Annak ellenére, hogy nem nagyon jelentkeztem, figyelemmel kísértem a történéseket, hogy kiből nagyjából mit váltott ki a program indítványom. Már aki reagált rá... hozzáteszem nem sokan.
Először is tisztázni szeretnék pár dolgot a félreértések elkerülése végett. Az útvonal tervezésekor nem kevés feltételt kellett szem előtt tartanom, így sajnos senki köré nem tudok túrát szervezni, mert tuti mindíg lesz valaki aki aszongya tőlem ez van a legmesszebb menjük feléjük. Ez az egyik... a másik pedig a TÚRA kifejezés.
Ugyanis a bandázásnak vannak különböző fajtái:
- közös gurulgatós (max 110-130ig), bandázós beszélgetős, programon résztvevős
- közös bandázós, bográcsos, iszogatos, sátorozós
- góóószt rájderes uccán száguldozós, térdelős (csak profiknak)
- versenypálya látogatós, térdelős, nézegetős
nos én úgy érzem, a csapaton belül eléggé el van szórva a tudásszint, így egy nagyobb csapattal az uccán térdelgetős verzió nem teljesen kivitelezhető, mert ebből csak kesze kusza cucc lenne
És akkor összegezve. Én nyitó TÚRÁT szeretnék szervezni, szerettem vóna, ami az első verzióróószóól, és nem pedig az iszogatós, kis térdelgetőst beletűzve. Én úgy gondolom nem kell mindent egy lapra, napra tenni, így mindennek meglesz az ideje, az uccccán való térdelgetésnek a versenypályán való rugosásnak, a kajálásos bandázsnak és a túrázgatásnak is.
Tehát én úgy érzem félreértésekbe estünk. De ha ezt szeretnétek, akkor legyen. nyitó TÚRA törölve. És Spedeehőő illetve, Bmiki hő fogunk szervezni valami főzögetéses dolgot, ami 2 napos. Ezt viszont csak júniustól érdemes kezdeni, mivel még elég hűvösek az éjszakák a sátrazáshoz. Persze iszunk eleget. Épp ezért csak egy közös gurulgatós bandázós nyitó cuccot szerettem volna szervezni... de akkor jó legyen. Félretesszük a közös nagy bandázást egyenlőre.
Holnap reggel repulok haza
Frenky!Elfelejtettem mondani hogy szep piros seat ibizaval megyunk.Tudod olyan lanyos
Oszt majd buzulunk,de nem mond el senkinek!
HAli itt vagyok nem tüntem el csak hát jó az idő és vagy dolgozom vagy motoron ülök
Nekem áll még az ajánlatom csak az alvással anyi probléma van hogy sátrat kellene hozni
és mi lenne ha körbemotoroznánk nyugat dunántult?
mogyuk persze jó lenne garda szívesen mennék én is csak nincs rá fölösleges 100asom,mondjuk austriai hegyeket megnézném ,meg az talán olcsóbb is hány km kb ez az ausztriai rész míg eléri az ember azt a részt ahol érdemes motorozni?
Hááát én valami beszarás úgy mennék,Gardalanba,de min egy 100-as kell hozzá meg 5-napszabi,és nekem ez az idén nem jön össze,de Guen meg Freky biztos menne,esetleg Austriáig én is megyek gyakorlatilag oda szervesztük át a turát,miattam de halennétek elegen szerintem Gardával joban jártok
üdv!
hát azért hangaznak el jó kis ötletek a talival kapcsolatban igazábol én mennék bárhova feltéve ha nem lesz meló de remélem meg tudom oldani De mindenképp valami kajálós motorozós napot kéne tartani .Olasszal kapcsolatban mi ahelyzet oda készül valaki vagy mentek?
Azt a telibebaszott kurva életbe,azt elfelejtetted hozzáteni hogy ha 11-re van megbeszélve az indulás akkor én még egy szál gagyában mosom a motrot ,utánna kezdek rohangálni(totyorogni,Guen szerint)
Mondjuk annyi piát amennyit te iszol tudok biztosítani ugyanis,fél decinél többet meg csak kólábol láttalak inni
Azt nem írtam hogy az ellátmányt biztosítom csak azt hogy nálam lehet,a szelet húst mindenki hozza magával a zsebében,vagy nem érdekel hol
Helló mindenki!Ez volt az évszázad legfosabb ajánlata! (Guen tudod miről beszélek!Az útvonal ok,de a többi kicsit sántít.Aki jön lesz,aki hoz esz így lenne pontos a fő majom bőgése Részemről a hely az tök mindegy,mert motorozni nem tudok,lényeg a társaság Guen hova tűntél a lével?Miki? Speede?Chris hol a gyászba vagytok?Motoroztok vagy csak verytek a tökötöket ?
