Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
kösz az infokat a hűtésről, már megnyugodtam
Bmiki a te motorod sokáig a Matorvilágban ált kaposváron ugye?
Ha jöttök szulok felé motoral szoljatok csatlakoznék a pestiekhez Tel: 06202606399
Üdv Mindenkinek!

67-66 csak bemelegítés + Magyarherteled-Orfű- Pécs (Lapisi elág)-Árpádtető? (túlzsúfolt,lesmesterek...)

Bár ez a régió megérdemelne min. 2 napot!
szolgálatban leszek.... meg a citadella egyébként nem mozgat annyira... egyszer nem volt rossz de engem azért annyira nem nyűgözött le
Ráadásul Citadellán szombaton összeröffenés,ha Istenke velem van már a fehér FJR-el
neked ebben a csomagban már nincs semmiféle matricád
ja kedves publikum midenféle szervezés és kérelmek nélkül, vasárnap ha az idő engedi akkor megyünk kaposvárra, vagyis a környékére. 67-es 66-os út. Aki akar csatlakozhat aki nem az mehet másmerre vagy tehet amit jónak lát a pesti különítmény 2 vagy 3 motorral(annak függvényében hogy El romja hogy készül) arra fog járni. Tervbe van az esetleges party helyek felderítése is így kérnénk a házigizdákat(Spedee/Bmiki) a helyszínen és telefonközelben tartózkodni.
A goodrige matricámról leveszitek a mocskos szemeteket,meg kezeteket Újlenyomat is csak annyi legyen rajta amennyi a kibontáshoz feltétlenűl szügséges
Te ez a fékbetét még nagyon is jó még a kopásjelzőt sem érte el,lepostáznád a lÍpuu-nak Indiába még simán berakná bármelyik sportautójába
hiho!
a minap mentem haver fazerével és ledöbbentem hogy milyen jó fék van rajta.... szóval ma nem szaroztam és elugrottam a motorparts-ba és vettem előre új fékbetéteket. hazafelé beugrottam a szerelőhöz aki be is pattintotta a helyére kőkemény 1000ft-ért. így én nem lettem retkes meg nem kellett otthon bújkálnom a moci alá neki meg van fagyira pénze...
meg persze kaptam kis okosítást is. Ja Peti azt mondta hogy nem lesz jó a verseny fékbetét meg se próbáld... majd leírom azt is hogy miért. Meg az is lehet hogy találtunk még megoldást a fék javítására, legalábbis az enyémen
Ha ismernél tudnád hogy nálam ez a szeretet jele
Arra gondoltam ha nagyon fázol a sátorban közénk bujsz(mármint Frenky meg közém és Melegítjük egymást
Sziasztok!

Tegnap szar napom volt, lehet túlspiláztam kicsit a sátorozós dolgot. Szóval utólag is bocs...

(De El, ettől függetlenül ez a "nekem ugyan nem fogsz hiányozni" dolog akkor sem esett jól )
Na ugye én is ezt mondtam pedíg nekem normális motorom van,mégis tudom ezek az egyszerűbb motorok hogy működnek
Ne aggodj.Mar korabban kitargyaltuk.Be fog az kapcsolni.En is igy paraztam,de meg masok is.Eleg magas homersekleten kapcsol be.100 korul.Mar nem emlekszem pontosan.Nyaron nagyobb tempo utan be messz a varosba biztos fel fog mindig menni.Ez igy normalis.De hogy megnyugodj jarasd addig mig be nem kapcsol a ventilator.
oksa köszi a segítséget. holnap letesztelem na jó éjt meek alszok holnap majd írok hogy bekapcsol e a ventilátor.
Chris látom a környéken bandáztatok én tegnap voltam fent akilátóba :
A4-ütemű ottomotor hőt termel működés közben?ez lehet az oka
Most mé nem vártad meg míg bekapcsol az a buzi ventillátor?
Ez nem zsiguli hogy fél óra mulva még mindig hideg a víz,hamar bemelegszik nyugi semmi baja,várd meg hogy bekapcsoljon,de ma már hagyd,inkább ha mész valahova,ne állidsd le utánn hanem járasd azt akkor ha mielött felforr be kell kapcsolni a venntillátornak
Ami nem azonnal de egy kis idő után vissza kell hogy hűtse,de nam nagyon hanem éphogy utánna ha nem mész sehova hamar bekapcsol megint,még idegesíteni is fog mint állat,ezért nem vonulok fel én soha találkozón
szió! gratulálok a munkádhoz!
Hali kimentem a garázsba elindítottam a mocit és alapjáraton kötyögött 5 percet és 80fokra felment a víz ez mitöl lehet?
Háát járasd alapjáraton azt előbb utobb be kapcsol,ha nem irány a MÉH,de a mociknál 95 fok-nál kapcsol,bogároldóval befújod,utánna slaggal kivereted ennyi,bármilyen másfajta spilázással csak kárt okozol,Mocit gőzborotvázni tilos!
De ha menetközben visszahült akkor a hűtőd nincs eltömődve
na akor gondoljárok ki szoltoki hogy mikor tudnátok jönni egy héttel előte és felőlem főzöcskézhetünk meg iszogathatunk
Hali van 1 kis gondom ma egyesbe,ketesbe alapjáraton kellet gurulnom 2km-ert és 90-95fokig felment a vízhőfok. az a kibaszot ventilátor meg nem kapcsolt be utána tudtam meni rendes tempót 150-160 viszament a vízhőfok 70-75re de amikor hazaértem és alapjáraton ketyeget a moci megint felment 90fokra a viz
Mi lehet a gond?
szerintem az hogy nagyon bogaras a hütő holnap letisztítom és megpróbálom ugy de akor a ventilátor mér nem kapcsol be?
A hütőt mivel szoktátok tisztítani kompreszorral?

AMugy az én véleményem a turárol május végefelé legyen Chris turája már csak azért is mert akar Bogláron nyaralóba nyaralgatok utána pedig junius közepefelé lehetne a sütös alvos piálos rész.
Semmi gond akkor a sátras bulikon te othon maradsz a jó meleg ágyikóban,nekem nem fogsz hiányozni,megeszem megiszom Speed-nél a te ingyen adagodat is nyugi
Bocs, de én motorozni szeretnék, nem pedig a telibeb@szott sátrat, meg poliformot, meg tiszta gatyát, rendes ruhát (mert gondolom nem bőrben lenne a buli végig), meg a pöcsöm tudja még mit nem szállítani.

Részemről ez nem pálya....
Jah és épp ma egy régi ismerős helyre:
Jah és hogy hol vagyok... szerencsére már elmondhatom feladtam semmittevésemet, és sikerült munkát találnom, így mit informatikus vághatok neki az életnek. Ezzel egyetembe eléggé lecsökkent a aktivitásom, mert az eddígi dolgaimat... sportolás és néha néh anapján bandázás eléggé kitölti 100%osan a napjaimat, így sokszot oda sem tudok eljutni ahova szeretnék.

Na de ahova eljutottam:
Sajnos igazad van bár nem szeretem ezt igy leirni
"góóószt rájderes uccán száguldozós, térdelős (csak profiknak)"
Viszont ez azt hiszem egyszemélyes lenne,és én lennék a főszereplő