Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szlovákok tényleg buzik,de vadászatról max kis hazánkban beszélhetünk ezt tisztázzuk.
Austria meg mindenképpen töbnapos,oda csak ugy érdemes,
asszem ebből megint velence lessz
lehet azér van ilyen szagom mert a tűző napon kellett csiszolgatnom a szarodra az idomokat amig te totyorogtál jobbra balra addig a két jómunkásember (Frenky meg én) megcsinálta a munka oroszlán részét... nem nem az ordításra gondolok...

szlovákiáról bratyóméknak pont más véleméynük volt a múlt hétvégén kb 20 autóval találkoztak és senki nem akarta őket lesztorítani meg megelőzni és arra is baromi jó utak vannak. az viszont igaz hogy a magyar motorosok mentalitásán sokat kéne csiszolni de ez nem csak a motorosokra igaz hanem a magyarok 99%-ra(akinek nem inge ne vegye magára).
Srácok a linkelt túra ötlet volt..
Én azt mondom, hogy nagyon szép arra a helység..és ismeretlen is..többeknek..

És én nem akarok olyan helyen motorzni, ahol minden "jampi" úgy száll el a kanyarba..

Lefordítva.. Ahol olyan jó kanyarok (ívek )vannak ott bíztos lesz valami ídióta aki egyszer csak szemből az én ívemen érkezik meg..

Tehát én olyan helyre mennék ahol kevesebb, vagy csak inkább értelmesebb motorosok vannak.. és ilyen hely ausztria...

A szlovákokhoz meg én nem megyek. Vadásznak a motorsokra.. állítólag.. és rengeteg rosszat lehet olvasni róluk..mármint a szlovák rendőrőkről..
Sajnos a fürdés rád is fér,még igy gépen keresztül is álltaljön a szagok
Már tisztára mint mikor a Frenky-vel vagyok olyan, pedig azt hittem azt nem lehet felülűberelni,azt megismertelek téged és lám mégis
na most nem folytatom tovább a vérszívást megyek fürcsizni aztán meg dögleni.. mégiscsak melóhelyen vagyok...
Egy anyahajó jó kapitány kezében halálos fegyverré vállik,ezentul legyen a nikk nevem halálos Elbandi
rakéta anyahajót akartál mondani ugye?
olyan gyorsan meg nem megy hogy komoly gondot okozhasson a megállás
kamera ügyben? foglak hívni ne félj... de nem megy minden hipp hopp... kezdésnek ma nem volt bent a srác...
Lehet nincs kész a rakéta de ha egyszer Isten segedelmével meglesz mindenki szopni fog korra nemre motorra való tekintet nélkül
Csak meg tudjak állni a végén
Helló mindenki!Guen köszi ,h visszahívtál na mindegy ...Szerintem Pest körül az m 0-son körözzünk
figyi már te szájhős, nincs is összerakva a motorod mit látunk ugyan ? se fékcső se idomok.... se fékbetét
Mindeggy hova megyünk csak a seggemet látjátok,ha egyenes azért ha kanyargós azért bűnhődni fogtok a lánchajtásos klozettekkel
igaz bocs csak azt néztem hogy bázis pont sopron vagy kőszeg meg azt hogy 650km...
ha nézted a linket akkor láthattad h 650 km pesttől és vissza. (már ha jól értelmeztem, de sztem igen)
figy, a balaton körön nem sok kanyar van szerintem ellenben sok lakott település....
az osztrák túra nagyon szép meg tuti jó is de az nekünk pestieknek már kb 1000km.... ami azért elég húzós tud lenni egy napra, persze én nem vagyok semmi jónak elrontója ha sokan áment mondanak rá én benne vagyok.
egyébként meg nézz csak meg egy pl kaposvár-gödre-sásd távot, hidd el én a mátra miatt aránylag jól el vagyok eresztve kanyarokkal meg azért az út sem rossz de az a környék amin voltunk még kocsival is élvezetes volt, akkor pedig motorral még jobb lehet. Az útminőségről annnyit hogy azon a szakaszon kb 80%-ban új aszfalt van és a többi is jó egy hete voltam ott és biztos hogy visszamegyek veletek vagy nélkületek nekem 8 én tudom hogy érdemes aki elhiszi elhiszi aki nem az nem...de nekem megéri 220km-t menni azért a szakaszért, pedig a mátra csak ~40km
Én veled vagyok Feri!

