Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma este 20:10kor BL döntő!

Ugye nem felejtette el senki sem?!

Nekem is van egy teknősöm! Bár az csak 25 cm hosszú.
Hello Sracok!
Vegre megint gurultunk egyet.Gusztustalan volt.Autopalya 2 ora.Semmi kanyar.Mocskos nagy szel.De megneztuk a tengeri elet muzeumat Legalabb hazafele jobb volt mert hatszel volt.
Ja es 4D mozi volt.Fujtak a pofamba a vizet,meg raztak a szeket ,nyomtak a szelet.Fasza volt.
Helló mindenki!Olyat csak a múzeumban találsz barátom.Komolyan gondolod,hogy 1. 7-éves vas még nem volt a földön Ha találsz mindenképp mutasd + légyszi
Hello! keresek 2000-2002es évjáratú Thundercatet.850-880000 ig..csak sérülésmentes érdekel..Gábor:06205395824
Helló Mindenki!Rendes Évi szabadságomnak eleget téve ujra a sorok között révetegen tévedek. Örülök, hogy a közalkalmazottakat ilyen jól fizetjük,50000km tudnak motorozni.Na mind 1,szombaton (30)motorozással egybekötött tudatmodósítószer arcba öntéssel combináiva Pilismaróton.Utazás egyénileg gyülekző: El-nél 8.30kor. Aki szeretne csatlakozni,hát csak tegye báran.Nekem valoszínü a kedvesem is jön a kombi bálnával tehát csomagprobléma +oldva.
Enyemben is lassan ennyi lesz csak merfoldben Na jo csak kb 64 ezer km van.
remélem is hogy meg se kottyan neki a dolog, amennyire tőlem telik gondját viselem, nem is dobálom el szóval én azt se bánnám ha a következő 50et alattam futná meg.
Mán el is hoztam3500jó magyar forcsi
te cigány azt mondjad mioért kerestél? megtudtad mennyi a póló?
Hányingerem van,a technika is elavult az évek is eljártak felette,lassan megigényelheted az OT-rendszámot,de nézzük a jó oldalát akkor már nem kell teljesítményadót fizetni
Gyerek még.
non comment
igaz is... még nem tudtam ezen a gumin eltüntentni de dolgozom rajta... ellenben ha valaki szerezne nekem egy fél collal szélesebb felnit(thunderace) azt meg tudnám hálálni , vagy jó áron 160as gumi is megfelelne... a 30k egy hátsóért nekem nem jó ár....
én 20ért veszek szetteket szóval ilyen árkategóriára gondoltam...
A mostani hétvégét meghívott borszakértőként töltöttem
Az én barátomon kívűl(Frenky) mindenki elismerte az én szakértelmemet és aláztomat a borok iránt
A Guen 180-ast használ de de elég lenne neki a 160-as,is ugyanis csak annyit használ ki belőle
160-as méretet használok
Srácok..

A jövö7végén.. azaz hétfőn.. nincs kedvetek egyszerüen a balaton fele motorzni.. annyira túl van lassan ez a nagy találkozó szervezve..

Egyszerüen találkozni kellene,, enni 1et.. oszt gurluni..
aham de te milyen méretet használsz?
nah hazaértem és meg se áztam király vagyok
Az a gumis ismerős nem tud véletlenül olcsóért ContiRaceAttack-ot előre?
hát kanyarban jó mióta fent van a gumi mentem vele 100-120km-ert és kb még fél cm van a széléig és kanyarokból való kigyorsításkor nem csúszkál mint a régi gumi szal erre mondtam hogy sokkal jobb. amugy ezt a michelin gumit megkaptam 30ropiért az 50 ezer helyett jó ha az embernek van gumis ismerőse
Te alávaló, válaszoltam ám a gyalázkodó kommentedre
Szerintem a micslen szar,a szellemirtókban is szétrobbant mint a huzat
Jó az új gumi főleg mikor bekapsz vele egy szöget azt kuka
Köszi Sat

Néztem néztem a láncot No Name ez így érdekes mutatvány lesz csak ennyi:JAPAN uhogy nem tom mi lesz,lehet veszek egy O gyürüset,muszájból