Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello mindenki!
Ja az enyem, es igen az ora ugy van fent,gyarilag igy kuldik,hogy fel tudd tenni.
A cucc yoke protector.Ebayrol.Eredetileg sima crome.En festettem,illetve en ragasztottam ala a narancssarga cuccot.Es igen nem lett tole erosebb, egy kicsit sem
Ettől nem lesz erösebb
Éhéhéhéééértem! De egyátalán milyen néven fut ez a cucc... hogy tudnék utánanézni itthon ennek?
nekem teccik! hol találtad?
igen az az ő mocija az a kis óra meg alighanem kétoldalas ragaszóval van odaizélve
Teccik a kormány izéé... az enyém össze van b*szva, szóval én lehet beújítok egy ilyennel. Bár sima is megtenné, nem kell nekem feliratos egyedi.

Ezt amúgy a te masinád? Ha igen, az a kis óra hogy van oda biggyesztve?
Jo nagyot kivanok!
Velemeny?
Jéé tényleg,de aranyos vagy hogy hivtál
kb 16:10 magassagaban
ha megnezed neha a telefonod akkor lethatod hogy kiirja hany nem fogadott hivasod volt. az egyik tolem volt....
Milyen telefont?
hiho!
El telefont felvenni ?
Ez a Frenky szarja én megismerem csak tagadja
Viszont Frenky te nyüves disznó látom forumozgatni van eszed de szegéjlécezni arra bezzeg nincs,nem számít hogy a nyomorult haverod zsákokból él három hete
Inkább montad volna hogy nincs hová rakni a gépedet nem kellet volna ez az ócska trükk hogy eltároljam
Helló mindenki!Frakk ha lehet a te "Képed" is hiányzik
ránézésre egy Samsung de esetleg Sony fényképezőgépnek tűnik! Még 1x kössze!
Szevasztok! Hamarosan frissülni fog az oldalon a képek menü! Még több velencei képek lesznek és kiegészítésképp kaptam frenkytől egy kis hungaroringes képet is!

Azonban még mindíg hiányos a velencei képsor!

Kérem jelezze az aki ráismer a fényképezőgépére, amit Elnek adott hogy csináljon valami hasznosat is, ha már eljött velünk Velencére! Vagy ráísmer a hiányzó képre, ami pl rólam készült!
Apám, micsoda pangás!
Na szevasztok!

A honalpon most már Sgabort is felvettem... Lassan már mindenki felkerül rá aki számíít! De ha még esetleg lenne valaki az bátran írjon rám!

Az mérföld. 8 sec alatt 1/4 mérföld. Ilyet széria motor nem csinál.
Fúúúj bazeg!

Az a minimum h ezért bocsánatot kérsz!