hát én nem szoktam baszogatni másokat(olyan sürün) de El , a felcuccolt motorod képe láttán egyszerre az jutott az eszembe h igy legalabb nem kell erőlködnöd ha egykerózni szeretnél!
Végülis,a motorom a laptopom pár rongy,én el is lennék elköltöznék valami 20-éves bulához azt mindennap cumiznia kéne,minden motorostalálkozón totál részegen befűteném az összes kisbulát,és gyönyörűszépen szopnának
A lovakra is ilyen táskákat aggadtak régen pár száz évvel ezelött,bár illik karburátoros rendszerhez amivel a motorjaitok fel vannak vértezve
Csak hogy lássátok hogy néz ki egy motor rakok egy igazi csomagos képet.
Amikor készültem hoyg elindítom a gépet (csak mozgatás gyanánt) . A nagylány mondta hogy elöször vigyem ki a szobából a sisakot, mert tuti hoyg nem tudom megállni, hoyg ne kerüljek vele egy kört
Chris néztem a honlapot és jól nézki (fogadd elismerésemet ). Küldök majd az mail-re infokat , hogy részessé válljak a csapatnak Éppen ma indítottam el a gépet azt kerültem vele a városban , már hiányzott . Nagy szél volt és így a főuton már pengeélen lett volna a karikázás , de így is picit csillapította a motorozáshoz az éhséget
Jól néz ki az biztos!
Én a megmaradt gumábol csináltam falidíszt
Csak hogy lássátok hogy néz ki egy motor rakok egy igazi csomagos képet.
Neked is volt egy holt időd amikor eltüntél
Amúgy meg respect... ilyen időőbe. Mondjuk napocska vóót, de nem lehetett érezni.