Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szió nagy fiú
szió sajnálom a cicádat, enyém már 10-éves de imádom ,nagyon ragaszkodik hozzám ,ahol vagyok oda jön a farkát ,meg lekelett amputálni ,mert leharapta egy idegen kutya de már nőt a család tagjai ,lányomnak ,van egy kis westie, imádom
allitsd be a telot 5 vonasra.Az enyem annyin van. az a normal.
Bar gondolom neked is van az okos kiskonyved amit a motorhoz adnak
Köszi... bsszátok meg az ételmes hsz eket! De bezzeg azt senki nem nézte meg nekem kinek milyen keménységre van betekervve az első telója... Tehát hányadik pöckön...
Hát nem leszedve kell nézni, hanem a moccon... Így kibelezve érdekes... Meg hátha tud valaki valakit akit érdekelhet.
kicsit csúnya meg ez nem thundercat-re való de egyébként jó ötlet. kösz hogy feldobtad nekünk. majd ha r6om lesz lehet veszek egy ilyet csak szépet.
Helló!
2001-es YZF-re (600) van egy eladó Bagster Design üléshuzat, piros-fehér-fekete, gyakorlatilag új, bagatell áron!
http://www.vatera.hu/bagster_u...
Ha valakit esetleg érdekel, írjon!
Üdv mindenkinek! Ma bevittem a gépet a szervizbe egy karbi szinkronra. Ja meg említettem, hogy elhagytam az első lánckereket tartó anyát meg alátétet, még jó hogy lehet kapni 10000ft ért akarták a Yamahások rám sózni. Ha esetleg tudnátok, valahol baráti áron azt megköszönném. Egyébként meg vasárnap raktam a gépbe 430km-ert, de nem élveztem annyira, mert a gép nem volt az igazi. De remélem már hólnapra jó lesz.
azok nem is nőiesek.... kifejezetten Frenky-nek lettek belerakva a fórumba... tudod hogy Ő is ki tudja fejezni az érzelmeit
Vas?......na jó,meg valamicske nájlon...
Köszi Zsu! Helyesek a háziállatkáid!Nekem is ilyen cirmosom volt,de 2 éve elpusztult és azóta nincs semmi.....csak a "vasmacskám".
Fiúk: ma én is mentem egy nagyon frankót! (még jó,hogy van néhány "nőies" hangulat jel is ).
Ja jó vot
Fasz ki van.Ti nyomjatok majd egyutt en meg egyedul,vagy Janihaverommal.De miota munkat valtottunk nem sok esely van az egyutt gurulasra
De azert nem keseredek el.Majd utkozben hozza verodok valami draga borruhas draga ujmotoros voroshaju szeplos fekerboru angolokhoz akik betartjak a sebessegkorlatozasokat.
Jok legyetek!
na pont annak a fakezűnek adtad oda a motort kipróbálásra? kanyarodni nem tud csak arra van esze hogy egyenesbe húzza a szarvát meg hogy megpróbálja kerékre rángatni...
Frenkynek meg igaza van akkor legyen nagy a melled amikor Peti Frenky meg én csapatjuk előtted Ja meg tapasztalatból mondom hogy Sgabor is keni neki nagyon. (200as kanyarokban nem maradt le simán jött a seggemben)
De majd meglátjuk a mecsekben.... vagy mátrában(az nem fair mert az nekem nagyon hazai terep :P ott még El se bírt velem igaz akkor nem volt formában)
Na elmegyek alszok holnap hétfő utálom a hétfőt.....
Aztán jók legyetek és szobatiszták vigyázatok magatokra meg a mocikra holnap jövök helló
VegyéÉ vissza Szép gyerek! Nem a ruhat eszi az embert he!A kék az kék.Ne az új embert hajszold a sóder ágyba.Lesz majd mód idő és lehetőség hogy tudásodat meg csillanthasd
vigyáz ám hogy miket mondasz kékfehérek többen vagyunk
amugy a talival kapcsolatban milyen lehetőségek közül lehet edig választani?
Jah még annyi!

