Hello mindenki!
Ja az enyem, es igen az ora ugy van fent,gyarilag igy kuldik,hogy fel tudd tenni.
A cucc yoke protector.Ebayrol.Eredetileg sima crome.En festettem,illetve en ragasztottam ala a narancssarga cuccot.Es igen nem lett tole erosebb, egy kicsit sem
Ez a Frenky szarja én megismerem csak tagadja
Viszont Frenky te nyüves disznó látom forumozgatni van eszed de szegéjlécezni arra bezzeg nincs,nem számít hogy a nyomorult haverod zsákokból él három hete
Inkább montad volna hogy nincs hová rakni a gépedet nem kellet volna ez az ócska trükk hogy eltároljam
Szevasztok! Hamarosan frissülni fog az oldalon a képek menü! Még több velencei képek lesznek és kiegészítésképp kaptam frenkytől egy kis hungaroringes képet is!
Azonban még mindíg hiányos a velencei képsor!
Kérem jelezze az aki ráismer a fényképezőgépére, amit Elnek adott hogy csináljon valami hasznosat is, ha már eljött velünk Velencére! Vagy ráísmer a hiányzó képre, ami pl rólam készült!
Ja az enyem, es igen az ora ugy van fent,gyarilag igy kuldik,hogy fel tudd tenni.
A cucc yoke protector.Ebayrol.Eredetileg sima crome.En festettem,illetve en ragasztottam ala a narancssarga cuccot.Es igen nem lett tole erosebb, egy kicsit sem