Gratulálok mondtam hogy holnap beszopunk az idővel,ilyenkor már minden olyan nap mint a mai áldás,mindeggy én elmentem a tanpályához egy körre azt szarok rá ha esik elmegyek uszodába
Nem arrol volt szó hogy micsleny lessz elől nem valami bt000izé?megint rábaszás lessz figyeld meg,kérlek könyörgök hozd el a minikazikat
bunkó....
na cigány felraktam a vágott slicket hátra meg előre egy bt002-t
hazafelé azt hittem bicikli kerekek vannak a motorban, olyan könnyen lehetett irányítani. Soha többet dunlop gumit !
Rendesen kívánja a paripa a kanyarodást. Sajna a térdem nem annyira szereti a terhelést így még eldől hogy holnap pályázok vagy csak fényképezek.... ma a kordurában zavaró volt hogy mozgott benne a protektor és basztatta a kötést holnap befáslizom meg a bőrruhában nem is fog tudni úgy mozogni remélem bírni fogom...
Az fontos hogy atmenjetek a nagyduna(tudod az a nagy széles kék izé ami a feketeerdőtől(a Birkmann Klinikától)folyik a fekete tengerbe) hídon és csak utánna menjetek be a kutra Az az első kut onnéttol számolva.
Mert Annahegynél van egy molkút aminél van egy nem működő romos meki,és nem ott leszek,hanem a dunahíd utánin oké-vagy oké?
Átmentek a nagydunahídon,és kb 1kmvan egy mekis benzinkút ott megáltok,csak azt kéne hogy amikor fehérvárról indultok megcsörögjetek.
Ugyanis én budafokról annyi idő alatt érek oda(4km)mint ti fehérvárról
pontosabban... ... gurulok lefele a dombon egybőő tábla jobbra M5-0 majd elkanyarodik az út... és emlékeim jók nincs sem bezinkút arra sem semmi... tehát?
Megértem Frenkyt remélem a télen kiheveri a gondjait jó meleg fűthető garázsban...
Ja ez a számom hijáá hogy jó e az idő,olyan dél körül kéne talizni a nullás magasságában,de ha fél egyre értek föl az is mindeggy.
Sajnos Frenky nem tud jönni (nincs kedve )de nem is hiányzik úgyis csak feltertana minket.
12:15 - Találkozási pont: Székesfehérvár M7 (autópályán) Mól benzinkúz
13:00 - Találkozási pont: Budapest / később a pontos helyről
13:45 - Célpont: Kakucs
Program első sorban kanyargás a pályán (4000 Ft), de a megjelentekkel közkívánatra program bővülhet. :)
Bandi és Guen... hol legyen a Pesti talipont? Mi a pályán fogunk érkezni M7 és M0 majd M5 le... tehát valahova olyan helyre kőne betenni ami nem belváros.
Beszéltem Guennel neki xcsak a vasárnap jó ugyhogy vasárnap ha szar azn idő akkó szopóka van.
Szerintem vasárnap délelött értekezzünk mi legyen én kinézek fasza e az idő és szólok induljatok e a messzeségből ok?
Nem arrol volt szó hogy micsleny lessz elől nem valami bt000izé?megint rábaszás lessz figyeld meg,kérlek könyörgök hozd el a minikazikat