Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ebben a színben a legszebb!
Aztán a fekete-ezüst, majd a piros-ezüst.....
Helló Mindenki!Még 1 bálna!Te jó isten,lassan már a japcsik is felfigyelnek erre a fórumra,hogy levadásszanak valakit De azért csak irogassál nyugodtan.Széles út hozott a csapatban,király a vas színe
persze írogathatsz igaz téged is kicsit kinézünk mint El-t dehát ez egy ilyen társaság....
na csak vicceltem szivesen látunk legalábbis én a saját nevemben ezt mondom de nem vagyunk egy utálkozós társaság
legalább kicsit növeled a lóerők arányát,mert elég satnya
600-as karbis izék nem egy nagy tűz
Nem tudom ki az illetékes, de azt szeretném kérdezni, mivel ezen a fórumon mindig van élet, nem úgy mint a miénken csatlakozhatna-e hozzátok egy "nagytesó" is?

YAMAHA THUNDER-(CAT vagy ACE) a legjobb motorok a mai napig
na mivan kutyaütők? óó ennek a cat-nek van a legszebb fényezése ddt aki még nem tudná kedden megrendeltem a gyertyákat ma meg kaptam egy mailt hogy a rendelt cucc "shipped" vagyis el van küldve. na mentem mert melóban vagyok :D
de ma azért már dolgoztam is kicsit ne mondjátok hogy mindig csak a napot lopom az adófizetők pénzén.
Sat hogy sikerült a próba meló? remélem sikerült
Bakker, pont egy ilyen dobot szeretnék. USA RS-3...
Csak nehogy a lista aljára kerüljünk
Helló Mindenki! Az én Laci barátom is hasonló képpen járt,mint a petike sógora.Nesze az új motornak csak 50 méter és kész a baj,szerencsére neki nem lett baja.
Itt valóban nincs, na de az új oldalon mindenkinek ott van!

Minden esetre küldök egy üzit amire majd válaszolhatsz.
hali!
figy írtam itt a fórumon hogy akinek nincsennek meg az adatok az írjon nekem egy mailt, és válasz levélben küldöm a kért infókat. senkitől nem kaptam ilyen levelet. neked spec az adatlapodon nincs mail cím....
szió bocsi az offér!
de ezt tudnod kell!
Timinek SIKERÜLT A NYELVVIZSGÁJA! áááááááááááááá
többit majd emailban
Szevasztok!

Phoenix, ha gépnél van lépj fel MSN re mert akkor áttom küldeni a kért infókat én is.

Jah és Miki, Ati, regeljetek máá a cat oldalon. Hisz az a mi oldalunk
Hali!

Jobbulást a srácnak!

De azok a gumik szerintem égetni valók...

Vigyázzatok magatokra!
Guen!

Még nem kaptam meg az e-mail -edet a számlaszámoddal. Így nem tudom utalni a lóvét holnap. Légy szíves küldjed ma el jó?
Köszi
basszus... jobbulást neki. egyébként meg tegye fel a kezét aki idén már ment 200 felett
A mai nap termése sogorom kiment a szigethalmi töltésre verertni eggyet,válltörés lett a móka vége most műtik a vállát,én meg elhoztam a dominátort ime:
Szia! Az ovál kipufogót menyiért adnád el?
Sziasztok, eladó Yahama Thundercat-em, mindenféle csere, inkább beszámítás, de legfőképp kp érdekel....katt:
http://kepesmotor.hu/yamaha/i?...
Nekem megez
na erről ez jutott eszembe :D
Hat Frenky cegenel voltam de azt mondtak nincs naluk futarkodas csak Londonban.Kiskocsira meg most nem kell.Kedden megyek tesztnapra egy ettrembe,majd kiderul hogy mit tudok ott nyujtani,meg hogy ok mit tudnak nyujtani.Addig is melozok a konyhafonokkel komunikacio nelkul (ami elegge szukseges).Ja koszonni sem tud a marha.meg jo hogy nem szologat be mert azzal csak megrangatna a pofon fat
A polipok legyilkolásá eddig teljes testi és lelki kielégülést nyujtott neked most mi a szarhoz fogsz kezdeni?
A motorosfutárkodás elég dzsuva meló,mindenesetre meggondolnám
Sziasztok!

Guen, nekem már nincs meg a számlaszámod, úgyhogy el tudnád küldeni mail- ben? Mikor akarjátok megrendelni? Ha csak 7főn utalom az már késő?