Minden oregnek ilyen kellene!
Ma fenykepeztem.Gyors voltam .Lampanal motor leallit.Kesztyu le,ules alatt kistaskaban telefon. Pont mire zoldrevaltott mar kesz is volt
Te tényleg ilyet akarsz hét ez egy trabant technikai szintjén van
Bovdenes szivató
Berohadó stekker
Fröcsögő lánc
Hervadt teljesítmény
Folyó telószimering
Krumpli indexek
Gagyi fék
Annyi a külömbség hogy,a trabi 2-ütemű de naggyábol egy teljesítmény és minőségi szinten vannak,azért szurkolok hogy ilyen csodállatos géped legyen legalább lesz kinek szijjam a vérét
Látod a km ora is tiszta trabi
Szeva adatlapodat töltsd ki
Majd jön Elbandi és jól lebeszél róla de ne hidd el egy szavát se csak írígykedik mert neki nincs ilyen szép kis mocija hanem egy csatahajó van alatta, vagyis lassan a csatahajóból virágláda lesz
Sziasztok!
A télen tervezem egy TCat vásárlását!
Szeretnék némi infót a mociról, h mikre lenne érdemes vásárlásnál odafigyelni.Évjárattól az árulkodó foltokig, horpadások , holtjátékok, plusszos zajok!
Válaszokat előlre is köszönöm!
Széles utat!
milyen tesco? ez yamaha kék és mindig jobb mint a cigányos csicsás aranya szürke, fekete(na jó csak vicc) De tessék vigyázni mert a kékek többen vannak
amúgy most hittem el... sokan mondták h jó motor stb. de sose fogom tudni eladni. szép is jó is baja sose volt 10e km alatt... de eladhatatlan szinte... (én se egybe adtam el beszámoltam egy cr250 et) szóval 1 szónak 100 a vége egyetlen 1 baja van ennek a motornak szerintem és azért nem veszik meg .... nem Honda felirat van az oldalán
Helló Mindenki!Találkoztam egy kedves emberrel,aki rám testált néhány általam még nem látott képet és gondoltam +osztom a " sárgákkal A képek 2004 Újszilvás.
Hogy öszinte legyek nem tudom, hogy mennyire tartos..Megvettem és az asszony kb 1 vagy 2 szer használta. Nálam inkább optikai tunning célt szolgál mert másképpen nem tudnám nevezni a kihasználatlanságát.
De amire kitalálták arra tökéletesen megfelel. Amig használtuk addig nem esetett a nyakamba a "felesleges" teher
Jó ez magyarázza a babát de a Guent még míndíg homály fedi.
Meg a siccc-et is.
Tavaszra kockás lessz a hasam,és csupa badi a testem,lipo6x-en fogok élni majd meglátod.
miattad kérdeztem hogy kikopik e mert legtöbbet úgyis te ülsz mögöttem, és hogy a nagy hasad ne nyomja a hátam amikor rám csúszol fékezéskor így kellett egy ilyen.... szóval remélem bírja a nagy súlyt...
hi!
őő ez egy hosszú történet még egy régi ismerősömtől kaptam. Ő török származású és törökül a baba = ember vagy vmi ilyesmi ... szóval ők így hívnak mindenkit... így lettem én baba...
Hát ha nagy a csajod segge és a súlya akkor hamar kikopik,de különbenis te rajtam kívül kit hordozol?
Meg miért nem láttuk már a csajodat?előbb utóbb ugyis be kell mutasd nekünk,mert majd jönni akar mindenhova,bánni fogod te még ezt a utas dolgot,na de sebaj ugy fogok röhögni mint állat
nem ugat majd ha utólérsz a kanyarokban akkor legyen nagy a szád te kocamotoros.
Fékem meg csak volt rossz már biztos bitang jó csak még nem tudtam kipróbálni...
Ja igen bigrip ugyenez van nekem is kérdés hogy mennyire tartós?
Nem szakad el vagy kopik ki?
Ismét egy thunderkut fogytékosság?Hmmmmmm.
Bár némi ellentmondást észlelek ugyanis nehezen tudom elképzelni hogy a 80le amit kiprésel magából a gépetek olyan tolóhatást produkál amitől lecsúszik az utas
ÁÁÁÁ tudom már fékezésnél csúszik előre,nem az sem lehet ugyanis Guen gépén ilyen eszköz nincsen csak valami hasonló szerkezet ami úgy néz ki
Ma fenykepeztem.Gyors voltam .Lampanal motor leallit.Kesztyu le,ules alatt kistaskaban telefon. Pont mire zoldrevaltott mar kesz is volt