nem irigyellek satillus... nekem tegnap sikerült mérsékeltre fogni az ivászatot,és igy sikeres volt a hazatérésem is! de multhéten haveroméknál offocska volt. megadta a modját a srác, 70fokosra higitott házipáleszével sokunkat padlora küldött hajnali 2 re
miután megnéztem ezt a videot felmerült bennem egy kérdés! ujságba olvastam hogy a hayabusa 200on kicsit több mint7s alatt van(a gyári). és a videoban tuningolt gépekről révén szo kicsit sokallom azt a 8másodpercet a 180 elérésére,ha csak nem mérfőld\h akar lenni de az meg megint sok 8s alatt nem? vidi
PICSABA!
egy oranyit irtam de ugy be vagyok rugva hogy eltunt
Na mindegy ..sok minden tortent ma
El !Kiraly vagy !Frenky fasza kerek fingod van
Most megyek tentezni ,mert holnap(ma) nyitom z ettermet mint egyeduli konyhai munkas
Helló Mindenki! Mától szólítsátok a barátomat Mikro-EL-bi nek!Csak bátran mikrózzátok nem fog haragudni érte Én csak a Pom-Pom meséiből idéznék neki és a a fiatalabb fórumozóknak,valahogy így:PAPUCS végén PAMUT BOJT! TE Maxi majom.Egyébként Jó lett a kis szoba én meg majd paskolom a kis keményseggü szajhák seggét
Megszületnem sem volt nehéz mert császárral jöttem a világra
Évekig trabant vartburg klubb tag voltam,volt egy N-s rallitrabim,és azzal riogadtam az utcán meg a pályán a népeket
Ez a baj El ,hogy te ezt nem erzed.... Ezek az apro karbantartasok hozzak kozelebb a vasat az elo szovethez(amik mi vagyunk)
Neked csak megszuletni volt nehez a szep uj nagy vasaddal A trabantot meg ne fikazzd.Nekem is volt.Hetente hengerfejtomites,mert mindig egyhengeres volt mint az mz.Rengetek kedves orat toltottunk egyutt Ja es a kispolakot sem fikazd,azzal is rengetek hasznos orat eltoltottem.Rekordom egy hetvege 1400 km.Utanna nagy karbantartas
Na ne gecizz
Igazabol majdnem mindenem megvan hozza
Csak annyi a baj hogy az allandoan esos angliaban a fonokom haza elott tartom a motorom (ahol szerelem is)egy ponyvaval letakarva
En is ismerem a legkulcsot autoszerelokent,de az ami ,most nincs sot minden nap hatizsakkal(amiben a napi szerszamok vannak) setelgatok mokazni a szerelmemmel
Űbergagyi baromság ez az egész műsor amit csináltok a soderágyban majd bánni fogtok minden karbantartással eltöltött percet,bár igazatok lehet az ilyen öreg rühes motorokat mint a tietek egész télen a rozsdábol kell kivakarni,bruhaha,és tavaszig ez megy a fórumon hogy rozsdátlanítsuk a thundercatot
Tudod hogy van ez!Kell valami hobby!Bar mar szerintem kicsit beleorultem.Mar almomban is azon gondolkozok mit kellene meg csinalni.Ma a kis lanckereketcsereltem.Nem volt egyszeru.Nem tom mikor volt cserelve(nalam 15.000 mefold)Harman birkoztunk vele.Egy nyomta a hatsofeket (lengovilla ,kerek,lanc, fek vssza)Egy a motort fogta le en meg birkoztam a felmeteres crova karral.Majdnem befostam De vegul en oltam az erosebb
Utanna kerek,villa ,le
Ismét egy kis pihiként írok, megállás nélkül tolom ezt a php-s forumot! És terveim szerint legkésőbb december végéégi be akarom fejezni. Pláne mert most keményen elkezdtem angolozni!
Szabi megvetted akko már a rucit? Vagy még csak keresgecc! Amint mondtam superzone ott lesz érdemes majd venni ákcióóként, de már most is vannak ha jól tom! No meg fehérváron a fullgasba sidi csizma akció ami nekem van bár az már pár hete megy egy telefont megér! A kence fce amit találtam a shoxba vettem Boston bőrápoló (Briston) Bevált... fényessé tette, visszahozta a színét csak ajánlani tudom.
Na mindegy ..sok minden tortent ma
El !Kiraly vagy !Frenky fasza kerek fingod van
Most megyek tentezni ,mert holnap(ma) nyitom z ettermet mint egyeduli konyhai munkas
Évekig trabant vartburg klubb tag voltam,volt egy N-s rallitrabim,és azzal riogadtam az utcán meg a pályán a népeket
Neked csak megszuletni volt nehez a szep uj nagy vasaddal A trabantot meg ne fikazzd.Nekem is volt.Hetente hengerfejtomites,mert mindig egyhengeres volt mint az mz.Rengetek kedves orat toltottunk egyutt Ja es a kispolakot sem fikazd,azzal is rengetek hasznos orat eltoltottem.Rekordom egy hetvege 1400 km.Utanna nagy karbantartas
Igazabol majdnem mindenem megvan hozza
Csak annyi a baj hogy az allandoan esos angliaban a fonokom haza elott tartom a motorom (ahol szerelem is)egy ponyvaval letakarva
En is ismerem a legkulcsot autoszerelokent,de az ami ,most nincs sot minden nap hatizsakkal(amiben a napi szerszamok vannak) setelgatok mokazni a szerelmemmel
Utanna kerek,villa ,le
Ismét egy kis pihiként írok, megállás nélkül tolom ezt a php-s forumot! És terveim szerint legkésőbb december végéégi be akarom fejezni. Pláne mert most keményen elkezdtem angolozni!
Szabi megvetted akko már a rucit? Vagy még csak keresgecc! Amint mondtam superzone ott lesz érdemes majd venni ákcióóként, de már most is vannak ha jól tom! No meg fehérváron a fullgasba sidi csizma akció ami nekem van bár az már pár hete megy egy telefont megér! A kence fce amit találtam a shoxba vettem Boston bőrápoló (Briston) Bevált... fényessé tette, visszahozta a színét csak ajánlani tudom.
A d2-ot Guen tippelheti,bar ok is sokmindent rendeltek es biztos nem emlekszik mar a postakoltsegre sem