Sziasztok! Lehet, hogy már későn szólok, de engem is érdekelne a gurulás. De sajna senki telefonszámát nem tudom. Mikor indultok?
Az Én számom: 70/611-2861
Hali Holnapra terveztünk 1 gurulást Délután balaton felé aki akar csatlakozhat ugy néz ki Bmiki jön meg talán Krisztián ha elérem telefonon mert eltünt mint szürke szamár a ködben Szal ha csatlakozni akar valaki irjon ide forumra.
En vagyok
Vittem ma a icat doktorbacsihoz.Azt monta (amit Phoenx)Bal tarcsam eldeformalodott es azert raz.A pultos neni (Sam,aki fekete miniruhaban volt nagy kivagassal, fekete csizmban) azt mondta hogy darabja 180 font .Mondam majd atgondolom.Ebay: egy par uj 145 .Ugy dontottem varok jovohonapig akkor muszaki val egyben meg csinaltatom,egy elso gumma cserevel.Ja a simeringem meg epp nem eresztett amikor ott voltam
Azt mondta ha valami szar van ,vagy raszaradt bogar az bassza,es azert szivarog neha picit.
Lassan,de biztosan megyunk a yamaha topic aljara.De most tettem ellene.Remelem jo idotok van.En most fejeztem be a melot.Cica furdetes,utanna cica setaltatas
Helló Mindenki!Lassan nekem is goodridge,már ott figyel a garagéba csak fel kő henkőni oszt jó Olaj 5.1 betét kék nissin és +látjuk,mennyire erős a szalag korlát
kicsit későn szolok de mi 13 40 kor indulunk a jancsár selkutról ha gondolod és nem indultál még el semerre jöhetnél velünk is
Azt beszéltük spedee vel lemotorozok feéjük és mivel ott van a horvát határ közelébe átugrunk horvátba és ott is motrozunk egyet, megnézünk egy tavat!
Frenkyiék így nem tom hogy tudnak e csatlakozni, de mi innen boglár környékéről legkésőbb fél 1-1 fele indulunk
Az Én számom: 70/611-2861
Addig nezegettem hoy ugyanojat vettem mint tavaly,meg tavalyelott
Castrol semi sintetic SAE 10W-40, API SJ, JASO MA
csak meg nem dontottem
Vittem ma a icat doktorbacsihoz.Azt monta (amit Phoenx)Bal tarcsam eldeformalodott es azert raz.A pultos neni (Sam,aki fekete miniruhaban volt nagy kivagassal, fekete csizmban) azt mondta hogy darabja 180 font .Mondam majd atgondolom.Ebay: egy par uj 145 .Ugy dontottem varok jovohonapig akkor muszaki val egyben meg csinaltatom,egy elso gumma cserevel.Ja a simeringem meg epp nem eresztett amikor ott voltam
Azt mondta ha valami szar van ,vagy raszaradt bogar az bassza,es azert szivarog neha picit.
Ma itt olyan 1,5 - 2 cm-es jegek estek + már szinte 2 hete esik....