na csácsá!
Jó hely ám Sato mocskosul irigyellek.
El, kitaláltam milyen betétet veszek. Szárnyasat az való nekem, na szóval kék nissin 17k az első set. A boltos nem ajánlotta a pirosat meg végülis most is kb olyan lehet nekem, szóval nem veszek mégegyszer versenybetétet. Van olyan is ami a gyárival megegyező sőt talán az is, de az itt is 32k. Most értem haza egy kis gurulásból egész jó volt... napsütés meg minden, csak baszott sok autó van kint.
Hat probalom a szabadidomet hasznosan tolteni,illetve "fiatalsagomat" elvezni.Most is gyors kerultem egyet csak hogy szebb legyen a nap
Mar meg van a terv jovohet keddre is,ha nem fog esni.Most szobaton meg autoszorny bemutatora megyunk.Meg nem lattam.Gondolom nem nagy dolog,de legalabb tortenik valami.
te meg b@sszad meg. mármint ne a csajt. ilyen szép lánnyal az ember szeretkezik nem b@szik. hanem azt b@sszad meg hogy ilyen szép helyeken járkálsz... mocskosul irigyellek ám. ja meg komám gyere haza és átértékeled a rossz útról alkotott elképzeléseidet.
ez megy basszátok meg a pofázás. na arról beszéljetek hogy melyikőtök ment ma már a mocijával...
ja egyikőtök se? akkor meg lapítsatok. én most se lennék itthon csak várom azt a qrva futárt. azt kell mondanom hogy dolgozzanak a szegények. ja megkaptam a lét az üdülési csekkből. úgyhogy most el is megyek fagyizni, már tellik rá
Nem is kelletek,elmegyek az FJR-es pokhasú 50-es haverjaimmal,most voltak valami motoros iskolában,bojákat kerülgetni,és már le tudják érinteni a lábtartót,ugyhogy megoldom velük.
Az eggyik vett egy uj FJR-t mert tetszett neki,de a régit még nem adta el,és hiába hirdeti nem is tudja,azt irja inkább megtartja azt is nem kenyérre kell neki a lé,Baszod két FJR áll a garázsban,ennyi ilyenek az új barátaim,nem ilyen csövik, hogy a haverjuk koszos pincéjében fujtják a romot,meg ivvel gányolják a kipufogót
Igazi 2-motoros tökös taták
Én már aludtam veled töbszőr egy sátorban,roppant veszélyes volt,már meredező brével száltál be a sztriptíz show,után,ilyenkor se istent se embert nemkimélve luk luk alapon nyomod,vigyázni kell na ,de hála istennek vastag a hálózsákom és nem szurja át az apró punnyadt pöcsöd
Helló Mindenki!El köszi a képeket !Guen ne b@szogasd a haveromat hé.Mik a hirek fékcső ügyben?Hát a betétek,intim?Sat ezzel a kis szellemmel én is szívesen kísértenék
Már megrendeltem nyugi,ha othon lennék gondolod nem csiszolnám a dolgokat?dehogynem,annyit gájáztam lent e pincében a hétvégén hogy úgy fáj a térdem mejd beszarok,de sebaj csiszolni ülve is lehet
te csak ne tezzé nekem itten... csiszolgasd az idomokat ha van 10 szabad perced. na most elugrok viszek a bankba egy kis pénzet. , mit nekem recesszió én még mindig csak befelé rakom a lét .
aztán veszek egy két apróságot aka láncspré mer' az utolsó 350km-t anélkül tettem meg...
udv Emberek!
Kellemes szbadnapot tudhatok magamenak.Kb 250 kilometert gurultunk a babammal.ebbol kb 30-40 extra volt mert parszor elkeveredtem a falusi utak kozott.Ugyanis az asszony nem szereti az autopalyat.Na persze en sem.Raadasul rajottem hogy anglia legszarabb helyen lakok.Mert itt fos utak vannak hatalmas forgalommal.de amerre ma is jartunk... motorosok paradicsoma.Nem sok egyenes volt
Ez szar ugy ,de ebbol lehet tanulni Lehet hogy mar legkozelebb nem ijedsz meg ennyire
En is megint mentem egyet,mert nem birok magammal amikor fasza ido van es nem kell meloznom.
Ja, és még annyi, hogy elfelejtettem, hogy a gumijaim széle még nincs bekoptatva, így egy erős balos kanyart sikerült powerslide-al végigvinnem.
Finoman szólva úgy szartam össze magam, ahogy csak lehet. meg is álltam utána, hogy visszaessen a pulzusom 200-ra (mert előtte tuti kivertem a 300-at is)
Jó hely ám Sato mocskosul irigyellek.
El, kitaláltam milyen betétet veszek. Szárnyasat az való nekem, na szóval kék nissin 17k az első set. A boltos nem ajánlotta a pirosat meg végülis most is kb olyan lehet nekem, szóval nem veszek mégegyszer versenybetétet. Van olyan is ami a gyárival megegyező sőt talán az is, de az itt is 32k. Most értem haza egy kis gurulásból egész jó volt... napsütés meg minden, csak baszott sok autó van kint.