Helló Mindenki!Miki Kösszz a finom reggelit,király volt a hely és az egész nap űber respekt A kedvesednek meg jó egészséget!S Gábor remélem hazaértél rendben,örülök ,h megismertelek,f@sz@ a géped színe!Kedves Szelim én most felajánlom a fékcsövem,ha ez a gond! Guen hol a p..ába vannak a képek?
Csá mindenkinek ha minden igaz akkor Guen 8:30-rajön értem és az m-7 első benzinkútján talizunk 9-kor,Guen erről még nem tud de ha ezt elolvassa akkor már tudni fogja.
Ugyhogy Guen 8:30-kor glédában várlak.
A dolog miértje az első kérdés?
Ha mondjuk a fékcső halt meg rajta(abból gondolom hogy a gumid olajos lett),az viszonylag könnyen gyógyítható.
Mert épp frenky és Guen is vett fémfékcsövet(Guen még most rendeli)És ahoz jár ahátsó is tehát eggyiket szépen megkéred adja neked a gyárit nekik már ugysem kell
Vagy beruházol és gyorsan szolsz Guennek és újítasz fémfékcsőre(feltéve ha az a baj
A nagyobb baj ha nem ez a baj,ert akkor monkahenger ill. főfékhenger de ahoz tényleg azt kéne mhogy megállapídsd honnét jön a massza.
Sziasztok Fiúk!Üdv. az új tagoknak is!
Sajnos vasárnap nem tudok veletek gurulni,ugyanis elszállt a hátsó fékem.
Érdekességként: csütörtök délelőtt sikeres műszakira vittem a kicsikét,'oszt délután már ki is dobta magából körbe a gumira a cuccost.Éreztem is,hogy nem igazán fog a fék.
Ilyen bibim még eddig egyik motoromnál sem volt.Ezért minden okosságot örömmel elfogadok!Így ránézésre nem látszik semmi.Feltétlenül szerelőhöz vigyem,vagy én is elboldogulnék vele?Ne tévesszen meg senkit nőnemű mivoltom,én szoktam bütykörészni.
Múlt hétvégén mentem egyet (bevallom kicsit gyorsan) : Tatabánya-Hajdúszoboszló. Most jártam arra először.Tetszett!
Előre is köszönöm a tippeket a fékhez!
jaa semmi extrára ne gondolj csak vettem egy új rendszámtartót és azt tervezgetjük felrakni úgy hogy a sárvédőt lecsapjuk az ülés alatt közvetlenül és oda lesz felcsavarva az ülés alá a tartó.
majd ha meg is lesz csinálva akkor persze rakok fel képet is
Helló Mindenki !Szeretném +erőőősiteni Guen barátom böffentését,mi szerint vasárnap gurulás nemre, korra ,bőrszínre, motor típusra és felekezeti hovatartozásra való +különböztetés nélkül mindenkinek! (Cigányok,Zsidók,és a néger-kínaiaknak az indulás 1 héttel később.Útvonal Kb -Bp-Szfv-sz-Kapv-Bp!Pontos indulást Guen vagy El fog adni ,mert nekem most nem lesz gépem.Tehát aki jön, lesz aki hoz , esz Bmiki,Spedee ott leszünk!
(hat sebesség, széles gumik, és olyan (nagyon rövid ideig tartó) gyorsulás, hogy elemelte az elejét!)
Ja és délelőtt még vizes volt a fű, úgyhogy lehetett "Póverszlájdolni"
Dapra üdv a csapatban Egyébként az én gépemnek is van szexepiljei(sérülési nyomok) , de annyira hidegen hogy ez , a legfontosabb hogy mindig hazavisz, bárhova megyek vele a többi nem számít . Végülis azért van hogy használjuk , és nem azért hogy egy csicsa gépet nézegessünk sztenderen
neked majd akkor legyen nagy a szád ha vasárnap össze lesz rakva a motorod. ez a topik azon fórumozóké akiknek menetkész motorjuk van lassan a szezon közepén és nem egy rom.
nagyságrendileg 22 ezer forint az első hátsó garnitúra, ez függ a forint font árfolyamtól