Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kellemes ünnepeket mindenkinek!
Frenky te nem kispályázól a köszöntővel se De én egyszerübb köszöntövel kivánok a csapatnak Kellemes karácsonyi ünnepeket . " Motorra ülök ha itt a nyár. Szabad vagyok mint a madár "
Helló Mindenki!Ezzel a pár sorral szeretnék minden macskás és kutyás barátomnak nagyon boldog karácsonyt kívánni.El neked boldog Hanukát Karácsony van,jó kajával megtömve a hasam,kimegyek a garázsba meg nézem a Vasam.Csorgatom a nyálam,elmennék egy körre,bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.Kurvára várom már a nyarat,kínomban zabálok még egy kis halat.És ezt így addig csinálom,míg az egészet sugárban kihányom!Azt mondom én neked motoros barátom, MOTOROZÁS nélkül sz@rt sem ér a karácsony!
Van par ismeros aki ilyet rendelt,es meg voltak elegeve.
Ja es a csavarokat is cserelgettem bar elotte nem lattad milyenek voltak,de nagyon rafert a csere.Ha kell esetleg plexire vagy valahova szolj,mert maradt ki par.Ha erdekel akkor megnezem pontosan mennyi van.
sat most nézem milyen csecse bukógombád van
hoppá! ez volt a másik játék
franc rossz helyre raktam a linket véletlenül.... a post végére akartam...
Frenky komamost ez van
nah rossz hírem van a fékcsővel kapcsolatban...
nincs már neki olyan amit mondtam.
van másféle 2500ft-al drágábban. de ez a jobb minőségű csavarokkal van. kérhető "szines fittingekkel" is...
Minek a hátsó fékkar úgy is csak az elsőt használjuk
ja fékkar nekem nagyon nem hiányozna mondjuk...
hátso fékar? ja meg te a nyeregből!
Jatek!
Kozepso keprol hianyzik valami?
Mi az?
Udv Emberek!
Egyben a gep(nagyjabol).
Ha holnap is ilyen jo ido lesz megyek egy probakort.Mar a kezem is birja a gyurodest.Remelem azert nem fog alattam szetesni a cica
jólvan gyere csak a tiédre lehet utánfutót is rakni ugye? akkor nekünk nem kell a csomagokat cipelni és tudunk jókat kanyarogni
Szemétbánya ott leszek és szopni fogtok végig.
sajna El már ilyen messzire nem jön pedig jó lett volna vezetőnek mert volt már arra állítólag...
de azzal lemerítené előre 3 éves motorozási keretét....
..I..
persze nekem van egy hülye felfogásom és nagyon nem mozgat a futás teljesítmény amig 10-12k egy gumi, és elmegyek vele 3500km-t akkor az nekem nagyon is jó. de a pénzemért a lehető legtapadósabb gumit keresem. ha lemegy 3000 alatt nem gond az se de amig rajta van soha ne érezzem azt hogy elérem a határait.
persze ez az én képességeimet is mutatja (vagy azok hiányát) de az első michelin power race(soft) -nak és a hátsó(michelin slick medium keverék) euroringen esélyem sem volt elérni a határát szerintem. pedig volt olyan kanyar amiben már láttam magam kifelé csúszni mert előzés miatt kb 20-al gyorsabban estem bele mint előtte és a moci mintha sínen ment volna. itt ott egy két alkatrész ugyan leért(nesze neked kis lábtartó) de azt majd El bácsi orvosolja tavasszal.
ha ne adj isten innen is jönnének páran jövőre velem meg pár haverral túrázni akkor persze feldobnék egy roadtec Z6-ot mert ha minden igaz olasz land-ot néztük ki. odáig lekopna a slick az tuti
meg lehet a külföldi rendőr is tarkón lőne érte
A közepe
hiho!
sztem akár többet is el lehet velük gurulni én michelin slickel mentem kb 3500km-t
valszeg egy utcai gummával főleg ha sikerül egy jobbat kifogniakkor 7k körül beleszaladhat.
mostani slickben még alig van de majd tavasszal kap a pofájára
De ilyen használt gumikra én is ilyen max 5000 et hallottam
nagyon nem tudom mert mióta fent van a guma azóta nem mentem vele sokat,előtte meg ugye nem colt cat ,Guen erről többet tudna mesélni őő pályázott gumával megy de úgy emlékszem jól bírja neki
Mit bir egy Caten egy sport-hátsó? Az Acén- nekem az uj max.10-et, a pályázott 5-öt, de negyedébe kerül
végülis,legalább a többiek már nem cukkolnak ,de amúgy is jó,én is olyan gumit veszek ezentúl,újat semmiféleképp!