Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infót!
Nekem sem megy 60-65 fölé soha, csak ha nagyon meghajtom, vagy sokáig áll járó motorral. Sztem nincs semmi gondja.

Előtte nézesd azért meg. Nehogy feleslegesen vegyél termosztátot.
sziasztok 1 hónapja vettem egy 97 es Tündércicát az a gondom vele h a vizhőfokom nem megy 60 felé csak tartós álldogálás után valószínűleg a termosztátom ment ki. tudnátok segíteni h hol tudok jó áron beszerezni egy újat v működésképes használtat
A Daragamnak vettem karacsonyra a gepet.10mpixeles kodak.De nem csinal annyira fasza kepeket.Volt egy 5 megas konica minolta.Az fasza volt,csak eltorott (Ja amugy kb 23ezer forint volt a kodak)
Ma voltam a yamahába, ami honda szalon is.
Az asszonykának intéztünk sisakot, meg kesztyűt.

Míg Ő a próbálgatással volt elfoglalva, felpattantam egy 600RR nyergébe! Olyan volt - a Cat után - mintha vmi biciklire ültem volna. Alacsonyabb, keskenyebb, és főleg sokkal könnyebb. Szinte nem is volt súlya. Hát mit mondjak baromi furcsa érzés volt.
a hangja is olyan ám csak mintha még lyukas is lenne meg néha mintha valamivel ütnék még a lábas alját is
Anyám azt mondta olyan mint egy zománcozott Fazék
El ezúton is megkövetlek a fékcső színével kapcsolatban tényleg jó a piros!Ezutn visszavonnám az elb@szott rendőrmotor titutust és modosítom félkész mentőautora
Sat milyen géppel csináltátok ez a képet,hogy ez a b@zihatalmas két állat ennyire jól látszik?
Helló Mindenki!Te vigyázz a szádra a tömegekkel,mert sok lúd sokat sz@rik! Amúgy szerintem is gyanús kicsit
Jól néz ki ez a Cat. Csak hát KÉK! Az meg, mint tudjuk tömegdarab..

Amúgy ennyire lementek az árak, vagy mi? 835.000 Ft-ot gyanúsan kevésnek találok egy 2003.07. havi mociért, úgy, hogy gondolom, ezen még megvan a FullGaz haszna is. Én annó 2007ben az én '98-as motoromat vettem 32.000 km-re ennyiért.
Jól van!

Már megint irigykedünk. Legközelebb vmi szarabb helyre is menjetek és onnan is küldjél képet.

Amúgy még mindig tetszik ez a fekete lámpa-búra. Kár h itthon az első sarok után megállítanának a zsernyákok miatta.
Király az új csizma
Meg az uj gumi?azt majd a gyakorlat megmutatja,ha leteszteled a csizmát nem vált be az új gumi
Királyok a képek sat bár ha azt mondod jó a kastéltulajdonos nője egy két paparazzi fotót nyomathattá vóna róla (a pinájáról,meg a csöcséről)
A lenyeg a szafari park lett volna ahova nem tudtunk bemenni,mert lekestuk az utolso buszt.Motorral meg nem lehet menni .
De majd visszamegyunk,mert hihetetlen jo ut volt.Igaz 5-6 ora volt oda-vissza,de megerte mar csak az utert is.A kastely tulaja,bizonyos (alexander) fasza csavo lehet ,mert mint veletlenul kiderult megyar felesege van.Aki raadasul igen sunazni valo,a kepek alapjan.Tehat az utolso leszarmazottat Lacinak hivjak
Meg ezzel
En ma ezzel toltottem az idot
na aloha mindenkinek. faja lett a gép barátom.karbon oldal idomok mikor kerülnek rá?
ja pár kép hogy mivel töltöm unalmas perceimet....cicisszió van...
Na itt vónék le is teszteltem a régi új gépet,elmentem kicsit a tanpályához azt adtam a pofájának,mivel telóolajat is cseréltem,ezért kíváncsian vártam az eredményt.
Legnagyobb megdöbbenésemre igenis számít,sokkal stabilabnak érzem az elejét,a fék brutálissan jó lett sokat javított a fékcső,még 200-rol is szépen lassít.
Sajnos az új tuningtérdkoptatómmal az a fő baj hogy nem látom szikrázik e na mindeggy majd talán ti látjátok
Nagyon sokat szoptam vele,mire összeraktam,még ez a két kutyaütő is segített csiszolni
Na ennyi mostmár csak nyüstőni kő
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni tőletek!
Egy barátom Thundercat-at szeretne venni!
Mire kéne oda figyelni a gép vásárlásánál?
Thundercat
Ezt a gépet nézte!
Nem ismerős valakinek?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Udv Mindenkinek.Es szep jo estet a biztosurnak is Amugy fasza lett a gep.Milyen az uj fekcso?
Helló Mindenki!Na ezért ez már több a sokk nál? Mi ez a félig kész EL b@szott rendőrmotorpótlék? Remélem nem sz@rtad el az összes gumifilcet?
Szép lett a motorod El! Nekem sokkal jobban tetszik, mint az ezüst!
Úgyhogy óriási grat! (a szerelőgárdának is)

ui.: Szerezz be hozzá egy kék overált is, tudod olyat amin vannak azok a fényvisszaverő csíkok. Ja meg egy kék villogót. És akkor majd felvezetheted a díszes társaságot a talin. Plusz a yard sem fog tuti problémázni, ha kicsit gyorsan mennénk!
helo sracok
hatha valakinek jot teszek 1 Kn legszürövel
adatlapon fent van a elado holmiknal
Nagyon sok a bogár az idén , hamar megtellik a hütő , és a fejidomról is elég letakarítani "frissen is"