Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én itt vagyok!
Kihalt mindenki vagy mi van?
Gyertek el ujlakra 6.-án tavaly voltam nagyon jó volt idén is megyek Bmiki te gondolom ott leszel.
11. X-treme Day

2009. június 6. Kaposújlak

PROGRAM*:

10:00 - 12:30 Edzés

12:30 - 13:30 Kvalifikáció (I kör)

13:30 - 15:00 Utánpótlás verseny

15:00 - 15:30 Halálgömb

15:30 - 16:00 Versenyző bemutatás

16:00 - 17:30 Elődöntő (II. kör)

17:30 - 18:00 Halálgömb

18:00 - 19:30 Döntő (III. kör)

19:30 - 20:00 Gumifüst Show

20:00 - 20:30 Szünet

20:30 - 21:00 Díjátadó

21:00 - Pirotechnikás Éjszakai Show

Egyéb programok*:

- Sétarepülés

- Tuning és HiFi autókiállítás

- Off-road autókiállítás

- Épített motorkiállítás

- Quadozás

Belépő: 2500 Ft.

14 év alatt és 65 év felett a belépés INGYENES
DE über brutál ronda fejem van Jó volt a tegnapi nap
Mi a fene utánnozunk utánozunk
Ezen a rohadt MOL kuton baztam oda a sisakomat
Te Miki mi rajtad ez a szkafander,van bőruhád is nem?
Arra gondoltam hogy legközelebb gurulhatnánk egy velencei termállfürdőt.
A hétenvégén pedig motorostali Soltvadkerten,ha valaki Bírja az ilyesmit,én ott leszek bebaszva az tuti
Üdv Néktek!

Ismét gép előtt... Miki és Spedee remélem ti is hazaértetek, itt van pár kép a többieknek. A helyszín: Mecsek
megint csend
remelem ti gurultok.Itt mindenki huzza neki csak en melozok egyfolytaban.Talan jovoheten .Ja ma krokodilos csirkes hamburger volt a specialias.Es nem hulyulok.nem tudom milyen az ize,de a szaga budos
Orulok hogy rendben odaert.3 nap gyors volt.A por csak proba.Teszteld.Ha bejon akkor a kolumbiai haverom tud meg
Már bánom a pillanatot amikor ezt a rohadt karbont a kezembe vettem hoogy ez mennyi időt elbaszott már az életemből azt elmondani nem is lehet
Helló Mindenki!ki a király a SAT a király! Megjött a cucc , tasakban a fehér port azt kinek küldted?
OK!
Csak szóltam! Hátha' érdekel vkit.
Mondjuk én beviszem, itt Sopronban nagyon rendesek a srácok. Aztán majd mondom h mi volt!
na mivan kutyaütő megvannak az idomok?
Mr. Bandi: valóban, semmi sincs ingyen
Hali

Ja haverom volt már ien átvizsgáláson és hát oan alapvető dolgokat mondtak el amit az ember sztem magátol is tud,meg olyan is volt hogy kérdezett vmit és a válasz olyasmi volt hogy azt már hosszab ideig tartana megnézni és hozza vissza legközelebb persze akkor már pénzért ez csak nagy vevőcsalogatás Mondjuk atöbbi yamahánál nem tudom mi van de székesfehérváron ez volt
Az életben soha semmi nincs ingyen
Hallottátok? A hivatalos Yamaha márkakereskedésekben ingyenes átvizsgálási akció van!

Az akció május 1 -től 30-ig tart! Az átvizsgálás, minden főbb alkatrészt érint, és 30 percig tart! Szóval helyszínen megvárható.

Sztem azt a "0" Ft-ot megéri!
Talán itt is van mit keresni!

Thundercat
Tündér - Thundercat
köszöntem a segítséget
Sajons nem tudom milyen egy Tündér, de hátha segít a link:http://www.blackbears.ru/index...
Nem kell megijedni az Orosz-honlaptól, több manuált "leszedtem"
már, egyikkel sem volt gond.
sziasztok.
A bátyámnak van egy 97-es Tündérje. User manuált keresnék hozzá, csak nem találok sehol. Ha valakinek lenne küldje el nekem vagy dobjon egy linket. gancsos.attila@gmail.com
Széles utat mindenkinek!
hi,, úgy néz ki, hogy holnap sajnos nem tudok részt venni a motoros felvonuláson Győrbe..

Nagyon sajnos, egyik motoros társunk temetésére megyek. Több mint valolszinű, hogy besokalt egy kanyarba, és átsodrodott a szembe sávba, és találkozott egy golfal. Helyszínen meghalt, és 500 m-rel arrébb pedig a Cseszneki pihenőbe vára a 3 gyereke és felesége. A srác 30 éves volt.

Sajons ez a eset, mindenkit elszomorított. és egyben ilyenkor az ember tényleg elgondolkodik, hogy érdemes-é motozni tovább..
motorozni?visszajottem es ugy beosztottak hogy egesz heten nem tudok menni Ma lehetett volna,de most meg szar ido volt
Majd irj ha megjott a cucc!
Na végre vki megszólalt!

Már kezdtem azt hinni, hogy mindenki az örök kusshadás ködébe veszett!
Helló mindenki! Na mi mindenki motorozik,vagy mi? Guen költözz El most!Elindultak a behajtós cimbijeim Madmasel Szelim mi a helyzet a girhes macskájával?Vissza alakult már doromboló cicává? (Remélem igen,Kő a cső?)