De ha akarjátok hozzám is lehet gyünni egy motorozás utáni Grill sütésre,csakhát ez ugye Bp-centrikusság ismét,viszont ha innét indulunk páty-gyermely-esztergom-dobogókő-pilisvörösvár-per
bál-budakeszi-kanyar-utánna nálam grill parti,ez a kör max 100kilcsi, max 2-óra, sok kanyar relatív jó út szép táj,csakhát budaörsig fel kell jönnie mindenkinek,de az ajánlatom áll
Bebaszna ha valakit úgy itélnénk meg hogy hogy ír helyessen,ez nem a Grécsi tanár úr nyelvi foruma,ez motoros forum,úgy írsz ahogy tetszik
Lehet a szavadon fogunk mind megyünk Anglis-be oszt ott szállás pia meg kaja fogad ingyé,ez a cél hogy ingyé legyen,miota speede-n számon kértük az igéretét miszerint nála dinom azóta eltünt
en meg hatalmas agyatlan paraszt vagyok.....mocskosul leegettem magam egy pillanat alatt...."juk"
Most megyek es elverem a faszom csalannal,utanna meg asok egy LYUKAT es belerakom a fa..om
Nekem van egy jo otletem.Ugyanis problematok hogy bizonyos helyek valakiknek kozel van valakiknek nem.Tehat menjetek Romaniaba,mert az mindenkihez tavol van.Az utak meg egyszeruen tokeletesek.nem kell aggodni hogy sok az egyenes,mert ott az egyenes uton is akkora jukak vannak hogy allandoan kanyarogni kell.
Szerintem te a lánfűrészt a szádra ne vedd ugyanis az enyémet akkor láttam utóljára amikor neked kölcsön adtam,(nyugi asztalos vagyok tudom használni nem lessz baja)szöveget halva
Kérdezzük +Speedet,hogy áll e még a kölcsönakol? El nem fog szagos lenni egy hideg pince mélyén,munka nélkül de cserébe veszek 1 benzinmotoros láncfűrészt,amivel elvágod a motorodat tartó pókhálókat
Annak ellenére, hogy nem nagyon jelentkeztem, figyelemmel kísértem a történéseket, hogy kiből nagyjából mit váltott ki a program indítványom. Már aki reagált rá... hozzáteszem nem sokan.
Először is tisztázni szeretnék pár dolgot a félreértések elkerülése végett. Az útvonal tervezésekor nem kevés feltételt kellett szem előtt tartanom, így sajnos senki köré nem tudok túrát szervezni, mert tuti mindíg lesz valaki aki aszongya tőlem ez van a legmesszebb menjük feléjük. Ez az egyik... a másik pedig a TÚRA kifejezés.
Ugyanis a bandázásnak vannak különböző fajtái:
- közös gurulgatós (max 110-130ig), bandázós beszélgetős, programon résztvevős
- közös bandázós, bográcsos, iszogatos, sátorozós
- góóószt rájderes uccán száguldozós, térdelős (csak profiknak)
- versenypálya látogatós, térdelős, nézegetős
nos én úgy érzem, a csapaton belül eléggé el van szórva a tudásszint, így egy nagyobb csapattal az uccán térdelgetős verzió nem teljesen kivitelezhető, mert ebből csak kesze kusza cucc lenne
És akkor összegezve. Én nyitó TÚRÁT szeretnék szervezni, szerettem vóna, ami az első verzióróószóól, és nem pedig az iszogatós, kis térdelgetőst beletűzve. Én úgy gondolom nem kell mindent egy lapra, napra tenni, így mindennek meglesz az ideje, az uccccán való térdelgetésnek a versenypályán való rugosásnak, a kajálásos bandázsnak és a túrázgatásnak is.
Tehát én úgy érzem félreértésekbe estünk. De ha ezt szeretnétek, akkor legyen. nyitó TÚRA törölve. És Spedeehőő illetve, Bmiki hő fogunk szervezni valami főzögetéses dolgot, ami 2 napos. Ezt viszont csak júniustól érdemes kezdeni, mivel még elég hűvösek az éjszakák a sátrazáshoz. Persze iszunk eleget. Épp ezért csak egy közös gurulgatós bandázós nyitó cuccot szerettem volna szervezni... de akkor jó legyen. Félretesszük a közös nagy bandázást egyenlőre.