Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te inkább dolgozzál ha télen kilátogatunk hozzád legyen pénzed meghívni minket finom sörökre meg viszkikre
Mondjuk most egy fasza langosert,meg egy hideg borsodiert a velence tonal a ragyogu napsutesben.........egyszal pocsben hazamotoroznek
Lószart a Satnak is jönnie kell,mit neki az a 2000-km,eszünk egy lángost meg nyalunk egy fagyit az húzhat mindenki haza.elég satnya ez az ugy.n.,találkozó,és én a szlovák körre szavaznék de sajnos annyi lénk sincs hogy igyunk egy pohár langyos vizet,tehát végül nem is olyan rossz ötlet.
Ha szar idő lessz akkor is megyünk?Mondjuk ott van valami termálfürdő rész is tehát köszvényes testünket még aztathatjuk is ha arról van szó
Én meg sajnos az edzőmérközesem miatt hagyom ki..

Amúgy a pályázáshoz visszatérve, elől hátul Conti Sport attack van..
De én ezek szerint nem találom a helyem a térdelésnél. valahogy vagy nem ülök jól rajta, vagy mit tudom én.. de leviszem a gépet.. kiülök mint állat.. és mégsem..

De a gumi. az kopott nagyon.. rendesen megsínylette.. de megérte..
Helló mindenki!Sok lóvé nem kell a strand ingyenes legfeljebb benzin költség merül fel úgyhogy ne b@szakodjatok már kislányok .....(Sat ez rád nem vonatkozik,Így a kivétel erősiti a szabályt.....)Mert enni otthon is kell
En is kihagyom a tavolsag miatt
Szintén anyagi gondok miatt én is kihagyom! Sajnálom....
sziasztok távolság és anyagi gondok miatt nem tudok részt venni a közös guruláson de azért köszi a meghívást!
lakik valaki amugy a keleti felén az országnak?
Helló mindenki!Kedves Barátom örülök,h ilyen kötői hasonlatokkal tudsz élni.Igaz barát vagy, de kettőnk közül Te vagy a gyáva és ezt te tudod a legjobban,de ez nem az a fórum ahol ezt +kell vitatni..... Legközelebb légy kicsit átgondoltabb Te Majom
1. Chris
2. Frenky
3. Kékvillám
4. Elbandi-Elbandiné
Frenkynek egyszer ért le véletlenűl,az nem számít bele,akkor is úgy hogy mondom neki te Frenky képzeld azt hogy az aszfalt a pina a koptatód meg a nyelved,és láss csodát,csak sajna megijedt(valószínű a pina esetében is így tenne)és visszahúzta a (nyelvét)kotatóját.
Guen barátom neharagudj a szombat miatt de pénteken mata részegre ittam magam igy szombaton a plafonbámuláson kívül sokminden nem történt.
Viszont erre a talira igazán eljöhetnél és ott bindzsulda lenne akkor.
cscs!
adatlapom legalsó kép(euroringen). usa-ból rendelt kis lábtartó szintén leért...
videómat nézd meg esetleg egy másikat..(mantas néven keress rá)
szóval leér a térd, de Frenkynek is le tudja rakni közúton is.. Miki is karcol rendesen.... a motorban jóval több van. Milyen gumival voltál kint(méret,tipus)?
1. Chris
2. Frenky
3. Kékvillám
....

/Amúgy köszike megvagyok... eléggé el vagyok tünve, nem igazán tudok gépközelbe lenne, majd írok mailt, ha lesz kis időm. /
üdv a csapatnak nekem is jó a CAT tali
Na.. srácok. sikerült.. 5000 forintba került és egy délutánt pályázhattam a Pannonia Ringen.. Tapasztalat:

Normálisan nem nagyon pörgetem a kicsit közuton 8000 fölé.. A pályán 11-14000 pörgettem végig.. Hihetelen milyen erő van odafent.. Csak meghúzod..és megy a drága. száguld. Eszméletlen milyen ha 110 lóerő dolgozik alattad.. ezt közúton nem nagyon lehet érezni, max ha gyílkolod..

Viszont. az én hiányosságom, hogy vittem én le a gépet, de még mindig nem tudom letenni a térdem.. van olyan akinek sikerült már a Cattel?

Amúgy a gumi is szenvedett rendesen.. Meg is látszott rajta a 80 km pálya.. olyan rojtos és gumi darabos.. de mindegy.. egy élmény volt..
Helló Mindenki!Nekem OK B Miki is el van tűnödve,valami ott arra is lehetne....... (Igaz Speede.....)
szió te még élsz?
Üdvözlök minden Motoros társamat!

Először is sajnálom, hogy elhanyagoltam kis csapatunkat, és aug 1 ét írván ráébredtem, hogy mindjrát vége a nyárnak.

Ezért minden időmet arra szeretném fordítani, hogy megszervezzem a II. Cat talit. A dátum a jövő hétvége, szombatja, azaz 8. Az időjárásról... gyönyörű napos időt jósoltak számunkra, tehát mindenkinekinek kötelező a részvétel.

Sokan megjegyezték, hogy a tavalyi Velencei dolgot kellene feleleveníteni, így hát ha a következő párnapban (kedd estig) nem jön elő senki egyéb ötlettel, akkor ismét Velencére látogatunk el!

Mindenkinek van 1 hete, hogy letisztázza a hétvégéjét, hogy velünk tarthasson és egy újabb királyos bandázós napon vehessen részt.

Kérek mindenkit, aki benne van a dologba kérem jelezze:

1. Chris
2. ...

Ui.: Megjavult a műszaki gondom, aksi sarú lelazulás volt a gond.
Helló Mindenki! Egy haveromnak volt léptető villa törés +kérdezem az orvoslást
Sziasztok! Nem volt ma szerencsém, mert szétesett a váltómű. Holnap szedik szét. Nem tudtok bontót ahol esetleg lehet kapni alkatrészt hozzá? Azt mondják ez típushiba. Most van benne 70000 km-er. Menetközben egyszer csak megszűnt a hajtás, bármelyik fokozatba rakom, nem megy, meg hallani zörejt is. Valakinek nem volt hasonló problémája még?
42-est vettem ,de inkabb 40es.200 font volt 400 helyett.Amire cserelik,az meg 300 lesz
Mennyire kicsi es mennyibe kerult? Epp azon toprengtem mostanaban, hogy kellene uj ruhat vennem, a regi mar kicsit viseletes...ja, egy het mulva superbike Brands Hatch-en, pentektol vasarnapig ott leszek. Harom off, ilyen se volt meg a tortenelemben!
Par napja vettem ezt a rucit,de olyan szerencsem van hogy kicsi ram.Pontosabban csak a kabat.De szerencsemre visszacserelik.De olyan szerencsem van hogy ebbol a tipusbol nincs nagyobb meret.Ugyhogy amire cserelik ra kell fizetnem
Amugy otthon megy a teknic ruha?
Helló Mindenki ! Tegyél fel képet Légyszi kb öt percre lakom a csiki-begétől.Köszi
qrva jó! igazi hungarikum.