Dragam megkapta ma az olajat.Ilyen mostoha korulmenyek kozott van megint a cica.Most epp egy italbolt udvaraban tartom.Legalabb ingyen van,meg biztonsagos helyen.
Hello Dapra!Most latom Szentesi vagy.Meg van meg a mezo nevezetu kocsma?Gondolom nincs.Pedig gyonyoru egy hely volt.Sok boldog estem volt ott katonasagom idejen
En tegnap motoroztam.Lazitasos nap volt fetrenges a fuben elvezkedes a nap alatt a toparton.Voltam mar itt tavaly is de lazitani jo,mert nincs nagyon messze.
de nagyon ráérsz te cigány azt bezzeg basztál megnézni hogy mi kell a szarodhoz...
chris nem tom mi van a csomival de a 3-4nap tuti nem teljesül olyan gyorsan hozzám még csomag nem érkezett pedig heti egy két csomagom jön szerte a világból... legkevesebb 5 munkanap és akkor nagyon nagyon gyors... inkább 7 munkanap.
Megtaláltam Guen első hozzászólását,már akkor is roncs volt a motorja azóta csak kopottabb lett Íme:
hello bello!
új thundercat tulaj vagyok pénteken vettem meg :D
küldöldről behozott, használtmororokon fent volt egy darabig ha vkit érdekel képet tudok mutatni róla, de nem ezért írok kérdésem volna.
1, ez egy 2001.03. havi és úgy vettem meg hogy nem volt rajta ülés zár csak a bowden lóg ki alul meg a tartója van ott... találtam egy bontót(lakihegyi) ahol lehet venni de az 1997-es mociról van, szerintetek van különbség? A kereskedő szerint nincs de nem is tudom pontosan hogy nézett ki meg ugye a kereskedő el akarja adni és mivel messze van postán hozatnám nem szeretnék zsákba macskázni...
2. a gázbowden sztem ki van szőrősödve vagy ilyesmi lehet mert tempomatként működik a gáz markolatom lehet máshol a hiba? Még nem volt időm szétkapni kezdésnek megfújkálom kis wd40-el hátha segít ^^.
3. ha esetleg van ötletetek hogy hol érdemes vásárolni hozzá pls tegyétek nekem közzé :P
előre is köszönöm
Kicsit bővebben, ha érdekel vkit: Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem is láttam a motort. Egy barátomnak van kint egy ismerőse (nő) . Az ő párjáé volt a motor, de szegény szívinfarktusban meghalt. A nő meg rá sem bír nézni a motorra, mert a faszi jut az eszébe róla. Így minél előbb el akarja passzolni. Ezért hívott az előbb az ismerősőm, aki most nézte meg a motort, hogy érdekel-e, mert akkor ott hagyja a lóvét, mivel már többen jelentkeztek a motorért, és így a biztos. Azt mondta, szalon állapotban van a moci, és össz -vissz 8000 km van benne. Én meg csütörtökön mehetek kipróbálni, max, ha nem tetszik visszakapom a lóvét.
Na hello! Most vettem még 1 Thundercat-et! 300 euróért (nem, nem írtam el)! Olyan mint az új, 8000 km van benne. Szintén piros-fehér-fekete. Jövő 7en itt is lesz. Ausztriában vettem, és itthon nem lehet forgalomba helyezni, de mást nem alkatrésznek, vagy pályázni tökéletes. 300 Eurót a hülyének is megéri!
Háát, aznap amikor írtam... viszont ez nem egy előre eltervezett progi volt, mikor szombaton felkeltem még nem is tudtam róla... szóóval majd máskr szervezünk egy csoporotosat ez így jött ki.
viszont az utak 5*, nulla forgalom, ragyogó idő, szép tájak. tolok néhány képet...
http://www.hasznaltauto.hu/3066441_yamaha_
yzf600r_1997