Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amiatt ne aggodj hogy bejelentetted egyedulallo vagy.Mert itt csak uriemberekkel alsz szemben,mindenfele hatso gondolatok nelkul.
Tavaly voltam othon cimbimmel.O gixxerrel jott.Hihetetlen kenyelmes volt szamara.Azota Cat-je van.Itt is van egy Dapra srac aki nem reg jott vissza angliaba (termeszetesen cattel)
Figyu inkább azon gondolkozz el mekkora is a rutinod,ha kevés akkor egy minnél olcsóbb thunderketet kénne venni mert úgyis fetremberger lessz a vége, és nemmindeggy hogy egy egymilliós vagy ötszázezres gépet törsz össze.
Félre ne érdsd nem totálkárrol hanem csak eldől a fagyizó elött,kis sóderágy,és onéttól javítási költség+értékcsökkenés semmi értelme csili vilit venni.
Utánna meg olyan színűre festeted amilyennre akarod,mert marad rá léd,az meg hogy milyen az állapota nem a korától vagy a kilómétertől függ.
Tehát simán megveheted ithon az olcsót a végén csak nyersz vele ráadásul azt meg tudjuk vizsgálni mi is a franciát meg max a csigák
Sajna szóló vagyok?
Atyaisten ilyen kijelentést tenni, az összes erőtlenblokkos cyberstrici rád fog mozdulni
Én azt mondtam volna:brutális állat a barátom és szétveri a pofátokat ha csak rám mertek nézni
800km az itthoni útviszonyokban számítva (volt részem nekem is egy ilyen napi túrában) a sógóroknál dupláját tennénk meg
800km-t mentem vele egy nap alatt azt még ki lehetett bírni
igaz másnap annyira nem akartam ráülni
a francia kompátkelő kb 1400 km, jó kis túra lenne hú hát erre valóban veszett emberek laknak
Anikóspeed szerintem 2002-2004-es évjárat közül válassz (kifutószéria) és ezért kevés km van bennük. A külföldi behozatal elég macerás, és az öreg gépeknél már fent áll az a veszély hogy lelakták.
Hali
Bigrip is arulja a mocijat.Amugy mar a forum miatt megeri ilyen morort venni Bar vannak itt mindenfele fjr-es kistarsak is.
Vegyel motort angliabol, majd en hazamegyek vele
Hali

Konkrétan én is megpróbálom eladni a motorom ha sikerül
De ha nem viszik el akkor sincs semmi gond mert sztem is nagyon jó kis motor!
Nézegettem az itthoni oldalakat ahol vannak eladók de nem nagy a választék lehet jó motor s nem adják el ebay n nézegettem s pár külföldi oldalon. Jó lenne valami kevés km es persze ha van ilyen s valami szervízelt s megkímélt. De láttam olyanokat pl franciában amiben csak 8400 km volt s tulaj árulja kb 2400 euro plusz haza hozatal s regd s forgalomba hely.Nagyon szép állapotúnak tűnt bár a gumik sorvadtak voltak mert még a gyáriak voltak rajta.Ez is egy lehetőség de tekingetek öcce vicca
egyébként van már konrét cél? úgyértem kinéztél már egyet? vagy még csak nézelődsz? itt a fórumozók közül is van aki hirdeti elég szép állapotút jól felújítva.
bizony Te laksz tőlem kb 20 percre.
Lehet én lakom valakitől 20 percre bár lehet nem rólam van szó mert jelenleg solo vagyok sajna így nehezen vihetném a bmat egész jó ez a fórum teccenek az itteni társadalmi lények
tavaszi motorozásról beszélek bármilyen furcsán is hangzik
Ő is hozza a barátját én meg a barátnémat meg ilyesmi.... már ha eljössz
Helló Mindenki! HEE vidéki ez itt nem a randi vonal viselkedjél mánn,legalább az elején
amint látom nem is laksz tőlem messze. én kartali vagyok. az kb 20 perc mocival, ha a szabályokat nem nézzük
Nekem gondom nem volt vele pályán is el lehet vele körözgetni ha nem is versenytempóban . E-ringet megjártam vele ha jó gumit raksz fel akkor bolondbiztos motor elesni nem lehet vele.
Az hogy a gyors kanyarodást mennyire bírja azt nem tudom kakucson oldaldekliig döntöttem balra és nem volt "fetrenberger" simán bírta. ajánlom figyelmedbe 7381 és 82-es kommentet :D
Jajjj nem kell aggódni típushibája nincs,csak a tulajdonosaik:Nézzük csak:
-Chris:neki diplomája van tehát hülye mindenhez.
-Sat:téjjel issza a teát nem is téma tovább.
-B.miki:jobban jár ha inkább a sárt dagassza(mert az R1-el csak egyenessen megy)
-Guenbaba:Hát szerintem aki tűzoltó ma Magyar O.az csak hűlye lehet.
-Frenky:Ő és barátai mentették meg hófehérkét a gonosz mostohától.
-Kékvillám még friss hús belőle még akármi is lehet.
Na micsoda szedett vedett társaság,készülj fel ha ilyen ocskavast veszel ide fogsz tartozni hát hiányzik ez neked
Helló Mindenki!Ne gondolkozz sokat,inkább vegyél 1-t! El -en kívül mindenki dicsérni fogja.......(EL=irigy budai ficsur,sz@rd le)
Csatlakozom az elottem szolohoz,de ha kicsit visszaolvasol,akkor reszletesebb leiras is van.Amit mindenhol megemlitenek az a valto,amit ha jol kezelsz akkor nem fog reccsenni.Nalam 3 eve van,eleg sokat jarok vele.Hosszu turak...meg azert rendesen meg szoktam lovetni ha van ra lehetoseg.
Nekem nem volt vele semmi bajom,csak a szokasos kopo alkatreszek.
köszi az infot. Azt hiszem többnyire csak magamat motoroztatom rajta majd s szerintem pályára is megyek majd vele, az előző motorokkal is körözgettem a ringen s örkényben bár azok kicsivel könnyebbek voltak szerinted jó lehet ez pályára is? S neked mik a tapasztalataid a tiéddel? meg vagy elégedve vele ?
szia! Típus hibája nincs a mocinak, vannak gyenge pontjai de ezek nem biztos hogy mindenkinek számítanak. Erő van benne elég a tempós haladáshoz a két személyt azért megérzi de nem is annyira a motor inkább a fék. Nekem személy szerint a fékkel volt egyedül gondom de lehet én más stílusban motorozom mint amire Te használnád. Semmi extrára nem kell figyelned vásárláskor csak amire bármelyik mocinál figyelnél. Volt e buktás(bár ez nem kérdés mert sztem nem nagyon van olyan moci ami nem volt.) ha igen mennyire. Ha csak idom sérült az nem gáz de ha lehet vidd el olyan helyre ahol meg tudják neked nézni hogy a váz helyén van-e. Alkatrész nincs túl sok hozzá lévén azért nem egy tucat motor, de cserébe nem is nagyon igényli hogy hozzányúlj.
Helló halló Tudna nekem valaki segíteni s tanácsokkal el látni egy bizonyos thundecat motorral kapcsolatban? Eddig egyxer kétxer probáltam ezt a típust s nagyon tetszett, hogy kényelmes s haladni is lehet vele, de ennyi megbízhatóság s valami rossz tapasztalat vele kapcsolatban. Igaz csak tavaszra tervezem a beszerzését de valahogyn kell tapasztalatokat s valahol gyűjteni. Aki tud léccilécci help