Sziasztok! A mai napom nem volt valami szerencsés, mert elindultam motorozni aztán az egyik henger megállt. Hazamentem kicseréltem azt a gyertyát amelyik, megadta magát. Majd miután elindultam ismét akkor meg az első fogaskereket rögzítő anyát hagytam el. Nem is értem, hogy tudott letekeredni. Na, kerestem egy esztergályost, aki rendes volt és csinált egy új anyát és alátétet. Ezzel szinte el is ment az egész napom. Na, gondoltam most már jó a gép elindultam motorozni a környékre, az első ötven kilométerig nem is volt gondom, de utána megint kezdett kihagyni egy henger, (kicsit dadogós lett). Holnap csere megint. Pedig holnapra terveztem egy hosszabb túrát, de ezek után már nem biztos, hogy elmerek indulni. Egyébként kérdés a többiekhez, akik szintén rendeltek a gyertyákból, hogy nektek nem volt vele gondotok?
Szia Haya!
Nahát!Örülök,hogy összefutottunk itten.
Képzeld: a Forest bukott a motorjával!Szerencsére neki nem lett baja,viszont a gépe mehet a fényezőbe.Kavics+kanyar Csobánkánál.
Nagy Szia Neked is Zsu!
Kékvillám: nem tudom...lehet engem láttál.Sokfelé megfordulok,többek között várnézőbe is.
Na Emberek mai nap is eredményes volt 110km-ert gurultunk barátnőmel nagyon jó a cat még 2 személyel is kényelmes 100-110 es utazóval haladtunk nagyon állat a gép nagyon tetszik
Helló Mindenki! Hát kis barátom ezt nagyon el k...tad! El-nél nagyobb potyázóst még nem hordott hátán a föld És a mennyiség na az se semmi,pont most ér véget a léböjt kurvája.Minimum 3 szürke marha De azért csak bizakodjál
Hali! Mindenkinek!
Szelim üdv a csapatban mondjuk én is elég új vagyok
Jó a motorod szine át ne fesd.
Amugy ma fél5 kor elmentem ithonról a cat-el és fél 9 re értem haza gurultam egy jót ma végre jó idő volt nem ugy mint tegnap hogy hazafelé szakadó esőbe jöttem.
A Csoportos terápia jó ötlet csak jó lennes somogy megyén belül intézni mert a jogsim még nincs meg az majd csak májusban lesz Amugy én Crish-nek mondtam hogy legyen az én szerény falucskámban Szulok-ban a tali kaját piát hejet én állom Gondolkodjatok rajt.
Üdv a csapatnak! Jó lenne egy jó hangulatú gurulás, esetleg a Balaton körül, vagy pl. Szlovákia, az sincs túl messze.
De a társaság a lényeg, meg, hogy guruljon a gép, és jó idő sem árt.
Egyébként mióta beraktam az új gyertyákat az egyik kihagy néha.
De legalább olcsó volt.
Szelim üdv a csapatban! Jó a géped, csak nagyon kék.
Kakucs ring legyen,szezonkezdés elötti gyakorlás,ocsó és pici pálya,muszály a motoroszsaruk is igy kezdik a szezont.
Nem véletlenül hozzáteszem,mi Frenkyvel,Guennal tuti megyünk,vagy legyen kis tali a neve akkor is ott kell kezdeni
Természetesen köszöntöm az újakat! Chris vagyok, alapító, szervezőő és oszlopos tag! Igaz néha el el tünök... de nem idokolatlanul!
Jah és remélem mindenki készíti a gépét, mert lassan indul a szezon és elkezdem szervezni az év Első Cat taliját, számszerűen II. nagyot! Őtleteket, szívesen fogadok!
Csak annit mondott hogy irtad neki hogy fonnyadtra szivnad a csecset,de semmi amugy semmi konkretat nem meselt.
Amugy o is ugy jott ki mint en,nem sok angol tudas.De eleg hamar belejott.Nem ugy mint en.Viszont irni nem nagyon tanul az ember.Nekem meg magyarul is vannak gondjaim a helyesirassal,nem hogy angolul.
Hat akkor boldog szuletesnapot mindenkinek !(ok magamnak is )
Csácsá!
Na lebuktunk... remélem nem mondta el, hogy miről beszéltünk
egyébként akkor ez elég lol szitu lehetett mert én is elég félve írogattam nehogy beégjek . Annak meg én örülnék a legjobban ha ott élnék, bár lehet hogy Ő is örülne neki . Na csak vicceltem. Normálisnak meg téged se neveznének de lehetünk mindaketten helikopterek
Uj munkatars erkezett tegnap
A sexy szakacsnadrgomat meg nem leszolni!
Nahát!Örülök,hogy összefutottunk itten.
Képzeld: a Forest bukott a motorjával!Szerencsére neki nem lett baja,viszont a gépe mehet a fényezőbe.Kavics+kanyar Csobánkánál.
Nagy Szia Neked is Zsu!
Kékvillám: nem tudom...lehet engem láttál.Sokfelé megfordulok,többek között várnézőbe is.
Inkább kék,mint rózaszín.
Megvan az uj tali hejszíne,haggyuk a pályát baromság,és mindenki hűlye aki nem oda akar menni
Szelim üdv a csapatban mondjuk én is elég új vagyok
Jó a motorod szine át ne fesd.
Amugy ma fél5 kor elmentem ithonról a cat-el és fél 9 re értem haza gurultam egy jót ma végre jó idő volt nem ugy mint tegnap hogy hazafelé szakadó esőbe jöttem.
A Csoportos terápia jó ötlet csak jó lennes somogy megyén belül intézni mert a jogsim még nincs meg az majd csak májusban lesz Amugy én Crish-nek mondtam hogy legyen az én szerény falucskámban Szulok-ban a tali kaját piát hejet én állom Gondolkodjatok rajt.
kakucsozás nekem is tetszene az jó ötlet
De a társaság a lényeg, meg, hogy guruljon a gép, és jó idő sem árt.
Egyébként mióta beraktam az új gyertyákat az egyik kihagy néha.
De legalább olcsó volt.
Szelim üdv a csapatban! Jó a géped, csak nagyon kék.
Nem véletlenül hozzáteszem,mi Frenkyvel,Guennal tuti megyünk,vagy legyen kis tali a neve akkor is ott kell kezdeni
Természetesen köszöntöm az újakat! Chris vagyok, alapító, szervezőő és oszlopos tag! Igaz néha el el tünök... de nem idokolatlanul!
Jah és remélem mindenki készíti a gépét, mert lassan indul a szezon és elkezdem szervezni az év Első Cat taliját, számszerűen II. nagyot! Őtleteket, szívesen fogadok!
Amugy o is ugy jott ki mint en,nem sok angol tudas.De eleg hamar belejott.Nem ugy mint en.Viszont irni nem nagyon tanul az ember.Nekem meg magyarul is vannak gondjaim a helyesirassal,nem hogy angolul.
Hat akkor boldog szuletesnapot mindenkinek !(ok magamnak is )
Na lebuktunk... remélem nem mondta el, hogy miről beszéltünk
egyébként akkor ez elég lol szitu lehetett mert én is elég félve írogattam nehogy beégjek . Annak meg én örülnék a legjobban ha ott élnék, bár lehet hogy Ő is örülne neki . Na csak vicceltem. Normálisnak meg téged se neveznének de lehetünk mindaketten helikopterek