Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már felraktam a viccek közé,ezt ma fotoztam,És a Magyaroroszág én így szeretlek cimet adtam neki,Élvezzétek
Ja jó volt Sirok az összes segget meg csöcsöt megbámultam,4-napig gyakorlatilag totál be voltam baszva,meg mentünk a Mátrában mint az állat,psziho stilusban és tempóban.
hali
én is ma raktam fel a catre dobozt csak anyi különbséggel hogy én csináltam neki tartót majd dobok fel róla képet nagyon jó let és tök egyszerü
hiho mindenkinek...
mégsem vesztem el voltam erre meg arra csináltam ezt azt nem mindenre vagyok büszke
telón ne keressetek mert hiába venném fel nem hallom mit beszéltek...(szar) itten lehet meg msn-en meg mailben ha valaki utánam érdeklődne...
esetleg skype...
Köszi az infót.
Újból én Givit néztem 31 pénz a konzol....
oldaltartók nélkül
Azt hiszem az idén nem tevezek hosszab túrát.
Szia Dapra!
Én fél éve vettem KAPPA konzolt. Kb. 25000 Ft volt,doboz+oldaltartók nélkül.Bpesten a Csiki-Bege szűk 3 hét alatt meghozatta.Használtat lehetetlenség szerezni!
SzépNapotMindenkinek!
Jól eltűntem mi?Nem voltam net közelben,meg átköltöztem az ország másik fertályára.Reszkessetek Hajdúszoboszló és környéke!
A moccom azóta természetesen meggyógyult.
No,megyek visszaolvasok mi mindenről maradtam le.....
Hát jobban megy az egyéniségedhez és a hajad színéhez is
Lecsereltem a vasat
Helló mindenki !Sirok *5 volt a hétvégén. A kovi angyalait El nagy figyelemmel kísérte De neki legyen mondva elég sz@r volt.
Bmiki Holnap délután mikor indulunk Christ nem értem el telon nem tom mit csinál gondolom már megint a csajok után folyatja a nyálát Balaton lellén a sétáló utcában
Ja meg van egy kek kardanos gep is a kep balsarkaban
Jatek!
A kepen ket cica talalhato(az egyik az enyem muszakira varva)
Annyit segitek hogy a masiknak is ogyanolyan a szine.
Majd valahogy így
Nekem ugyanez volt a kis cbr-en az aksid megadta magát cseréld ki és jó lesz. Amugy úgynézki hogy hétvégén megyünk boglárra majd megint jól bebaszunk adig is jó szerelést
Korabban mar volt tema(kb egy eve) hogy milyen elektromos hibakat jelent.Kerdes hogy milyen szamra esik vissza.Mar nem emlekszek hogy mik vannak,de majd megnezem en is.Mit jelenthet.Meg azt hiszem veleki kakott fel tablazatot is.
Chris!

Nem kell megijedni! A 0ra fordulás pár másodpercig töltésproblémát jelent! Nekem is ugyan ez volt a nyár elején, még mondtam is neked, mikor az indexekkel bajlódtunk. Nekem egy aksicsere megoldotta a problémát!
jaja ez akkor volt amikor együtt mentünk nem? akkor meg is álltál az út szélén....
Helló Mindenki!Nekem is volt hasonló problémám,nekem az egyik akkusarú volt laza.Az aguszt közepe jól hangzik de Velence is legyen benne.Miki élsz még?
jéééééééé szió nagy fiú te még élsz?
Szevassztoook!

Én is itt vagyok ám, és nem tétlenkedem aug közepére mindenkí ugy tervezze, hogy összeröffenés lesz! :D Részletek később....addíg viszont lenne egy kis gondom.

Eddíg is jelentkezett, de nem sűrűn és nem törődtem vele. Nos az a gondom, hogy a fordulatszámmérő leesik 0ra menet közbe 2-3 sec ig majd vissza, és ilyenkor mintha ugrana picit. A motor természetesen szépen forog, mintha mi sem történne. Eddíg nem zavart, de most már kezd mivel 10 km en 20x csinálja ezt. Továbbá lassan már a gép sem akar indulni... hallom hogy tekeri a cuccot a farokidomban, de nem akar indulni a gép... Ötletet meríthetek? Kb mire számítsak... YAmahát holnap híílom.
Köszönöm a jó tanácsokat kipróbálom a Castrlot.
Augusztus 8-16 között Montenegróba megyek a barátnőmmel, motorral persze. Nincs kedve valakinek jönni? A hegyek országa, szinte csak az van ott.
En is castrolt hasznaltam.Eleg jol rajtamarad.De mar egy joideje csak wurt szaraz spret hasznalok.Azt biztos nem dobja le.Amugy ma volt a cica muszakin.Megbukott az elso tarcsa utese miatt.De ma megjott a cucc es holnap fel is kerul a gepre.
kennyetek rája libazsírt,esetleg egy hosszabb turán mikor már kellően bemelegszik és csöpögni kezd csak alá kell tartani a kenyeret,szeletelni egy kis póréhagymát és megvan az uzsi.
kicsit szalonnasütéses filingje lenne a dolognak.
Sajnos az FJR ebből a szempontból sokkal szarabb abból nem csöpög semmi ilyesmi
hiho!
én castrolt használok. Nekem nem igazán szokta retkelni a felnit csak akkor ha közvetlenül indulás előtt fújom be, mert amikor lerakom elfelejtem néha. Ha hazaéréskor befújom nekem nem veri le a láncról, mondjuk nem is szoktam 1cm vastagon fújkálni rá inkább sűrűbben de keveset. mostanában tankonkét 2* fújom de csak egy réteget.