Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mi van mindenki tologatja az új csattogós fa lepkéjét Vagy mi?El milyen guminőt kaptál?Szopósat?
Helló Mindenki! Mi ez a spontán szerveződés?
Engesztelésül egy kis tudatmodosító
Guen szervezi én csak véletlenül elkotyogtam
Bocs barátom nem akartam majd meghívlak egy sörre
bocsi filmet néztem olyankor nem látom ha írnak
Ittvagyok, nem kőő fééni! Mondjuk rádírtam.. de bszá visszaírni...

Nah min1, sajna megcsúsztam, de igyekszem minél előbb befejezni.
Meg nehogy en is menjek Gardahoz csak nyugat felol
Mikor tervezitek?
Bocs nem tudtam hogy ez ilyen titkos izé
ej ej lelőtted a meglepetésem..... na mind1
chris mi a helyzet a fórummal? nagyon lapítasz a témával
Kibontakozóban van egy Garda tavi tura,kb 6 nap,Guennal már irkáltunk,nálam a mama azt oké,tehát részemről tuti,meg ugye ott van Gardaland és csk az tudja milyen aki már volt ott totális adrenalinsokk,az odaut maga az orgazmus,kanyar kanyar hegyek kanyar,pizza,pasta
Ez a kis buzi felhozza azt az apró tévedésemet mikor az M7-es autópályán véletlenül teletankoltam a Ducatot benzinnel,Tök üres volt 76 liter ment bele
-szia fönök le tudnál értem jönni és hazahuznál véletlenül benzint tankoltam gázolaj helyett,5óra volt mire kiszedtem az összes benzint,még a tankot is ki kellet beleznem,mert leszívni csak 40 litert tudtam.
Főnök:-máskor ha bevodkázol meló elött inkább szolj,adok egy szabadnapot
Na mi van? Mindenki jóózanodik? Tudhatnátok, hogy a karácsony nem erről szóól! Az majd a szilvesszter lesz.
Helló Mindenki! Kedves Barátom majd,ha a gázolajat meg tudod különböztetni a Dankó Pistától akkor beszéljük ezt +Jó..... Egyébként, ha úgy rakta volna le a parkett szegődet,ahogy te borászkodsz, már rég nem beszélnél velem...........(Te Majom)
Meg majd ha megöregszem.
Lehet hogy te alkalmi méhész vagy,az én gyerekem nem méhekből van,különben is van egy reklám amiben az van mondva hogy manócska a pocakban van -és a pocak az a gyomor tehát ne játszad az orvost itten mindenki tudja hogy egy ocska asztalosból átavanzsált sofőr vagy
Minden alacsonyköbcentis gyíklóerős thundercatos forumos barátomnak BOLDOG karácsonyt Kívánok.Buzik.
És persze... a kiéheztetett cates kollégáimnak is szánok valami!

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Tudom, még nincs éjfél, így karácsony se, de már alakul, hisz szent este van... és mivel közeleg az éjfél, lassan készülődöm és megyek az éjféli misére.

Ezért megragadom már most az alkalmat, hogy minden kedves Barátomnak, Motorsnak, és nem Motorosnak, kegyelemteljes, békéés, örömökben gazdag karácsonyi ünnepeket kívánjak!

Teljen úgy el ez a néhány nap, ahogy szeretnétek!
Boldog Karacsonyt Mindenkinek!
Remelem nektek is ugy telik mint nekem.Most ertem haza motorozasbol .Igaz csak egy ora volt de 9 het utan mennyei erzes volt.Arrol ne is beszeljek hogy a Babam meztelenul vart itthon
Kellemes unnepeket, sok ajandekot!
El nézz utána 8.os biológia könyvben,ha a gyermek az anyja gyomrában van az a kannibalizmus, amire te gondolsz az a méhe........
Tavaj ilyenkor Tamika már benne volt a gyomorba idén meg már a fa alatt nézi az ajándékokat.
Helló Mindenki!Szép ez az ünnep,de a verseny mindenek előtt...........
Kellemes ünnepeket! szilveszterkor meg ovatosan nehogy részegen szétfaggyatok az ut szélén röpködni fognak a -10 fokok:(
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
mimimimimimiiii?

hol van még koráácsony? Majd hónap éjfélkor jön az én üzim ilyen téren