Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló mindenki!Széles utat és gumifákat és mindig tele tankot,valamint nagyon boldog,eredményben és erényekben, engedékeny rendőrökben gazdag boldog új évet kívánok minden kedves motoros pajtásomnak nagy szeretettel!Guen a holnapi gurulást reggel megvitatjuk
Balesetmentes,sok km-ben gazdag Boldog új évet minden Thundercetesnek és Fjr-esnek!
Erre az oldalra most találtam rá, lehet, hogy ismeritek de megosztom veletek hátha nem. Rajzokat tartalmaz.
http://www.motorcycle.mryamaha...
Egyébként mindenkinek BUÉK!
mit siránkozol? majd sajnálunk ha lesz időnk.... egyébként tényleg nagy a punnyadás sehol senki....
ma szolgálatban vagyok szóval jó kis szilveszteri bulit fogunk tartani
mármint holnap... mi lesz 1.vel frenky? ha nem esik akkor megyünk?
Én nem irkálok ide többet mintha magamba beszélnék átmegyek egy másik bandát keresni,mondjuk a hajabusásokhoz,ök legalább olyan kényelmetlenül ülnek mint ti csak nekik van kraft a motorban,vagy a Drz-sekhez azok tökös gyerekek
Mondjuk már töbször is próbálkoztam ezzel és eddig csak ti fogadtatok be,senkinek sem kellek a dagadt motorommal de nem adom fel,küzdök.
És broáf majd este irok még ha kő ha nem.
Hóónap szíílveszter... fogadjunk azért nem ír senki mert arra készül... Szellemileg és testileg!
Szerintem sem engednek.Bar probalkozni lehet.Viszont egyre tobb cuccnal van egy Best offer ikon amire kattinta tudsz alkudni.En eddig ketszer csinaltam es mind a ketszer elfogadtak az arajanlatomat.Most kamerat neztem ott is talaltam ilyet.
Ooooo.az egyszerű indulás elötti estig el kéne hogy döntsd,mert ha jössz ne rugj be nagyon mert lekésed a reggeli találkozót,bár egy két perc talán belefér annyit néha én is kések
hát nem valószinű...
vagyis tapasztalatom szerint nem az nekik a lényeg hogy menyit rendelsz az hogy mennyi a szállítási költség azt nem a bolt dönti el ha jól belegondolsz hanem a posta vagy futárszolgálat. viszont ők méret és súly alapján áraznak, míg egy bukógomba small packett egy kipuffanó nagy. ha egyáltalán kihozzák egyben akkor sem biztos hogy sokkal olcsóbb,lesz, ha nem még több a nagyobb tömeg miatt
üdv néktek. elég jol hangzik ez a Garda tó. kb mennyi a legkésöbbi határidő, amikor még lehet azt mondani h elmegyek? mert azt majd akkor látom meg anyagilag hogy állok
amugy e-bay ről ha rendelek cuccost 50-60 ezer értékben (semmi sulyos kacat) akkor vmennyit engednek a kiszállitási árból nem?
Nem ,csak szerdan hoztak a cuccost,de nem voltam itthon ,utanna karacsony,a legkozelebbi kiszalaitas meg kedden let volna.Viszont nekem szombatra kellett az ajandek.Tehat elmotoroztam a raktarhoz kb 30 km.Es elhoztam.Remelem tetszett a csomagolas
Rábafüzesig egy gány az egész az lenni magyar szakasz azt általában éjszaka szoktan megtenni ne is lássam,utánna austrián autopályán keresztül gyors és ocsó,persze mivel ott szálunk meg egy kis szerpentin leogang körül,ott találka sattal meg a hülye haverjával,bár ott már 400kilcsin tul lennénk akkor már nem olyan élvezetes de még belefér,ozt másnap über orgazmus Dolomitok kanyar kanyar pizza kanyar 500kilcsi.
