Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és alsóörsre nézünk le
hali
kicsit későn szolok de mi 13 40 kor indulunk a jancsár selkutról ha gondolod és nem indultál még el semerre jöhetnél velünk is
NA mondom!

Azt beszéltük spedee vel lemotorozok feéjük és mivel ott van a horvát határ közelébe átugrunk horvátba és ott is motrozunk egyet, megnézünk egy tavat!

Frenkyiék így nem tom hogy tudnak e csatlakozni, de mi innen boglár környékéről legkésőbb fél 1-1 fele indulunk
Te ősratyi ott szpidesek is lesznek,meg mindenféle jött ment motorfélével mint pl:a thunderkut
Ki a F@sz kíváncsi arra a sok pálinka főzőre
Esetleg herli feszt megtekintése
Helló Mindenki!Kicsit pontosabb hely és idő +határozás kéne !
11 után hívlak lekkésőbb Spedee...
Sziasztok! Lehet, hogy már későn szólok, de engem is érdekelne a gurulás. De sajna senki telefonszámát nem tudom. Mikor indultok?
Az Én számom: 70/611-2861
Ok.Akkor majd hívom a b Mikit
Meg van az olaj
Addig nezegettem hoy ugyanojat vettem mint tavaly,meg tavalyelott
Castrol semi sintetic SAE 10W-40, API SJ, JASO MA
Hali Holnapra terveztünk 1 gurulást Délután balaton felé aki akar csatlakozhat ugy néz ki Bmiki jön meg talán Krisztián ha elérem telefonon mert eltünt mint szürke szamár a ködben Szal ha csatlakozni akar valaki irjon ide forumra.
Most meg epp virtualis olajvasarlaban vagyok neten
csak meg nem dontottem
En vagyok
Vittem ma a icat doktorbacsihoz.Azt monta (amit Phoenx)Bal tarcsam eldeformalodott es azert raz.A pultos neni (Sam,aki fekete miniruhaban volt nagy kivagassal, fekete csizmban) azt mondta hogy darabja 180 font .Mondam majd atgondolom.Ebay: egy par uj 145 .Ugy dontottem varok jovohonapig akkor muszaki val egyben meg csinaltatom,egy elso gumma cserevel.Ja a simeringem meg epp nem eresztett amikor ott voltam
Azt mondta ha valami szar van ,vagy raszaradt bogar az bassza,es azert szivarog neha picit.
Helló Mindenki!Hol a F@szb@ leledzetek ?Hétvégén gurulás?
En most ertem haza,nagyon jo volt.Allitolag holnap itt is esni fog.Most meg a TT nezem
A jó idő olyan messze áll tőlünk, mint Makó...
Ma itt olyan 1,5 - 2 cm-es jegek estek + már szinte 2 hete esik....
Lassan,de biztosan megyunk a yamaha topic aljara.De most tettem ellene.Remelem jo idotok van.En most fejeztem be a melot.Cica furdetes,utanna cica setaltatas
hmmm! cucc?! mennyiért adod?
baszki úton van már a cuccod azon meg hogy nem érsz el ne lepődj meg senki sem tud én ilyen vagyok...
Sat ez a kép kimeríti a közösség elleni izgatás fogalmát! És,hogy idézzem a kedvesem: Ez nem egy Názáreti?
Helló Mindenki!Lassan nekem is goodridge,már ott figyel a garagéba csak fel kő henkőni oszt jó Olaj 5.1 betét kék nissin és +látjuk,mennyire erős a szalag korlát
Ma az egyik vendeg ezzel jott kocsmazni.Biztos csak egy kis budoset ivott meg egy froccsot Gondolom csak annyi penze van fizetesig
Hali Emberek.Nekem is Goodridge.Csak ajanlani tudom mindenkinek.En is kb 16ezret fizettem erte.Na persze nektek kemeny lenne innen a postakoltseg