szevasztok, nincs szüksége valakinek egy akkura a Thundercathez? Előző motoromból kimaradt egy Banner YTX12-BS akku, max 30 indítással a múltjában, így szinte új. 8 ezer jó hazai Forint az ára.
ja egyébként meg üdv a thundercatesek táborában
képet dobjál ám fel a mociról.
meg a körzetedről, valamelyik nap kerepesi M0 lehajtónál láttam egy piros fehér fekete cat-et lehet hogy az te voltál? ketten ültek a mocin
aham ebben az ügyben ha jól emléxem sattilus az illetékes.. ő most pont magyarhonban van nem tudom hogy mennyit fog netelni.. ma lehet felhívom telón akkor rákérdezek erre is..
nem is mondtam hogy vasárnap lesz vmi csak hogy ők felajánlották a helyet így megnézzük, de bárki csatlakozhat ellenben nem lesznek nagy várakozások meg ilyesmi. még El-re se fogunk várni... majd utólér a szarjával ha már úgyis elkésik
Hali!
Tanácsot szeretnék kérni!
Most vettem a Thundercatot és szeretném kicserélni a helyzetjelző izzót. Nézegettem, de nem nagyon férek hozzá. Meg kell bontani a fejidomot ?
na ácsi, nem azt mondtad h csak motoroztok arra, és ha már ott vagytok akkor beugrotok hozzájuk?
ilyen módon erre is jöhettek. csak ennyit mondtam. amúgy meg senki nem mondott olyat h felém se kaja, se sör, se kv nincsen.
hát tudod nem azért de spedee is meg bmiki is felajánlott egy helyet
ha ott is akad vmi ilyesmi én benne vagyok. egyébként imádom sopront sztem nagyon jó hely.
itten mint mondottam nem egy szervezett gurulásról van szó mert azt jelenleg sztem baromi nehéz lenne összehozni, főleg ennyi idő alatt. az útvonal eleje adott a többit Bmiki fogja mutatni nekünk, de ha jól gondolom nem sopron felé megyünk. igazából neked sincs messzebb kaposvár mint nekünk úgyhogy nyugodtan eljöhetsz addig. vagy lelléig vagy nem tom. nekem spec kaposvár kb 200km autópályán de nem ott megyünk úgyhogy alighanem több is lesz.
na ki beszél.... pár napja még itt dicsekedtél hogy leért a koptató most meg elítélsz minket? szedjed csak össze magad ha megyünk meglátogatunk úgyis és akkor nem lesz kecmec jönnöd kell velünk
urak van egy eladó fém fékcső szettem ha valakit érdekel 10 ezerért elviehető. igaz nem pont a miénkre való de valahogy csak össze lehet hackelni. azért ilyen olcsó mert a matricát már kivettem belőle. ha valakinek van fjr-es ismerőse annak is ajánlhatja. első hátsó goodridge fémfékcső garnitura. örök garanciával matricák nélkül
Fényképezőm bekrepált a telefonnal csináltam képet, nem a legjobb minőség.
képet dobjál ám fel a mociról.
meg a körzetedről, valamelyik nap kerepesi M0 lehajtónál láttam egy piros fehér fekete cat-et lehet hogy az te voltál? ketten ültek a mocin
Tanácsot szeretnék kérni!
Most vettem a Thundercatot és szeretném kicserélni a helyzetjelző izzót. Nézegettem, de nem nagyon férek hozzá. Meg kell bontani a fejidomot ?
ilyen módon erre is jöhettek. csak ennyit mondtam. amúgy meg senki nem mondott olyat h felém se kaja, se sör, se kv nincsen.
ha ott is akad vmi ilyesmi én benne vagyok. egyébként imádom sopront sztem nagyon jó hely.
Majd.
Később.
Esetleg.
Ha úgy van.
Ha nem pályán jöttök, s.tornya- Tamási- dombóvár se rossz.
Gyertek már erre is!
btw funny with double "n"
vagy te nem chris-re gondoltál?
Laza társas gurulás. Még lány pilóta is lesz köztünk...
2007-ben vettem magánszemélytől.
Gyere te is kanyarogni a Mecsekbe...