Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de mi még válogathatunk azok között, neked meg már marad az az egy
Én mint motoros a pinához,de ti tudjátok
De mint informatikus én a google hoz nyulnék!
Hát őőő sry... de azokhooo nem naon értek! De ha computeres tanács kőő bátran!
üdv néktek föld lakok.
nekem az első igazoltatásom a yamahaval tököm tudja melyik kistelepülésen történt,de a lényeg h motoros rendőrők igazoltattak:) normálisak voltak.
Chris te telokhoz mennyire értesz. mert szarba vagyok kicsit
vettem egy nokia 6210 navigátoros telot és nem jo rajt a net. ahogy a kézikönyvébe le vanirva elküldtem az ota gprs szót sms be az 1270 re, visszaküldték h nem tudják beállitani erre a telora. akkor bementem vodába buzi modon mondtak h hivjam fel az 1270 et ott adjak meg vmi kodot és kiküldik a beállitásokat. felhivtam ügyfél szolgálatot mondtam a nőnek mi a baj. kiküldött egy hasonlo beállitást. megnyitottam elemntettem ki-be kapcsoltam telot semmi. mondta h vmi kapcsolatok menü pontba irjam be a cimhez h vitamax.internet.vodafone.net rizsát. megtettem semmi. megint felhivtam őket naná h más vette fel kezdhettem neki előről a gondomat. és nem tudott semmit mondani rá, csak azt h menjek be vmelyik voda üzletbe. ugyh a tököm ki van velük.
Na meg ez!

Nekem is volt egy hasonló történetem, de az szóbeli dolog volt és a rendszámtáblámra. Mivel középen volt egy kis hajlás, és hát őőő közelített a vizszínteshez. A rendőrbácsi mikor megállított igazoltatni, egybő ment hátra azt nézni. És közölte hogy ezért megbaszhat, miután látta milyen. Mondom igggeeeen? Én ezt enm tudtam... íííígy vettem! Majd fogta és ő maga visszahajtotta tök függőlegesre... Majd mondtam köszönöm a segítséget és továbbléptem! A következő sarok után visszahajtottam ugyan olyanra amilyen volt. De többet nem igazoltattak az NSR el, így úgy is maradt, míg el nem került tőlem.
Ez a kemény... nem a faláb!
Abban az idoben az volt a lenyeg hogy ne csapjon fel a sar.Szerintem ha otthon egy-ket rendor megallitana meg mondana hogy tegyek ra sarvedo gumit ami leer a kerek kozepeig.Regi motorommal kaptam ilyen felszolitast
A nap fenypontja vszont az volt hogy lekpacsoltak a zsaruk
KB 60 metert mentem motorral haver hazahoz.Ugy voltam mint amerikaban.No bukoisak no rendszamtabla,termeszetesen semmilyen papir nalam.Szerencsemre a rendszam a taskamban volt.Ket csinosnak es fiatalnak nem mondhato rendorneni volt.Rebegtettem a szempillamat,kedvesen mosolyogtam.Es mondtak hogy rossz fiu vagyok.Legkozelebb ne tortenjen meg.Ja meg kerestek a road taxos papirt.Termeszetesen az sem volt a motoron,mert itthon volt.
jajaa... értem és látom!

Csak azt nem értem miért kellett egybe cuccolniuk az egész ülés alatti rész? Mert ahogy vizsgálgattam, simán a sárhányót csinálhatták volna másik darabból amit ha kő csak le kőőne csavarozni. Nah min1 majd eldől mi lesz! köszzee
Itt talan kicsit latszik a kulombseg
Igazabol a msodikon mar a renszam feljebb kerul,es igy sem log ki alola.
éhéhéhéééértem! hát január körül úgyis nekiesek, megnézem alaposabban.
Ugy is lehet de egy picit akkor is meg kell hagyni,mert havernak is ahoz hogy felmenjen az undertray,le kellett csapni a vegebol egy kicsit.Marmint ugy ertem ha leveszed az uleset akkor neki hianyzik belulrol is egy kis resz.
En csak az oldalabol kanyaritottam az aljabol kb 4-5 centit
Ahha... először elgondolkodtam milyen külöbséget látok! Mert nem találtam, de aztán az előzőleg fellinkelt cucc után összehasonlítottam és rájöttem hogy csak lekanyarintottad belülről!

Nos én arra gondoltam hogy az egész cakk um pakk sárhányót tőbe fent levágni, és egy olyat odabiggyeszteni, amit a haverod is csinált az undertaillra.
Chriss!
Levagtam en is a segget.Mondtad hogy erdekelne az is.Viszont mire vegeztem besotetedett.Azert csinaltam kepet,de majd csinalok vilagosban is.
Tecccik! Várjuk a képet világosban és kicsit távolabbról!

_________

Gabi, szerintem rózsaszín lesz! Na vajon milyen lehet... talán kék nem?
jaja faján néz ki
milyen színű lesz?
Nekem tetszik!
Estet!
Egy kis eloleg az undertray dolgokhoz.Most este csinaltam a kepet haver motorjarol,de meg nem a vegleges allapotu,csak fel lett probalva
hát igen... úgy néz ki.
ja még egy darabig hasonlóak is lesznek szerintem, túlságosan is hasonlóak

GRATÚÚ! A gyökereink hasonlóak!
hali Mindenkinek!

Ejnye ebben a csapatban sok ebernek volt ien "robogója"
kösssze... van! nem az a gond! Hanem az hogy aki megvette rá pár hónapra összecsukta TK ra... De ne kezdjük!

El az egy fejlődésben lévőőő motorversenyző az utcaisított pályagépén!