenkedem itthon... a hely sokaknak ismerős lehet, csak néhány kép:
Nehéz szívvel, de eladom Tündérkémet, szerető gazdit keresek számára! Még nem hagyott cserben sohasem:
http://motor.hu/motor_vpage.js...
Nem volt berugás babgulyáshoz illő borozás konszolídáltan