Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali
úgynézki én holnap mek csesznekre ! nem ugrasz le te is? győrtöl az nem távolság
Srácok.. én is.. én is.. elvileg benne lennék 1 motorzásba..

ha nem 80-100-al araszolunk.. mehetünk bármerre..
Nagyon állat volt a szombati Hungaroringes motorozás.
Rengetegen voltunk. Nem volt ott közületek valaki?
PIMPIPWA!
Itt a Sportmotoron az aprókban hirdetnek Goodridge fémfékcsövet minden típushoz 20000-ért.
Hali emberek!

Mikor lesz a közös gurulás? én idén a mocimba már 5400km-ert beletekertem

Chris ha jó idő lesz hétvégén Barcsi kolegákkal mennénk 1 balatonkört jösz?
Guen, most szándékosan szopacc? Mond azt hogy NEM és keresek más megoldást... ennyi! Legalább ezt közöld velem ha már 1 hete nem tudlak sehol elérni!
Ez a dolog engem is érdekelne (fémfékcső)!

Guenhez, vagy satillushoz szólna a kérdés, akinek már van, hogy pontosan mien is? Mekkora a különbség, és az miben nyilvánul meg. Esetleg ajánlott-e másik fékolaj, vagy betét használata is? Végül, van-e értelme, ha az ember nem jár pályázni, hanem simán, a 7köznapokban használja a mocit, esetleg kiruccangat vele?
fém fékcsövet nem tud valaki jó áron ?
ne sírjatok h csak esett itt olyan jég volt h azt hittem a motornak is annyi lex haverom tankja behorpadt beverte a jég másikra rászakadt egy faág de szerencséjére korhadt volt és széttört rajta 40 km/h nál alig tudtunk hazajönni olyan vihar volt
Itt is esik
kurva anmnyát az esőnek,szétbazta a mai motorozásunkat
inkább leépítő jellegű
Eddig fel szintetikust raktam minden evben.Ment vele a motor Amugy nekem is szerelo mondta a felszintetikust.De lehet neked van igazad.
A tercsaval nem tortent semmi.Majd kiderul mit mondanak a szakemberek
Köszönjük az építő jellegű hozzászólást!
Én is több tucat vizsgázott motorszerelővel beszltem akik eggyeztettek a nagybáttyukkal akiknek elötte volt olyan barátjuk akik régen a versenyistállók mellet takarítottak
Na ezek mind összeültek és abban megegyeztek eggyöntetűen,hogy az öreg régikunstrukciós lötyögőbelsejű motorokba simán jó még az MTZ-való váltóolaj is attól szűnik meg a trehány illesztésekből adodó lötyögés
Nekem fél szintetikus olajat javasoltak szintén nagy tapasztalattal rendelkező szakik.
Sat! nem akarok beleszólni, de az utóbbi időben több hivatásos motorszerelővel is beszéltem (ezek közül 1 még most is, kettő pedig több évig volt szerelő yamaha szakszervizben) és mindegyik azt mondta, ha jót akarok a mocinak akkor legközelebb ásványi olajat tegyek bele!

A szimmering csere nem vész, és nem is olyan nagy összeg, az viszont h ráz az eleje, elég aggasztó. Elvileg az csak a tárcsa lehet, nem ütötted meg?
Hali!
Holnap Motofest lesz a Hungaroringen?
ORFK rendezésében. Ingyen pályázásra is van lehetőség!
http://www.hungaroring.hu/Események/124/M
otofest
Amugy nem eleg hogy olajat kell cserelnem.Elso teleszkop szimeringer.A vilagitasom is behalt.Es nem az izzo.(most orszagutival megyek)
Kozben ha kozepes erosegut fekezek raz az eleje.
Mennyi otthon a motul olaj.Fel szintetikus 10-40.4 liter.?
En eddig castrolt hasznaltam de azt mondtak jobb a motul.Mondjuk szerintem teljesen mindegy csak ne sarat ontsek bele.Viszont most talaltam kb 6500 forinter.Ami szerintem jo ar.
Előrejelzés szerint keddtől már 29-31 C-lesz, úgy hogy én is kint leszek.
szeva!
ne is mond azóta talán egyszer voltam a mátrában lassan el is felejtem milyen... de sajna melóm is volt sok meg mostanában az idő is szar volt... ja meg láncszettet kellett cserélnem mert nagyon meghalt az előző lánc... ez meg el lett b@szva mert rossz első fogaskereket adtak a boltban amit persze akkor vettem észre amikor elindultam a motorral... vagyis amikor először raktam 6.ba és kb 1000el kevesebbet forog a motor...
előtte is éreztem hogy vmi nem stimmel de gondoltam csak azért mert új a lánc vagy vmi de sajna most vehetek egy új első lánckereket... szerencsére mindössze 2300ft így sokat nem bukok túrázni meg jó lehet ez is legalább kevesebbet eszik.
egyébként én egész jövőhéten szabin vagyok szóval valszeg fellelhető leszek a mátrában délelőttönként.
Guen mikor jössz Mátrázni? Azóta sem mentem ilyen jót.
nekem nem nagyon kell faragni azon a csíkon főleg közúton....
link
aki ennél mélyebbre döntöget közúton az meg is érdemli én így is elérem azt a tempót amit biztonságosnak érzek.
nekem csizmi nem nagyon fog leérni mert spiccelek a lábtartón
Hali én is reméltem h csak a koptató ér le de mikor jobban megnéztem hát a csizmán is csináltam kis szellőzést ,de nem gond megérte,már a következő guruláson gondolkozom mikor mennyek,vmikor akkor kéne elcsípni amikor kisseb a forgalom
Nem gond Guen, marha jó lett az út, úgyhogy esélyed van kicsinyíteni azon a csikon. Bognárgábor kollega már eltűntette a csikot mint a csizmája jó részét is, és én is közeledek a 190es gumma széléhez:D Bár én inkább visszahúztam a lábam amikor éreztem hogy leér, drága az a koptató:D