Kislanyoknak sok locsolost.Kisfiuknak meg a tojasuk legyen piros!
En is most erkeztem meg egy kis gurulasbol.En ket angol srachoz csapodtam utkozben,es veluk nyomtam.Egyik srac tobbet volt egykereken mint ketton.Biztos jo gyerekek voltak
Mindenkinek kellemes husvetot.En most inkabb megyek melozni.
no aloha!
sok locsolót mindenkinek
tegnap előtt meg lett csinálva a kipuffom tegnap megvolt az idei első jó kanyargásom egy nagyon rövid de teljesen új aszfaltozott részen. úgy tapad mintha be lenne kenve ragasztóval
idnén először le is karcoltam a koptatót egy jó kis visszafordítóban. balesetmentes közlekedést mindenkinek.
hello sracok
eleg fos napom van.a masnapossagot nem tudom megszokni.de legalabb csocsben gazdag este volt.Bar csak nezni szabad esetemben. Bezzeg baratnom csekkolhatja a csecseket kezzel is
El mit gondolsz te hol lakok en.Viharsarokban nem lehet motort berelni .Ott mar kozel a roman hatar.Meg is latszik.
Olyan pontosan beállították a karbit, hogy 6000 fölöt nem kap benzinz. Tehát egyszerüen lefullad. Tegnap eredmény 90 km- és 5 lefulladás, és sok sok méter full bőrbe motor tolás.
Viszont volt olyan motoros aki megált segíteni, de sajnos nem tudtak. Rendes volt tőlük. Még a szezon el sem kezdődőtt, és 90-et már ráköltöttem. és még mindig nem jó.. Éljen éljen..
De majd elviszem, egy jó szakihoz..és az remélhetőleg eltalálja a beállítást.--
A sarat a kerék hánnya,az a műanyag izé közvetlen a sárhányó(mégegyszer kerék) fölött legfeljebb sárvédő (ezt nem hagyhattam ki)
Segény már igy is tiszta idegroncs volt ahogy meglátott valamit két keréken gurulni,már nem bírta a streszt tovább nem hogy ez vagy az mégfujkálva legyen.
Meg az a sárvédő olyan gány lett volna állandóan butaság lett volna a többinél meg sokkal jobban mutat ha nem homogán fehér az egész hanem van benne,fekete.
Csak 1 észrevétel: Frankynek - ha már minden fehér azon a motoron - akkor miért nem lett fehér a hátsó sárhányó, és a rendszámtáblánál a hátsó elem? Vagy ez csak nekem ennyire feltűnő? Vagy legalábbis fura, h a hátsó lámpánál az elem fehér, alatta meg már fekete...
novemberben nekem is volt eleg sok legos kepem
jo szorakozast.Szep lett Frenky gepe is!
En is most raktam fel az uj indexeket.Mar csak az kellene hogy ne essen az eso
Amugy most jutottam olyan kiralyi helyzetbe mint ti,hogy garazsba kerul a mocim.Meg ket het a ponyva alatt utanna megkapja kierdemelt helyet.Most megyek nagycsocsu litvan lanynak a szuletesnapjat.Csok mindenkinek
Na végül is tegnap elhoztam a mocit a szervizből. Ha esetleg vki villaszár + rugócserén törné a fejét, akkor csak ajánlani tudom a Biker - World-ös cuccot. A Yamahában nem győzték dicsérni. Kérdezték h mit akarok a motorral, hogy Kayaba futóművet vittem. Mondom, mi?
Én nem is azt vittem! Erre a szervizes faszi, meg az eladók is azt mondták, hogy az a cucc amit vittem bizony Kayaba volt.
mondta is a srác, hogy reméli nem haragszok de kipróbálta a mocit h mien lett.
Lényeg a lényeg, tegnap beleöltem 50-60 km-t, és van egy új motorom. (persze valszeg benne van az is h már nagyon kaki volt az előző villa + rugó)
Olyan volt, mintha vmi húzná lefele az elejét, mintha sínen mentem volna. Szóval lehet h soknak tűnt akkor az a ~ 120.000 Ft, de így utólag most azt tudom mondani h minden fillért megért. Pláne jól eset h a Yamahában is agyon dicsérték.
(meg a motort is h mien szép állapotba van, olyan mintha új lenne)
Na ennyi a mai "rövid" hsz. Remélem nem tűntem nagyképűsködőnek, de higgyétek el annyira örülök h fasza lett, h majd kiugrok a bőrömből!
aaaaaaa.Igy mar ertheto!
Elore is jo gurulast.
En ma csak 4 ig meloztam de olyan szerencsem van hogy az indexem nem fert a postaladaban,tehat csak holnap tudom felrakni.A burkolat nincs a motoron,tehat elmarad a gurulas.Utanna meg jon a hetvege,meg husveti szar,
amikor melooooo....
Helló mindenki! Kicsit félreérhető volt a barátom tegnapi közlendője,de lefordítom nektek: Ha nem veszed+nekem az új ruhát,lefejezlek, kibelezlek,megsütlek ja és feldugok 1 doboz sör a seggedbe waaaazeee De az ő kicsi felesége egy ilyen cizellált asszony.Pedig ugyan azt jelenti. De én akkor is El-nek szurkolok Ja ha szombaton kész a vasam és idő jó akkor 1 laza gurulás bp-dobogokő-bp.Ennyi a részvételi díjat nálam lehet befizetni
Allitolag a szinetikus olajtol csuszni fog a kuplungod.Tobb helyen olvastam hogy a cat nem szereti.En mindig fel szintetikus castrol 10w-49 gps trizone olajat rakok bele.Evente cserelem.Most jovohonapra tervezem.Nekem is jobb telo szimeringem neha ereszt.Azt is jovohonapra tervezem.En meg most kaptam le az oldalat,mert holnap jon az indexem.
Végre, kész a ház! Vagyis megint rendszeres fórumozó leszek!
Juhéééé
Lényeg a lényeg, holnap kész a mocc!
Az idei szezont is "kisebb" költségekkel kezdtem (gyertyacsere, indexcsere /szívás/, akksicsere, telószárcsere, telórugó csere, telóolajcsere, telószimmeringcsere, és még vmi bronzperselyt is vennem kellet ami a telószárcseréhez kell /db-ja 5.500.- volt/ ).
Ja festettem még felnit is, meg tettem fel szép felnicsíkot.
Szóval idei szívás letudva... Remélem mostantól kezdve már csak benzinre kell költenem (meg persze kissebb csecsbecsékre, gondolok itt a sötét plexire, a füstszínű hátsó lámpaburára és így tovább.
Ja, és még vmi. Képzeljétek, a Yamaha szervízben azt mondták, hogy legközelebb ásványi olajat tegyek a mociba, mert az sokkal jobb, meg halkabb is lesz. Vagy tehetek bele szintetikusat, fél szintetikusat, de ha hosszú távon gondolkodok akkor csakis ásványit tegyek bele. Érdekes...
En is most erkeztem meg egy kis gurulasbol.En ket angol srachoz csapodtam utkozben,es veluk nyomtam.Egyik srac tobbet volt egykereken mint ketton.Biztos jo gyerekek voltak
Mindenkinek kellemes husvetot.En most inkabb megyek melozni.