Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyelni csak arra kell hogy ha mögöttem jössz időben visszaválts mert lemaradsz a lóerőhiány miatt
Szia!

Egy újabb Cat tulaj! Hurrá! Üdv a bandában!

Adatlapot tölts.

És képeket akarunk! A színét meg már kérdezni sem merem!
Hello! Egy hete vettem egy Thundercat-et, szivesen fogadnek tanacsokat, hogy mire kenyes, mire kell figyelni, persze a szokasos olaj- es szurocsren kivul. Satillus, viszonylag kozel lakunk egymashoz, en jelenleg Crawley-ban elek. Szep napot mindenkinek, Goni
Miki lassan kellene szerveződni felétek?Nem?Spedee te is mintha eltüntél volna kissé
Hello Mindenki!Szlovák szobajöhet
Ukrajna, Románia, Szlovákia 3 közzül valamerre kimegyünk túrázni a aug. elején érdekel valakit?
Hali

úgy néz ki ha holnap nem esik az eső akkor mi holnap megyünk kenesére
Jaaaaaa
Az ugy micron mint az akrapovicom
Regi hondajan volt micron es onnan maradt levonoja.Nem is tudom ez milyen kipuf..valami devon vagy ilyesmi,,de szerintem nagyon szepen szol
Meghallgatnám azt a micron-t! Amúgy tényleg nagyon szép, de én maradok a piros-fehér-feketénél!
Nem nezki rosszul pedig kek-feher tomeggyartmany
Motorjukat áruló márkatársak
Ha véletlenül kimaradna egy doboztatró konzol, engem érdekelne.
A doboz is...
Illetve kérek tippet(tanácsot) ilyenek beszerzéséhez.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
...(nem a munka)
Hidd el drága barátom egy bizonyos idő elteltével és a boldogító igen kimondásával az is igen kemény munka
megvan rendelve... jön a kupakod de tényleg el vagyok veszve... sok a dolog...(nem a munka) kb egy hete nem is láttam a mocit...
hali!
ha mentek csesznekre csak szólj és lehet én is elnézek arra
elakadás jelzőt vki megoldotta már a motoroján?(catesek)
Gabi! mi ugy néz ki h a héten vmelyik nap mennénk csesznek környékére... szerintem csak szerdátol,mert keddig ,napi 30mm esőt mond
Hali
akkor még jövőhéten írok hogy ha mi megyünk akkor mikor merre ,mivel még én sem tudok semmit csak annyi h valószínű hogy ott leszek
Köszönöm drága barátom hogy eljöttél,ezért minden erömmel azon leszek hogy elintézzem neked a hőn ahított dugást.
Sajnos én nem tudok kenesére ottan lenni de jó lett volna, majd a következőn duplán bebaszok.
Viszont ha rövid időn belűl nem tudok kellő mennyiségű km-t menni tényleg veszek a picsába egy Husaberg-et,mert arra az 500km-re amit megyek egy szezonban az az űberfasza,akkor legalább lessz egy igazI topik ahova tartozhatok tökös gyerekekkel(mert én is az vagyok)fASZOMAT UTÁLOM AZ ESSŐT MEG EZT A SZAR IDŐT hogy rohadna széje
Helló Mindenki! Én nagyon szeretnék menni,de csak szombat reggel tudok indulni!Beszéljünk a héten még a történetről.Hé kartali nigger mi van az usa rendeléssel?Megint eltűntél ,mint az aranyóra a házibulin
de igazából elviheted kpm vizsgára is az meg 4 ezer forint... nem kell sorba állni csak előtte be kell jelentkezni...
műszakilag nem hiszem hogy bele tudnának kötni meg nem is nagyon akarnak.
Estet!
Latom meg mindig haldoklik a topic.Kis varoskamban hajos regatta van neniknek.Ami azt jeleti hogy a varosban sztreccsnadragos fiatal holgyek maszkalnak.Es mocskosul eszi a nadragot a pinajuk.Nagyon nehez igy normalisnak maradni.Remelem otthon jo ido van es holnap tudtok menni.En most inkabb melozok,ugyis nagy a forgalom vasarnap.Jok legyetek!
Egészen pontosan 9900Ft. Az autóklubnál.
18.-án ennyit fizettem.
A motoron minden eredeti.
(és szép, színben tökéletesen passzoló, KÉK érvényességi matricát ragasztottak a rendszámra )
Hali

valaki jövőhéten nem jön Balatonkenesére mocis talira?