üdv! megnéztem a szatuna oldalt és azért rakhattak volna fel egy mintát a szinekből,mert most igy látatlanba oké h a sárga az sárga de ha elüt a motor sárga szinétől akkor ...
fékolaj sapkáknál jo nekem az r6 osé is nem? csak az évjárat stimmeljen. mivel külön thundercatre nincs csak yzf600r r6 r1
D2Moto-nál mennyi a rendelési költség? 12 ezer ft értéknél( lábtartó bukogomba meg fékolajfedél)
előre is köszi a segitséget
Hello Mindenki!
Jol osztottatok egymast.Ne menjetek a szlovakokhoz mert utalnak minket.Itt is eleg sok van beloluk.Bar haverom bosszut allt a magyar nepert.Egy szlovak csajt tavaly nyaron minden este kemenyem megkefelt
En inkbb a romanokat nem csipem(tisztelet a kivetelnek).Ja es ok sem szeretnek minket.
Maradjunk francioaorszagnal Ott vannak fasza utak.
Ma eleg motorozos ido volt,meg jo hogy a gep szet van szerve amugy mentem volna.Viszont a kezem miatt meg 2 hetet varni kell
Helló mindenki!Hé te óriási mokey azvaló neked a drz.Ott bírod a tempót és tudsz menni a járdán is Sajnálom,hogy nem adtad a bálnát azért a klassz kis vasért jó üzlet lett volna..... A szlovák túra után egy hétig sírt a mákdarálód,hogy milyen kislányos volt a tempó.Meg a gyerek+a család a suzuki + lassú mint a felfogása hát akkor most dőncssémááá W@zzeg!
Én nem tehetek rola hogy a motorjaitoknak az én kölcsönsupermotomhoz képest korlátoltak voltak a lehetőségei,azért már igencsak örülök hogy nem adtam el az én szeretett tehenemet azért a rühes szarért
erre már csak christ kell rávenni mert nem hajlandó 100km-nél messzebb menni a balcsitól
én benne vagyok minden jóban tudhatod...
elmentem veled a kv-darálót is próbálgatni 2* is. pedig bakker olyan utakra vittél vele ami már annak is komoly terep volt nem még a cat-nek
Én elvittem szlovákiába a két főmajmot a nyáron(Frenky.és Farki)őt nem ismeritek elég lim -lom csávonak néz ki de keményen vereti nagyon a srác,arra a körre elmehetünk,mert jó volt van egy kis tó is utközben ahol lehet lubickolni, én már voltam a Tátrában is, az sem volt olyan rossz,csak az a baj hogy a Szlovákok utálnak minket mint a szart és én elvből nem megyek olyan helyre ahol utálnak
mátra.... ne is mondd
azóta 1* voltam
most találtam egy faja utat szlovákiában. nincs olyan messze.
eljössz olyan messzire? vagy az túl van az éves limiten? na ez erős volt ezt visszavonom.
most mit szívjuk itt egymás vérét? kimegyünk lemotorozzuk a kis pöcsöket akiknek apuci megvette az 1000es gixxert aztán jól érezzük magunkat
Na Bmikivel nem lesz gond Ő inkább egyenessen megy a kanyarban amig nem jön a fal,Frenky max a térdkoptató leérintéséig jut el nem hiszem hogy külső iven kerülgetne,Chris-balosai nem húzzák ki a szarból,azért mert a Mátrában begyakoroltál tiz kanyart még nem jelenti azt hogy nem fogsz sírni a nyilt nap végén,a többiek meg inkább a Cat talira edzenek hogy odáig eljussanak biztonságban
majd mindig a külső íved figyeld ott fognak elmenni melletted az ilyen "játékmotorok"
márha a többiek is összeszedik a bátorságot hogy jöjjenek. talán még frenkyt is sikerül rábírni :D
meg ha találunk egy ovális balos pályát akkor chris is eljön
megszakértetted már a lábtertódat?
figyu a Bőrrücidat mivel szoktad lenyálazni?