Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Mindenki.Masik haveromnak meghoztak ma a mocijat.Ugy nez ki mostmar nem csak ket mocival jarjuk a vilagot.Amugy a sracnak volt egy honda shadowja,de aszt nem szamolom.Most egy kawa z750 et vett.Chopper utan biztos szeretni fogja.Holnap megyek megnezni.
Ez így igaz Nem is tagadom ám lelkes vagyok és úgy gondolom csak ez számít, Conor koma tudja hogy megyek még így 3 cm-es majrécsíkkal is , nekünk elég ez az öreges tempó is kishazánkban így is gyorsan elérhetünk bárhova...
Rossi inkább Rozsi aki a szerelemvonatról nem pedig a szerpentinekről híres
Persze lehet hogy neki is kétújnyi majrécsík van a gumiján(amit kétlek)az övét még nem láttam csak a Guenét,és mondom hamár igy itt van le is fotózom hogy le ne tagadja
diablo
Sziasztok!

Csak 1 kérdés:

Diablo vagy Race Attack?
Nagyon jót gurultunk valóban!Elkéne ám csábítani de bárki jöhetne nagyon jólet az útminőség,igaz nem olyan hosszú a szakasz mint Guen fele de nagyon élvezhető
Hali!
Én is hazaértem, még menntem egy másik úton is 1et. Jó kis kanyargás volt ma ott, lehetett volna kisebb a forgalom de jó volt:D Guent is lassan el kellene ide csábítani, mégiscask ő a magyar Rossi vagy mi a fene:D:D
hiho!
bizony Conornak hívják vagyis én így hívom :D
egyébként Ő is Gabi, nagyon jó barátom
Sziasztok
Guen ma a cseszneki szerpentinen összefutottem egy győri sráccal akinek 2002 es 600as gixije van és mint kiderült már veled is motorozott meg ismer téged gondoltam elmesélem
OK.Nem surgos,mert meg nem most akarok rendelni.De feltetlenul erdekel a dolog.
Amugy a part kb masfel orara van.A baj mindig az idovel van.De most itt is nyar van.
Biztos jó lehetett Maróton a fagyba,de ha lehet én inkább Sat. képeire szavaznék,Tenegerpart,csöcsök seggek,meleg
óó hogy rohadj meg de jó lehetett
ja van megoldás a rendelésre majd msn-en kifejtem.
Hé te majom úgyis mindig 1 porsét akartál,hát itt van 1 neked ez való
Tenyleg volt egy kis szunet a topic eleteben.Ebbol is latszik hogy mindenki hasznosan motorozassal tolti az idejet
En szabadnapom alkalmabol pancsiztam egy picit.
Helló Mindenki!A hétvégén volt a Pilismaróti meeting gondoltam dobok fel pár képet
ez nem vegetál, hanem döglődik!
Az első kép bal sarkában látható jármű nevezhető egyedül motorkerékpárnak a többi csak vegetál
Pont úgy mint a topik
Két nap szenvedés, hogy az ezerszer használt fényképező képeit fel tudjam tölteni a gépre...de megvan.
Május 31. Kunmadár (igazából nem én vezettem a motort, de alényeg, hogy ott is volt egy TC )
Ez a forum tiszta gyengusz mint a thundercut blokja,Chris a nagybetűs életbe lépett,azt sokkot kapott
Ja szombaton indulás elötte gurulás
Helló Mindenki!Ja hol vagytok.Miki,Chris,Szelim,és Gáborok? A holnapi indulásról csak annyit,hogy rossz idő esetén csak elolvasunk néhány könyvet a garázsban
Igen dolgozik meg dolgozik és dolgozik
Chris-ről tud vki vmit?
Olvastam király inkább készülj a szombatra azon járjon az eszed
jó lett a galéria
dobtam pár kommentet
Az mi valami szektista izé?