Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6745-hozzászólás,első kép,Sárga szivacsos polóban.
Az én lennék
Helló mindenki!Te fő monkey iszonyú szerencséd,hogy jó a lépminőség,de hol van olyan kép amin a te rusnya pofád is fel ismerhető?
Egy kép arrol mikor két Igazi motor áll egymással szemben.
4-monkey
Versenyzett régen töbszörös országos bajnok volt,68-ban a városligetben megrendezett motorversenyen132-km körátlagot ment?szerintem a ringen sem megyek ilyen körátlagot
Ez a Ducatis fazon bennvolt 1ik ujsagban. Ezelott vmi 1000 res, asszem GSXR je volt! Aztmondta kutyafasza az 1098 hoz kepest! Legidosebb Ducatis! Nagyon durva!
1.Tablókép
2.Ez való neki nem a cbr
3.Matyi bácsi evvel a dukivel jött,85-éves az öreg
Na votunk bebasztunk,jó vót
A top gun pilóta.
Asszem ezt a gépet csak létrával mássza meg.
Üdv mindenkinek
Tegnap elnéztem a cseszneki szerpentínre mert hallotam hogy aszfaltozzák és hát nagyon jó lett szinte már kész ,az egész szerpentin le van azsfaltozva olyan jót motoroztam érdemes ellátogatni aki a közelben jár
Hát ezt elnéztem, sajna csak kawa tulajok használhatják a pályát.
Nem baj jó lesz a mecsek is.
Egyébként most jöttem meg Kőszegről , egy kis nyaralásról, és ha már ott voltam, átmentünk a sógorokhoz is , nagyon jó kis utak vannak arra, és persze rengeteg motoros, tolták neki rendesen.
Hátha valakit érdekel:

Idő: kezdés Május 29, 2009 10am; meddig tart: Augusztus 21, 2009 7pm
Helye: Hungaroring
Szervezte: Admin

Rendezvény leírása:
Ingyenes Esti Motorozások a Hungaroringen. A Kawasaki idén is lehetőséget biztosít a Kawasaki tulajdonosok számára, hogy 4 alkalommal ingyenesen használhassák a Hungaroring-i versenypályát.

Az Esti Motorozásokon 18.00 - 20.00 óra között lehet használni a versenypályát. A jelentkezők számától függően 2 vagy 3 csoportot indítunk. Regisztrálni a helyszínen a Kawasaki boxoknál lehet az esemény napján 17.00 órától.

Az első alkalommal külön indítunk kezdők számára is csoportot, ahol az első 20 percben tapasztalt versenyzők mutatják be a pályát, és a pályamotorozás szabályait. Várjuk tehát azokat is, akik még nem motoroztak versenypályán.

Az alábbi helyről letölthető az Esti Motorozáshoz szükséges pályahasználati feltételeket tartalmazó nyilatkozat, amit a regiszráció meggyorsítása érdekében kérjük kitöltve hozzon magával a rendezvényre. Klikk ide:Esti Motorozás Infók Ugyan itt a versenypályákon használatos zászló és fényjelzések ismertetőjét is letöltheti.

A versenypályát mindenki saját Kawasaki motorjával, saját felelősségére és megfelelő motoros ruházatban (sisak, csizma, kesztyű protektoros ruházat) használhatja.

IDŐPONTOK
- 2009. május 29. péntek
- 2009. június 19. péntek
- 2009. augusztus 7. péntek
- 2009. augusztus 21. péntek - Kawasaki Lime Party (részletek hamarosan)

További részletek a Kawasaki Márkakereskedőknél
En is hallottam egy "fiatalemberrol" aki le akarta cserelni a gepet egy lanchajtasu paripara
Igen igen ez az a nyeglep@rasztgyerek aki egyik romot a másik ócskavasra akarta cserélni,de szerencsére neki vannak olyan barátai, akik még ha fáj akkor is tükröt tartanak elé s nem hagyják nagyot hibázni!(El-nek csak +születni volt nehéz ,de lehet hogy császárral?)Ha ho Szelim mi van a vassal el tüntél?Most már mennem kell kicsit termelni,mert csak szegényedik a főnököm El tünés a garázsba,mert el fogsz késni
Sajna felül tényleg tényleg gyenge,de alul v-ketteseket is odabasz,nyomatékban,csak finoman adja le,de ha nem váltom el idóben baszhatom
Kicsoda én soha nincs róla bizonyíték
Bár nem egy ZX-10R.
Nem is erőtlen a blokkja.
Pl: egy FJR-1300?

Amúgy nem te vagy az a fickó, aki az állítólag tökéletes motorját egy drz sp-ra akarta cserélni?

pffff, nevetséges...
Ez érdekes fröcsög a láncspré,baszakszik a vízhőfok,erőtlen a motor,bovdenes a szivató
Lehet kicsit negatívan hangzik amit most írok,de nem kéne egy tisztességes típus után nézni,amivel legalább ezek az alapvető problémák nincsenek
Ti nézitek a víhőfokot? Én csak a tankműszert bámulom
Évente előkerül ez a vízhőfok. Városon kívül nekem ki sem mozdult a mérő. Városban felment 100 fok körülire.
Na Aloha!

Ahogy mondtam, voltam ma a yamahában, és utána kérdeztem ennek a víz dolognak. Hogy folyton 60 fokon áll a vízhőfok. Azt mondták a szervízben, hogy ezekre a régi fajta analóg órákra nem nagyon lehet adni, és ha van rá lehetőség, akkor lézeres hőmérővel mérjem meg a vízhőfokot. Mert elvileg nem 60 foknak kellene lennie.

Azt is mondták, hogy elég gyorsan oxidálódik ennek a motornak a hőfokérzékelője, szóval, ha van időm, és tényleg kíváncsi vagyok kapjam szét és pucoljam meg. Ezek után tuti h egészen mást fog mutatni a hőfokjelző.

Szóval ennyi! Ha vki gondolja kapja szét, tisztítsa meg, vagy mérje be.. nekem tök mindegy, engem nem zavar h ennyit mutat, szóval én tuti nem babrálok ezzel.
Ja és utolag is üdv a csapatban,de a piros már nem kötelező
Helló Mindenki!CSak ma még1X motoros tali soltvadkerten!El és tsai 5kor indulnak.. Én és bárki vagy valaki 18- 18 15kor. Ha valaki gondolja nyugodtan csatlakozzon,szem és máj szárzon nem marad
bizony jelentősen szebb igy a cica fara
Amugy jol nez ki!