Már ott is vagyunk riva de Gardába van több fasza kemping,másnap gardaland,én negyednap döglök a parton meg pastát zabállok,ti elmehettek motorozni a környéken übergyönyörű,meg aki akar az maradhat még egy pár napot motorozgatni a környéken mert megéri
De én frenkyvel biztos hazajövök ő a menyasszonya miatt én meg a bébi miatt,végüli ennyi nem kő ezt tullihegni mert akkor nem lessz belőle semmi
Ja és olyan az ut végig mint az állmotokban csodálatossak a tájak az emberek mosolyognak,jók az utak az autósok nem basznak el
Bővebb infókért a jépályáról látogass el ide, ahol többek között az árakat is megtalálod kb mennyire lehet számítani. Vagy kérdezz tőőőlem!
Köszönjük Gabi! De akkor valami közelebbi!

Kori délután a Városligeti Műjégpályán (Hősök tere mellett)
Időpont: Jan 17-18 hétvége! (Mellesleg a szülinapomkor (jan 17) lenne ez )

Az időpont változhat hogy szombat vagy vasárnap a résztvevőktől függően. Egyenlőre akit érdekel az szólj, és tegye hozzá melyik nap! Kösszeee
chris barátunktól láthattunk egy velős hozzászólást
nah én is fórum közelbe kerültem valahára.
np El nem volt titkos :D
a kis packet meg jól néz ki
szal egy két ember már tud róla mostmár itt is meg lett szellőztetve a dolog hogy próbálok összehozni egy olasz túrát. Garda tó és környéke. azt most kijelenteném hogy nem nyaralás lesz hanem túra. valszeg max egy nap lesz amikor kevesebbet megyünk de átlag napi 500km-t tervezek. lesz amikor kevesebb lesz amikor több. kb 6 napos lenne a dolog juni eleje felé de igazából nekem nem dominál a dátum ezen lehet változtatni. valszeg 10-12 fő lenne ahogy számolgattam. én benne lennék a kempingben is van akinek ez kevésbé tetszik(frenky) őt leszarjuk lenne benn egy napos látogatás a garda land nevezetű intézményben(gugli a te barátod)
lenne benne komoly szerpentines csapatás. odautat 2 naposra számolom vissza egyseggel. 900km.
összesen 2500km lenne előzetes becslések szerint. talán kevesebb.
oda útra Peti is szerintem meg akikkel komolyabban beszéltem benne lennének egy vadkempingben. aztán ott meg rendes szállást (kemping vagy akármi.) foglalnánk. természetesen ezt előre lerendezném.
fejenként kb 100k lenne a költség. ez szállás benzin kaja. kempingel olcsóbb vadkempinggel még olcsóbb benzin is lehet olcsóbb lesz vagy drágább... 270ft/L-el számoltam. szóval ez egy hozzávetőleges ár.
akit érdekel az jelentkezhet nálam és kezdhet gyűjtögetni. ha valaki hozni akarja asszonykát El-nek az fjr után lesz kötve egy utánfutó azon fogjuk a poggyászokat szállítan beleértve az asszonyokat is. úgyis mindig el van szállva tőle hogy milyen erős az fjr...
nah nagy vonalakban ennyi lesz természetesen ennél komolyabb infó is de ez csak igényfelmérés.
tempót El vagy jómagam diktáljuk gatyókat felkötni(vicc volt tudom én hogy ez egy túra tehát túra tempóban közlekedünk majd. persze az 50/70/80/90-es táblák csak a gördeszkásokra vonatkoznak így azokat nem kell figyelembe vennünk.) akinek sport dob van és tervezi hogy jön annak ajánlott felpattintani a gyárit. sógorék nem viccelnek.
Kedves vagy Sat de semmi személyeskedés....egyébként tényleg nincs?
...respect...
Ja ezt akartam
Masnap os jo reggelt (delutant)
Mostnara sikerult felebrednem a Janosnapozasbol.Rajottem hogy rengeteg vodka rebullt meg tudok inni.Visznot most enek nem orulok annyira
Tegnap motoroztam egyet.Mocskos hide volt ,de el kellett menni haver ajandekeert,mert a DHL -nek nincs eleg soforjuk Szerintem Frenkyre varnak
... ja de a legnagyobb szám, hogy felismertem... persze miután 5.re mondták mi a kaki ez.
én nemrég ébredtem... izgire sikeredett a tegnap este... sosem hittem volna, hogy egy Komár Lacira, vagy teszem azt egy Fenyőő Mikire ennyire tudom ropni a dolgot...