Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

El kuldtem!Csak alairassal retina vizsgalattal ,ujlenyomattal,es kateteres prosztata vizsgalattal tudod majd atvenni
Remelem hamar odaer!
Te majom ,ne forrald a vérem,mert rágyújtom a fényezőre a műhelyét és b...hatod az elemeidet
Már rég eladta a szaros tv-det el is ittuk a lét,a csöveid meg az ő szarján fognak virítani a találkozón meglátod,neked meg azt hazudja a tied késik mert lezuhant vele a röpülő
Helló mindenki!F@szák a képek Gabi köszi! Ma ismét nagy önuralomról tettem tanú bizonyságot,ezt a küldeményt kellet hiánytalanul leszállítanom.......... nem ment könnyen Az egész brigádnak elég lett volna és mindenféle márka waaaaaazzzzaaa.Ja Guen mi a tosz van csövemmel?Hát a kis tévé?
köszönöm a pincémbe kérném az egész szállítmányt
Én leszarom bazz. hogy mikor dugdosod el a mamának azokat a redvás palántákat de nekem péntek délután glédában itt legyél nállam mert arcul ütlek
Az első képen azt magyarázom a Guennak ha nem szól bele hogy-hogy rakjam rá a sisakomat a tükörre,és ezálltal nem vonza be a bajt akkor nem esik le az a kurva sisak az tuti
Küldöm a képeket a vasárnapi gurulásról
Az első tali időpontja amire én tuti megyek
A további résztvevők előre láthatólag
Guen
Frenky
Farky(haverom)
Még egy két haverom,a tempó ugyis gyík lesz a ut viszonylag egyenes tehát mindenki kibírja,pénteken Blues Company ha más nem azért mi9ndenképpen érdemes jönni
Máj 15-17 soldvadkerti tó camping.
Frenkycica!Megadnad a cimedet
Kuldok meglepit
Szelim!Téged láthattalak ma Tatabányán?Csak mert olvasom hogy mi történt a mociddal
Szelim, ne búsulj. Gondolj arra, h utána annál jobb, meg nagyobb lesz az élvezet.

Ha mondhatok ilyet, akkor a szex is sokkal, jobb kis kihagyás után.
Jobbulást nekem is ,mer' nem ám ősszel hal meg,hanem most...főszezonban! Kicsit vígasztal,hogy itt nálunk esik az ess.
Sziasztok! Szerencsésen hazaértem, csak egy kis kellemetlenségem volt az elején, mert épp, hogy elindultam olyan zivatar kapott el, hogy szinte nem is láttam, gondoltam ennél rosszabb nem lehet, hát tévedtem, mert rögtön utána jött a jég is, de annyi, hogy lapátolni lehetett volna. Még jó, hogy nem arra jöttetek, mint én (megúsztátok).
De kb. Pécs után 20 kilométerrel meg már sütött a nap.
A meleg fürdő jól esett utána. De jól éreztem magamat egész nap, köszönhető a jó társaságnak. Készítettem pár képet tolóval, majd felrakom.
Helló mindenki! Csak a juhász búsul Leszmég gurulás bőven,inkább a "betegről"inforlmálj,ha tudsz addig is jóóóóbulást neki
Sziasztok Fiúk!
Köszi szépen a felajánlásokat!Ha szükség lesz rá,jelentkezem is.Még csak ma jutott időm a betegemmel foglalkozni!Kiderül mi is a baj.
Kár,hogy most emiatt lemaradtam a gurulásotokról.Biztosan lesz még rá mód!
Ott semmi nincs ingyen,úgyhogy nekem nem jó
Srácok.. 7végén Győrbe motoros találkozó..

Nem guroltok el-- eddig a sok macsekkal?
Még talán tovább is....
ÁÁÁ majd mi megyünk nyugi,ingyen kaját piát szállást igértél azért ez a társaság a világ végére is elmegy
hat talan egyszer en is ott lehetek
A Magyarhertelendi gyilkos bá ndi
Állok a benzinkúton gondolataimba meredve:
-ki a fasznak magyaráz a Guen hogy-hogy kell a sisakot rátenni a motorra 11-éve nyomom mocival hát nehogymár ne tudjam hogy kell felrkni azt a kurva sisakot-
Na erre arrébtolom a Frenky romját a kúton
Kettőt pattant az a kibaszott sisak,az első kurva utján,még sosem besztam le eggyik sisakomat sem(na jó talán eggyet,az is új volt,És a folia vagy 10-centi szélessen szétrepedt"rég volt igaz sem volt")
AZT még még a plexin is gurlt egy kicsit csAk a légellenálás miatt

Guen volt hibás bevonzotta a bajt
Azt megnéztük a bringaversenyt,majd evickéltünk eggyet a kanyarokban
Azért űber fasza volt,Miki-Frenky,köszönöm a meghívást jó volt azért
Köszi a képeket Guen testvér !Nekem tetszenek ,de ki az a vén szatír az út közepén?