Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem most olyan van fenn, aminek a széle már be van égetve, megpályázva, ugy hogy arra nincs gondom Praktikus nem?
köszi,neked is köszi Keni majd annak a gumának meg ami most van fent próbálom minnél jobban faragni a szélét is
Jól van na, csak vicceltem Engem is mindig azzal cukkolnak hogy ott még van rajta profil
Jól néz ki az biztos!
szewa Gabi! franko lett a fali diszed! enyhén szólva tetszik!
Ez a gumi volt rajta a mocin mikor megvettem ,akkor sem volt már szép az egész ,meg hát első 600-as mocin nem mertem egyből vigéckedni
A szélét miért nem jártad le?
üdv mindenkinek!
Én a megmaradt gumábol csináltam falidíszt
Van ez is Az is!
frenky cimbora a kép alapján ha egy pótost is kötnél utána akkor már vonatvezetői kellene hozzá
Neked is!
El maradjunk annyiban,hogy én nyertem.......(a csomagmennyiséget illetően
phoenx neked is kellemeset! amugy merre utazol?
hát én nem szoktam baszogatni másokat(olyan sürün) de El , a felcuccolt motorod képe láttán egyszerre az jutott az eszembe h igy legalabb nem kell erőlködnöd ha egykerózni szeretnél!
A jó feleség 3 kiálló részüknél fogva vezetik a férfjüket 1Orruknál ;2 hasuknál ; és a farkuknál
Ezért maradok én örökké az én szerető feleségemmel,és nem zavar az a plusz 40-kiló
Elbandi a sok édesség után kell a sós íz is
Végülis,a motorom a laptopom pár rongy,én el is lennék elköltöznék valami 20-éves bulához azt mindennap cumiznia kéne,minden motorostalálkozón totál részegen befűteném az összes kisbulát,és gyönyörűszépen szopnának
Elbandi ha így meglátnának felcuccolva akkor azt hinnék hogy költözök
És a kegyelemdöfés,még hoztak magukkal két plusz sisakot,ami nyitott volt porozskálásra,annyi helyük volt még elfért két tartalék sisak,szevasz
A lovakra is ilyen táskákat aggadtak régen pár száz évvel ezelött,bár illik karburátoros rendszerhez amivel a motorjaitok fel vannak vértezve
Csak hogy lássátok hogy néz ki egy motor rakok egy igazi csomagos képet.
Amikor készültem hoyg elindítom a gépet (csak mozgatás gyanánt) . A nagylány mondta hogy elöször vigyem ki a szobából a sisakot, mert tuti hoyg nem tudom megállni, hoyg ne kerüljek vele egy kört
Frenky üdv Tudod a kékekk ott vannak a toppon (sajna munka . de az idénre letettem a lantott )
Neked is volt egy holt időd amikor eltüntél
Kössze, és várom a mail...

Amúgy meg respect... ilyen időőbe. Mondjuk napocska vóót, de nem lehetett érezni.
Hun votááá baritom öddig? még mindig jó a vasad színe
Chris néztem a honlapot és jól nézki (fogadd elismerésemet ). Küldök majd az mail-re infokat , hogy részessé válljak a csapatnak Éppen ma indítottam el a gépet azt kerültem vele a városban , már hiányzott . Nagy szél volt és így a főuton már pengeélen lett volna a karikázás , de így is picit csillapította a motorozáshoz az éhséget