lol ha ma került fel akkor nem nagyon lehet szerintem fogalmad róla hogy mennyire tapad mert még rajta van a formaleválasztó.
egyébként meg grat hozzá én michelin párti vagyok...
csak én a power race-t részesítem előnyben.
igaz vegyél csak új gumit... az árát leszámítva nincs hátránya...
ha valakinek nem számít a pénz az vehet rá sajna az itt fórumozók többségénél ez nem így van. Ellenben én még eddig nem tudtam rossz gumit venni használtból sem. Nyugodt szívvel ajánlom Brian gumiait nem mondom hogy a legjobb árai vannak de az egyik legmegbízhatóbb. Esetleg győrben tudok egy srácot aki nagyon jó áron tud gumikat neked az még nem is lenne olyan messze. Ja igen de ezek használtak... nekem spec még nem volt a mocin új gumi így nem tudok érdemben nyilatkozni arról hogy az milyen lehet de egy új és egy 95 %-os gumi között nem hiszem hogy a mi technikai tudásunkkal éreznénk különbséget. Amilyen motorokról leveszik ezeket a gumikat azoknak meg azért szerintem jó a futóműve.... mindenképpen jobb mint a Cat-é. figy nekem most egy olyan gumi van fent ami középen ugyan kicsit le volt kockulva de a szélei még szőrösek voltak, eleinte kicsit instabilnak éreztem de mostanra úgy megy mintha sinen lenne...
ja és 22k volt a pár. te meg vehetsz annyiból csak egy elsőt... meg ~35 körül egy hátsót, és akkor még olcsón meg is úsztad.
lanc osszekoto
Csak nezd meg hogy milyen lancod van,es ahoz rendelj.En is ugy raktam fel,de majd megyek elso szimeringet cserelni szervizbees akkor lehet megmondom a sracoknak hogy preseljek ra a rendeset,mert annyira nem bizok ebben.Bar ahoz kepest mar fel eve igy nyomom
Ja, ma rájöttem, hogy miért ideges a motor eleje a kanyarokban. Ugyanis mélyebb döntésekkor, bizonytalanul, csúszkálósan viselkedett. (éppen ezért is akartam cserélni - kérdeztem is a múltkor, hogy ki mit ajánl)
Szóval az OK: egyrészt túra gumi van fent , másrészt mindkét, de főleg a bal oldala kagylósra van kopva. Valószínűleg, a régi, görbe villa, és az abból adódó szar futómű volt a ludas. Most már mindegy.
Viszont szembesültem megint a már 1000x kitárgyalt újat v használtat gondolattal. Ugyanis a Yamahában (ahol nem lehet gumit kapni) azt mondták h hülye vagyok ha használtat veszek, mert azok más motoron voltak, más futómű-beállításokkal, és az ahhoz tartozó kopási tulajdonságokkal.... Szóval azt semmi képp. Viszont itt mindenki az ellenkezőjét csinálta, csinálja, és bevá
llalja a használt jó állapotú gumikat.
Remélem a testedre ráragad valami ismeretlen korokozó,és nem bírod felhúzni egész nyáron a büdös börrhádat,és mire elmúlnak a fekélyek addigra tél lessz
én is láttam már 18 ért is azt a DID O gyürüset,használt láncot azért nem veszek meg nem is van megynúlva még végülis csak összekötő szem kéne! majd vmi motorosboltot feltelefonálok h ez hogy van lehet é kapni ?
De köszi azér a tippeket
ja vmikor mennék csesznekre nincs kedved jönni?
Helló mindenki!
Köszönöm kedves érdeklődésedet,ha gondolod pénteken valamikor összefuthatnánk,ha gondolod.Egyébként kocsival és az asszonnyal vagyok.Ma a Sárvári termálfürdővel ismerkedtünk a vár +tekintése után
Vagy ha annyira nincs pénzed esetleg még a bontóból is lehet szerezni, az úgy is látszik ha már nyúlott a lánc. De akkor az összekötő szemet külön meg kell venned.
Nem tudja valaki mi a neve pontosan annak a két szemnek amivel a láncot összekell rakni? ugyanis ha lehet olyat kapni akkor csak az kéne mert a szélük nagyon le van vere és hamarosan elhagyom aztán a láncom is elszáll 30ezres láncra meg nem igen van most pénzem külön uhogy inkább ha lehet azt a két szemet cserélném ki
engem is érdekel majd egy fasza láncszett lehet. faszán lemostam gondoltam milyen jó lex aztán rohadt módon becsörgött már rányomtam egy csomó sprét és most kezd csendes lenni újra nem szeretném lecserélni mert nagyon jó állapotba nincs elnyúlva + pénz
Hali.Ma ugy jartam,hogy meg kellett ujjitanom a mobil elofzetesemet,ezert adtak egy uj mobilt(ami fos)meg egy ps3at:)Most orulok mint majom a faszanak.Most is arrol nyomom a netet
Én tavaly cseréltem lánckereket (Sunstar) és láncot (DID), meg vagyok vele elégedve. Az első lánckerék 3800Ft a hátsó 9800ft a lánc olyan 30 körül van. A nagyvastól rendeltem.
nekem nem reg volt csere triple sss.Arany.Eleg massziv.Mindenhol jokat irtak rola.Elotte did volt amivel nagyon meg voltam elegedve.Joval tobbet birt mint amennyit igertek.Most is azt akartam volna de es jott ossze.(surgos volt)
egyébként meg grat hozzá én michelin párti vagyok...
csak én a power race-t részesítem előnyben.