Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratulálok mondtam hogy holnap beszopunk az idővel,ilyenkor már minden olyan nap mint a mai áldás,mindeggy én elmentem a tanpályához egy körre azt szarok rá ha esik elmegyek uszodába
Nem arrol volt szó hogy micsleny lessz elől nem valami bt000izé?megint rábaszás lessz figyeld meg,kérlek könyörgök hozd el a minikazikat
ja igen ez hétfői seb
aszfaltmérgezés csúsztam 1-2 métert aszfalton....
Csinos!
Mit csinaltal vele?
holnapra ezt jósolja a metnet. Délutánra.... itten már most is dörög....
bunkó....
na cigány felraktam a vágott slicket hátra meg előre egy bt002-t
hazafelé azt hittem bicikli kerekek vannak a motorban, olyan könnyen lehetett irányítani. Soha többet dunlop gumit !
Rendesen kívánja a paripa a kanyarodást. Sajna a térdem nem annyira szereti a terhelést így még eldől hogy holnap pályázok vagy csak fényképezek.... ma a kordurában zavaró volt hogy mozgott benne a protektor és basztatta a kötést holnap befáslizom meg a bőrruhában nem is fog tudni úgy mozogni remélem bírni fogom...
Na végre megjött az esze az eggyikőtöknek,és meg akar válni a romhalmazától
http://kepesmotor.hu/yamaha-sp...

muszály lex eladnom sajna
nyugeee ... egyetemet végeztem, szal ééértem! ... és tovább akarom képezni maga, tehát ja
Na látom mire bepötyöktem leesett Diploma mÍÍÍ
Az fontos hogy atmenjetek a nagyduna(tudod az a nagy széles kék izé ami a feketeerdőtől(a Birkmann Klinikától)folyik a fekete tengerbe) hídon és csak utánna menjetek be a kutra Az az első kut onnéttol számolva.
Mert Annahegynél van egy molkút aminél van egy nem működő romos meki,és nem ott leszek,hanem a dunahíd utánin oké-vagy oké?
már mint át a dunán és majd jobbra meki! okee
okee meg!

lekanyarodunk az M0ra megyünk megyünk és eccer csak lesz jobb oldalt valami (gondolom ez a mekis cucc) és ott tali!

Okés csörgök
Nekem az Msn izét guen csinálta ugyhogy vagy othonrol nyomom vagy sehonnan
Átmentek a nagydunahídon,és kb 1kmvan egy mekis benzinkút ott megáltok,csak azt kéne hogy amikor fehérvárról indultok megcsörögjetek.
Ugyanis én budafokról annyi idő alatt érek oda(4km)mint ti fehérvárról
mi lenne ha főőnézné msnre? akko eccerűbb lenne ... de ez csak egy észrevéétel
Megvan kösz
pontosabban... ... gurulok lefele a dombon egybőő tábla jobbra M5-0 majd elkanyarodik az út... és emlékeim jók nincs sem bezinkút arra sem semmi... tehát?

Megértem Frenkyt remélem a télen kiheveri a gondjait jó meleg fűthető garázsban...
Chris csörgess mán meg mert nem tudom a számodat
... motoros pályamatrica 4nap: 585 ft ...

___
ez lemaradt a költségekből.
Ja ez a számom hijáá hogy jó e az idő,olyan dél körül kéne talizni a nullás magasságában,de ha fél egyre értek föl az is mindeggy.
Sajnos Frenky nem tud jönni (nincs kedve )de nem is hiányzik úgyis csak feltertana minket.
kérek mindenkit aki eddíg jelenzte hogy érdekli ez az ismét jelezze hogy akkor JÖN!

Vasárnap 10 óráig döntünk az időjárás végett hogy ok vagy sem!
OLDALunkon fogom közzétenni, hogy ok vagy sem, de ide is beírom!
Na szóóval:

Időpont: 2009.09.13
Helyszín: Kakucs

12:15 - Találkozási pont: Székesfehérvár M7 (autópályán) Mól benzinkúz
13:00 - Találkozási pont: Budapest / később a pontos helyről
13:45 - Célpont: Kakucs

Program első sorban kanyargás a pályán (4000 Ft), de a megjelentekkel közkívánatra program bővülhet. :)

Bandi és Guen... hol legyen a Pesti talipont? Mi a pályán fogunk érkezni M7 és M0 majd M5 le... tehát valahova olyan helyre kőne betenni ami nem belváros.
Okés... Ma estefele belövöm kb az időpontokat ki hogy tervezzen, de várhatóan ez délután program lesz és az autópályát fogjuk előnybe részeseni.

A tényleges dolgot, pedig vasárnap délelőtt akkor belőjük. A számod még a régi... 20265... majd felhíílak vasárnap délelőt.
Beszéltem Guennel neki xcsak a vasárnap jó ugyhogy vasárnap ha szar azn idő akkó szopóka van.
Szerintem vasárnap délelött értekezzünk mi legyen én kinézek fasza e az idő és szólok induljatok e a messzeségből ok?