El: nem tom ez e, de a fényképezőgépbe pózóótam, és ennyira kancsal nem lehettem! de azéé kössze!

Szelim: a gyertya NGK CR9E és Ati, nem nem volt nekem pl gondom vele...

Frenky... remélhetőleg a menetszél ezt a fényezést má nem kezdi ki , és sok sikert a ledes cuccokhó.. én kökeményen megszoptam, Phoenix e együtt vele, hasonló jókat!

és végül Spedee... hazafele jövet rájöttem miért megy lassabban a géped... me a kék-fehér visszafogja!
Helló Mindenki!Guen most már nyugodtan kritizálhatom sz@r részidődet Ennyi idő alatt a Szlovák túrán kb 7o km -et tettünk meg De még egyszer nagyon köszönöm!Sat semmi extra,csak a tavalyi gyors,de cserébe szar melót javítottuk ki .(El,Guen és én)Index csere (El unszolására 5200ft a 4db homasita Led-es.)Gyertya+légszűrő csere.Már csak az új ülésbőr van hátra Ha kész küldök képet.
Hali ma jót gurultunk
Jó ez a Szulok-Barcs szakosz ugye Krisz?
A motoros talit ha lehet ne május 4-9. közé szervezétek mert érettségit irok előte meg utána bármikor jó
Ja igen Chris kipróbálta a mocimat csak azért adtam neki hogy érezze milyen egy igazi cat
Szevasztok!

Na véégre én is gépközelbe vagyok, újabban alig alig tok géphez ülni, de most itt vagyok!

Délután leugrottam Spedeehőő megpislantottam a gépet, és alapjávavéve, nem is rossz... Szerintem megérte!

Viszont egy gyors közvéleményt kutatnék, mindenkit kérek lesse meg az első telójának a keménységének a beállítását, kinek hányvonalkára van belőve... Ugyanis Spedee gépéé elég kemény az enyém meg elég puha. Ezéé szerintem ezen állítok majd.

Na de sok beszédnek sok az alja. Itt van pár kép!

Ui.: Köszi a tippeket az első túrához, talihoz, kiértékelem és mielőbb elkezdem szervezni, hogy már májusba le tudjuk bonyolítani!
szió én szóltam hayának ,hogy fen vagy nem-e ismer[
Mi van frenky gepevel?
Kepeket akarok!
Nekem is egyben a gepem.Mukodik a fek is DE hatalmas oromomre letortem a jobboldali indexet.Mar jon a masik gondolom keddre itt lesz.
na aloha mindenkinek.
remélem mindenki a motoron ül aki teheti. meg aki nem az is. holnap megyek lecsekkolom a mátrát. aki akar velem tarthat. délelőtt elugrok megnézem milyenek a kanyarok nem egyenesedtek-e ki vagy ilyesmi
tegnap faragtuk kicsit Frenky koma gépét nagyon vad lesz tegnap megvolt az alapozás meg ilyenek szal jövő héten alighanem le is lesz festve meg lakkolva aztán összerakva és már mehetünk is. Peti te meg ha jót akarsz ma szedd szét a fékedet, holnap elviheted és ha nagyon szerencsés vagy akár 7végén azt is összedobhatjuk. A drótszamarat meg felejtsd már el, azért a 3 napért amit használod már 3 hete szívsz vele.
Na most hogy kiosztottam a feladatokat kicsit hátradőlök. Fain bográcsos pörit csináltunk ebédre remélem mindenkinek ilyen volt legalább az ebéd. Ja és mindezt a munkahelyemen .
Frenky remélem azért legalább pár ősz hajszálat szereztem neked , ha nem akkor nem is vagyok elég jó .
egyébként mikor értünk a nyugatihoz? Kb 33 körül indultunk előletek, tudod csak a viszonyítás végett hogy milyen időt futottam , annak ellenére hogy egyetlen szabályt sem hágtam át.