Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv mindenkinek ! satillus köszi az infokat Freky én is egy iylen cuccolásra gondoltam mint a tied (képen)de utassal is kell számolnom . "Na majd meglátjuk mondta a vak és neki ment a falnak "
Sziasztok!

Én most elutazok itthonról, szóval előre is szeretnék mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT és SIKERES ÚJ ESZTENDŐT kívánni!

Ja, és hozzon a Jézuska mindenkinek sok ajándékot, esetleg egy-két motoros cuccot!
Nekem egy tanktáskám van... Lidl -is... és tökéletesen megfelel!

Frakk... jól érzékelem, hogy nem küdtté mail, képek ügybe?
Helló Mindenki! Nekem Sima Louis-os van a motorhoz kaptam őket.Nekem úgy tűnt,hogy utas+táskák kissé magasra kerül a súlypont és picit instabil.Frakk köszi a képeket klasszak
Nekem a tanktaskam oxford.
Ugy tunik fasza.bar meg teglat nem hortam benne,illetve semmilyen szelsoseges korulmenynek nem tettem ki.Vszont Par ezer kilometert megtettem vele.Illetve hatizsakkent is lehet hasznalni.En nagyon szeretem
Ja az eggyetemisták csinálják
az oxford tanktáskák azok már jo minőségű cuccok nem?
Na mi van nyugger oda engedett anyu a géphez
Na a disznók is előmásztak az olból
Helló Mindenki! Guen köszi a linket többen olvasták és gondolkoznak rajta......
Hali
Ugy emlekszem 60 liter volt,de a tanktaskam,nem a keszletben volt.Azt meg elotte kaptam havertol.A keszletben is volt csak kisebb,de az is magneses.Lehet utast vinni az oldalsokkal.Sot meg ha nem tul nagy az utasod,az en kozepso taskamat is hatra lehet annira nyomni hogy meg az is fent maradhat.Egyebkent kb 20 ezerert vettem,termeszetesen vizallo gumis ponyvakkal,rengeteg gumi pok.Kb 5 perc feltenni,ha mar begyakoroltad.Remelm jovo nyaron is tudom hasznalni.Mar vannak tervek.Nehany itt angliaban,illetve franciaorszag
... épp emlegettelek ...

látogass lécci el az oldalra, és értelem szerűen várom a mailodat az infókkal!
satillus lenne kérdseim hozzád , a nyári utazásod alkalmával láttam a képeken hogy a géped felcuccoltad. A táskákkal lenne kérdéseim .. (Tanktáska és a két oldaltáska hány literes, valamint ha csak a két oldaltáska van fent akkor az utast is lehet e vinni vele "értem azon hogy a lábtartóhoz mennyire esik közel a táska" ). Akarok venni én is táskákat és lényeges hogy minél többet tudjak vinni és + utas .
Üdv a csapatnak ! A fórum olyan mint egy brazil sorozat (bármikor belenézhetünk és nem maradunk le róla)
Szevasztook! Nah újra itthon! Kössze Frenky, javítva... mindíg keverem. Természetesen a Hősök tere melletti műjégre gondoltam, ami a városligetbe van.
matrica kérdés az egész!
Azt hittem csak nekem van kamu kipufogom (acrapovic)Tavaly meg carbon can co volt
Kikérem magamnak! Mi az hogy "kamuyoshimura"?
Egyedül szomorkodik a garázsban .De azért néha kinézek hozzá .
tetszik a kamu yoshimurám? gagyi de jol szol. tiédel mizu alussza téli álmát?
Hello.Szép a motorod
Ja meg a dob is király
Az nem is lehet tele, hiszen még délelőtt is netezel, ahelyett, hogy dolgoznál!
Koszi az ajanlatot,meg addig kiderul hogy alaulnak a dolgok!
baker nekem előre kell terveznem mert már teli van a jövő évi naptár! más is tele van és nem a pénztárcámra gondolok!
Hova a FA..BA akarsz te még madarasra menni? KB fél év!