Itt lenne egy túraterv..

Már egy részén végig mentem.. és srácok. mi inkább az osztrákokhoz járunk. isteniek pont a határ mellett a kanyarok..

http://www.motorostura.hu/buil...
HAli! A turával kapcsolatban kaposvár környékén ami jó utnak mondható az maximum a kaposvár elkerülő és enyi én kaposvártól lakom 40km-re és kanyarok azok vannak faszák ezt Crihs is tudja multkor tekert itt 200-al de az ut meg helyenként nagyon szar
Szerintem Kaposváron az elkerülön kellene találkozni és onan indulva nyomni egy balatonkört és amikor kerüljük meg a balatont bárki el tud meni bármerre hazafelé sopron pest(m7,viadukt) boglár Kaposvár. és ezen a szakaszon az utak is jók főleg kaposvár és lelle között kanyargos és egész jó
Buzi
En ma reggel voltam egy nagyon fasza uton .Egyik resze keskeny ut, egyenes nelkul, a masik szeles ahol lehet nyomni neki,szinten kanyarok nelkul.Minden elvarasnak megfelel.Ja es szep a taj.Dunan tulon van es ausztria fele.Ja es itt alhattok.Az angol torvenyek szerint meg egy sorrel lehet motorozni is.Ja es mindenhol figyelmeztetik a kocsisokat hogy vigyazzanak mert a motorosok mennek a kocsisorok kozott.
OK!

Csak akkor időben szavazzuk, vagy nem tudom, nehogy szegény Chris feleslegesen fáradozzon a szervezésen.

Bár tény, h előtte nem ártott volna vmi közvélemény-kutatás h ki mit szeretne...

Tényleg nem akarok ebbe az egészbe beleszólni, de akkor jó lenne szerintem ha mindenki leírná, h Ő hogy gondolta. És lehetőleg kerüljük a "nekem mindegy" dolgot, mert azzal sokra nem megyünk. Van itt elég sok okos ember, csak meg tudjuk beszélni ezt a dolgot.

Én akkor el is mondom a véleményem: Ha maradunk a Dunántúlon (ahol a többség ugye lakik) akkor valójában bármerre mehetünk. Mindenki tudja, hogy a saját környékén mien utak vannak, éppen ezért jó lenne ha olyan útvonalat sikerülne választani - ajánlani-, amin viszonylag jó az aszfalt minősége, és szép a környezet is.
Az igazság az h én nem vagyok vmi nagy utazó, kirándúló, így nem is ismerem a Dunántúl java részét (sajnos). Mi innen inkább Ausztria fele szoktunk menni. Szóval ha úgy van akkor nekem van olyan osztrák térképen amin külön jelölve vannak a látványos hegyi útvonalak is...
Én leszarom,hogy milyen messze van Austria,csak ott érdemes motorozni nem ezen a trágyadombon,de Guen aztat mondotta hogy Kaposvár környékén vannak faxa utak ill.kanyarok
Persze ez a Győr Keszthely szakasz sem olyan rossz,csak akkor már inkább a Mátra ,vagy kakucs vagy bármi
nos nekem semmi bajom az 500km-el nekem ausztriával se lenne semmi bajom de ha nincs benne kanyargás az komoly problémaforrás...
egyébként nemrégiben voltam kaposvár környékén olyan utak meg kanyarok vannak hogy leszopjátok magatokat. Gyönyörű látvány új út jó kanyarok.... Miki mi van veled nagyon el vagy tűnve... nem baj ha nem vagy otthon mi azért héderezünk nálad , csak add meg a címet.
Nekem is 500 km lenne kb Sopronból. Légyszi ne Bp. központúan gondolkodj. Szlovákia sem itt van a szomszédban (csak nektek), de sopronból ill. pécs környékéről nem a szomszéd. Én pont ezért nem mondtam Ausztiát, pedig elhiheted itt még a legkisebb hegyi út is olyan, mint nálunk a jobb autópályák. Csak hát az nektek van messze....
Az ídőpont még kérdéses..

De remélem már ebben az évben.. én is ott lehetek. már..