Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki ez a rusnya gyerek ezen a robogón
Ne sirasd az NSRt, most is jó moccod van :)
Ezt nézzétek mit kaptam egy jó havertól: Egy könnycsepp csordult ki bennem....
Pakson világít
Kékvillám... és te merre vagy? azon kívül hogy Pakson!
... olvass mailt ...
Szepjonapot
Felkerult ma a kipufogo.Megvolt az elso tesztvezetes Szegenykem 2 honapi allas nem mondhatnm hogy poccre beindult.Parszor meg kellett koszorulnom.De jo volt kicsit menni,igaz csak az utcaban mentem,de mar jo volt erezni hogy megnyult lanc nem rangatja a mocit.Hat mar csak ilyen ez az olajtol frocsogo lanc
Megvagyok a héten elküldöm a képeket.
Nekem Berner-rel kell szerencsétlenkednem
Oké vettem, én csak segíteni akartam azoknak akik otthon mókulnának és okosba szeretnének szerszámokat, pl villáskulcsot... Igérem januárban tesztelni fogom, és az eredményekről madj beszámolok.
Helló Mindenki!A kulcsokra való megjegyzésemet nem szántam személyes sértésnek,de zsenge gyerekoromban mindenféle risz-rosz kulcsokkal szerencsétlenkedtem és megfogadtam, ha egyszer nagy leszek csak Jó szerszámmal fogok szerencsétlenkedni.Lehet,hogy sznobság, de én csak BETA kulcsal bénázom.
hát talán kiállitáson leárazva...bár ott se hiszem h enyire olcso lenne vmi:)
Hát az tény, hogy alaposan meg kell váloganti, hogy mit. De mint írtad is vannak jó cuccok.

Ez a villáskulcskészlet valami chrome vanadium anyagból van, amit az obi is és sok kereskedés forgalmaz! Utánanéztem! Azért is ajánlottam itt a közönségnek, mert ilyen kedvező áron ilyen készletet sehol nem kapsz!
Kosz mindenkinek,de meg nem vagyok a vegen
Nem kapkodok,mert tegnap probaltam a kuplungot huzogatni,de nem nagyon megy(faj a kezem)meg szerintem egy honapig nem kell mennem
addig raerek bohockodni szabadidomben.
Satillus gyönyörü lett a vasad! grat hozzá!;)
hát nem tudom.. a Lidl-es termékekről megoszlo a véleményem, nagy része ocsmány minőség,de lehet jo cuccokat kifogni!
Thundercat első lámpa eladó!
Sérülésmentes!
Esetleg VTR 1000 F első lámpa csere érdekel!
Grat Sat! Minden elismerésem nagyon szép lett a hátsó villa lánc meg minden!
Frenky... hát nem tudom hányszor használatosak, de ott vettem a LIDL be kb 1 éve egy inbuszkulcskészletet. És a BLOKK csavarokat, mikor a gombát szereltem azzal csavartam ki meg vissza, sérülés nélkül. Én úgy gondolom ez elég bizonyíték!
Vigyázz ezek csak 1*használatosak Sat nem is rossz egy kezdő szakácstól.......
Nekem is jo volna
Mostanaban piszkalom a vasat elegge
Lassan ujra motor lesz.Tegnap mar elkezdtem visszafele pakolni a dolgokat
Szep napot
Figyelem szerrelnivágyok!

Cucc: 18 dbos villáskulcskészlet ( asszem ) 2000 párszáz ft ért! 6os a legkisebb benne 24es a legnagyobb!

Akinek kell most vegyen, mert rohadt jó az ára!
Na mi van mindenki a Mikulás csomagjában kutakodik?
Erről van szó!Majom? Klaszak a csajok!
Helló Mindenki! El tedd fel a gyerek új bilijéről a képeket most! Frakk hol vagy? Élsz még? Mi van a képekkel?