Mi a fene utánnozunk utánozunk
Ezen a rohadt MOL kuton baztam oda a sisakomat
Te Miki mi rajtad ez a szkafander,van bőruhád is nem?
Arra gondoltam hogy legközelebb gurulhatnánk egy velencei termállfürdőt.
A hétenvégén pedig motorostali Soltvadkerten,ha valaki Bírja az ilyesmit,én ott leszek bebaszva az tuti
megint csend
remelem ti gurultok.Itt mindenki huzza neki csak en melozok egyfolytaban.Talan jovoheten .Ja ma krokodilos csirkes hamburger volt a specialias.Es nem hulyulok.nem tudom milyen az ize,de a szaga budos
Ja haverom volt már ien átvizsgáláson és hát oan alapvető dolgokat mondtak el amit az ember sztem magátol is tud,meg olyan is volt hogy kérdezett vmit és a válasz olyasmi volt hogy azt már hosszab ideig tartana megnézni és hozza vissza legközelebb persze akkor már pénzért ez csak nagy vevőcsalogatás Mondjuk atöbbi yamahánál nem tudom mi van de székesfehérváron ez volt
Sajons nem tudom milyen egy Tündér, de hátha segít a link:http://www.blackbears.ru/index...
Nem kell megijedni az Orosz-honlaptól, több manuált "leszedtem"
már, egyikkel sem volt gond.
sziasztok.
A bátyámnak van egy 97-es Tündérje. User manuált keresnék hozzá, csak nem találok sehol. Ha valakinek lenne küldje el nekem vagy dobjon egy linket. gancsos.attila@gmail.com
Széles utat mindenkinek!
hi,, úgy néz ki, hogy holnap sajnos nem tudok részt venni a motoros felvonuláson Győrbe..
Nagyon sajnos, egyik motoros társunk temetésére megyek. Több mint valolszinű, hogy besokalt egy kanyarba, és átsodrodott a szembe sávba, és találkozott egy golfal. Helyszínen meghalt, és 500 m-rel arrébb pedig a Cseszneki pihenőbe vára a 3 gyereke és felesége. A srác 30 éves volt.
Sajons ez a eset, mindenkit elszomorított. és egyben ilyenkor az ember tényleg elgondolkodik, hogy érdemes-é motozni tovább..
Helló mindenki! Na mi mindenki motorozik,vagy mi? Guen költözz El most!Elindultak a behajtós cimbijeim Madmasel Szelim mi a helyzet a girhes macskájával?Vissza alakult már doromboló cicává? (Remélem igen,Kő a cső?)
2009. június 6. Kaposújlak
PROGRAM*:
10:00 - 12:30 Edzés
12:30 - 13:30 Kvalifikáció (I kör)
13:30 - 15:00 Utánpótlás verseny
15:00 - 15:30 Halálgömb
15:30 - 16:00 Versenyző bemutatás
16:00 - 17:30 Elődöntő (II. kör)
17:30 - 18:00 Halálgömb
18:00 - 19:30 Döntő (III. kör)
19:30 - 20:00 Gumifüst Show
20:00 - 20:30 Szünet
20:30 - 21:00 Díjátadó
21:00 - Pirotechnikás Éjszakai Show
Egyéb programok*:
- Sétarepülés
- Tuning és HiFi autókiállítás
- Off-road autókiállítás
- Épített motorkiállítás
- Quadozás
Belépő: 2500 Ft.
14 év alatt és 65 év felett a belépés INGYENES
Ezen a rohadt MOL kuton baztam oda a sisakomat
Te Miki mi rajtad ez a szkafander,van bőruhád is nem?
Arra gondoltam hogy legközelebb gurulhatnánk egy velencei termállfürdőt.
A hétenvégén pedig motorostali Soltvadkerten,ha valaki Bírja az ilyesmit,én ott leszek bebaszva az tuti
Ismét gép előtt... Miki és Spedee remélem ti is hazaértetek, itt van pár kép a többieknek. A helyszín: Mecsek
remelem ti gurultok.Itt mindenki huzza neki csak en melozok egyfolytaban.Talan jovoheten .Ja ma krokodilos csirkes hamburger volt a specialias.Es nem hulyulok.nem tudom milyen az ize,de a szaga budos
Csak szóltam! Hátha' érdekel vkit.
Mondjuk én beviszem, itt Sopronban nagyon rendesek a srácok. Aztán majd mondom h mi volt!
Ja haverom volt már ien átvizsgáláson és hát oan alapvető dolgokat mondtak el amit az ember sztem magátol is tud,meg olyan is volt hogy kérdezett vmit és a válasz olyasmi volt hogy azt már hosszab ideig tartana megnézni és hozza vissza legközelebb persze akkor már pénzért ez csak nagy vevőcsalogatás Mondjuk atöbbi yamahánál nem tudom mi van de székesfehérváron ez volt
Az akció május 1 -től 30-ig tart! Az átvizsgálás, minden főbb alkatrészt érint, és 30 percig tart! Szóval helyszínen megvárható.
Sztem azt a "0" Ft-ot megéri!
Thundercat
köszöntem a segítséget
Nem kell megijedni az Orosz-honlaptól, több manuált "leszedtem"
már, egyikkel sem volt gond.
A bátyámnak van egy 97-es Tündérje. User manuált keresnék hozzá, csak nem találok sehol. Ha valakinek lenne küldje el nekem vagy dobjon egy linket. gancsos.attila@gmail.com
Széles utat mindenkinek!
Nagyon sajnos, egyik motoros társunk temetésére megyek. Több mint valolszinű, hogy besokalt egy kanyarba, és átsodrodott a szembe sávba, és találkozott egy golfal. Helyszínen meghalt, és 500 m-rel arrébb pedig a Cseszneki pihenőbe vára a 3 gyereke és felesége. A srác 30 éves volt.
Sajons ez a eset, mindenkit elszomorított. és egyben ilyenkor az ember tényleg elgondolkodik, hogy érdemes-é motozni tovább..
Majd irj ha megjott a cucc!
Már kezdtem azt hinni, hogy mindenki az örök kusshadás ködébe veszett!