Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem ezelőtt repsol volt. Most ipon van. De mindkettő olyan mint a tiéd. Befújod a láncot, mész egy kört aztán takaríthatsz. Utána már nem "köpköd", de az első út után mindig takarítanom kell, mindegy h mennyit vártam a befújást követően. De lehet h sokat fújok, nem tudom!
Sziasztok! Látom elég nagy a pangás erre felé, de azért megkérdezem, hogy ki milyen lánc sparyt használ, és mennyiért veszi, mert jelenleg Shelt használok, csak az a bajom vele, hogy lepucolom a felnit, megyek vele egy kicsi aztán ugyan olyan olajos lesz mint volt. Bár gondolom a többi is hasonló. De látok 2000-5000ft közötti spray-eket de nem tudom melyiket lenne érdemes kipróbálni.
Bocsi, nem tudtam kivágni.
A 21. oldalon van amit kértél.
Hy mindenki sürgősen kellene help!
szelephézag állításon van a cat mennyinek kell lennie a szelephézagnak_?
En is mindennap olvasom a semmit.
Helló Mindenki,vagy Senki?A Jövő héten a Siroki találkozóra gurulunk,aki gondolja csatlakozzon.Mindenkinek széles utat gumi fákat.
valaki lefotózta a kiccsaládod öcskös és én cat és a ninja mogyoróson
Hallló

Valakinek nincs kedve holnap egy cseszneki szerpentinhez?
Biztos fasza volt!Meglattam az elso kepet es mocskosul megeheztem
Helló Mindenki!Koko barátommal Kicsit kiruccantunk Kisújszállásra,gondoltam Feldobok pár képet ,a hely király rengeteg vetélkedő és sok medence van.Jövőre tuti,4 napra megye
ÁÁÁÁ nem úgy megy az ,azok maguktól nem dolgoznak csak szakértő kezekben,még kell keresnie egy balekot aki lecseréli neki Mivel a fékcsövek már nálam vannak asszem sajnos én leszek az
töki cseréld már le a fékcsövedet bakker... olyan büszke vagy a qrva beta szerszámaidra nemigaz hogy nincs még lecserélve--
Ne kapkodd el!
Nekem meg pont most jott meg a tarcsa
Helló Mindenki!Sat köszönöm a lelkes tájékoztatást,úgy gondolom október közepén lesz aktuális ez a feladat
Szép állapotú versenysisak, D gyűrűs,Fog city páramentesítő fóliás,limitál darab
Karbon-kevlar-fiber
Kiscicam meg ma kapott uj gumit elolre.Mar nagyon rafert.Meg bejelentettem muszakira.Elmeletileg holnap megjon a ket elso fektarcsam is.
Nekem pont akkor faradt el amikor amugy is csereltem volna.Nem veszes.Bar en csinaltam par extra munkat.Nyugodtan allj neki.Bar en nagyon nyugodt turelmes ember vagyok.
Hellő Mindenki! Közhírré tétetik szombaton reggel idulás Kisujszállásra vissza érkezés vasárnap a kora délelőtti órákban.Utazás egyénileg.Sat mennyire szopás szétszedeni a műszerfalat ugyanis a km számláló felső reszén elaludt a lámpa.
Srácok.. tegnap elmentünk csak úgy a Pannonia Ringre.. Fel is lehetett volna menni a ring 20 euroért vagy fél órára.. fel is mentünk volna. csak kezdett rossz ídő lenni. Na elindultunk hazafelé.. Pápa előtt. Öcsém. .még az alsó gatyám is fizes lett..

Olyan eső jött le, hogy a bőrruha enyhén átázott..

Na mindegy. de a pálya isteni.. nagyon mentek a srácok rajta..
Tervezem a közeljövőben. is.. az újboli látogatást.de akkor már fel is megyek..
tudod hogy van ... roppantmód észnél kell lenni
Ez igen
Te aztan tajekozott vagy.En hetente legalabb ketszer vagyok Readingbe de te jobban tudsz mindent Holnap is megyek gumishoz,meg bejelenteni a gepet muszakira.
augusztus 28-30. READING2009
pár nevesebb előadó: Prodigy, Deftones Arcticmonkeys, Radiohead, Ian Brown, Faith no more, Lostprophets.
Mondjuk ahogy látom jegyet már nem nagyon lehet kapni... legalábbis a honlapon
Ja..Slough it van a szomszedban.En eleg messzire mentem a cicaert.Londontol eszak-keletre.En is teljesen gyari felszereltseggel vettem.Na de ebayen rengetek cuccot lehet venni hozza.Amugy ez nem olyen zenei fesztival amire te gondolsz.Ez komolyzenei a mocskos gazdag nagy kalapos oreg ribancoknak.Amilyenre te gondolsz az Readingbe szokott lenni.Az allitolag az egyik legnagyobb.Csak nem tudom mikor van vagy volt.Tavaly pont ilyenkor volt.
Hali! Zenei fesztival es csak 60 merfold? Ott a helyem! En is a biketraderen talaltam es Sloughban vettem, szerintem kb 20 percnyire lehet toled. Mar nem is nem is nezem az elado gepeket miata megvan, nem akarom rongalni magam azzal, hogy esetleg talalok egy jobb vetelt. Inkabb alkatreszeket keresgeleg, pl ledes hatsolampa + index, csak £65-ot sajnalok ra. Meg duplabubis plexi, stb.
Ja amugy sattilus,csak amikor regisztraltam gyorsan irtam es elbasztam,amugy lenyegtelen.Csutortokon melo.Keddenkent vagyok szabad.Amugy itt most volt(van) a henley royal regatta.Anglia legnagyobb evezos mulatsaga.Moscskos boldog tole mindenki.Mert geci sokan vannak,es melozunk mint az orultek.De ma volt az utolso nap Holnaptol kezdodik a zenei fesztival hete
Bar az nem olyan veszes.A gitaros polo ajandek.Nem sok kozom van a hangszerekhez.Hol vetted a gepet.En biketraderben talaltam.Akkor alig volt cat.Vasarlas utan egy hettel mindenhol volt olcsobban is.Na de ez mar csak ilyen