Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen ám csak amit én linkeltem azok pupos plexik a satunánál meg sima alapok vannak ahogy néztem
de ha a fekete árnyalat zavar, hogy azért némileg átláthaó a cucc, akkor mindenképp beszélj velük, így a vásárlók könyvébe, ott mindenkinek válaszolnak! és roppant segítőkészek.
Mi már melítettük a Szatunás cuccot. Atinak és nekem is olyan van. Bevált 7700 az alapár +500 a füst, ami kb a középsőre hasonlít. És ez Balatonfűzfőn van. Hozzád nem túl messze, tehát a szállítást is meg lehet spórolni.

Egyetlen hátránya van, hogy neked kell kifúrni a lyukakat, vagy elviszed a motort és segítenek benne. Kérdem megért ez 5000 minuszt (amibe a póstaköltség nincs benne)
Azt nem tudom erről guen többet tudna mondani hogy onnan mennyi ,de szerintem ezek sem rosszak annyira
Nemtom! Ebay nem olcsóbb?
hali!
Debrecenből ezket lehet most rendelni 13 ért+ póstaköltség.Szerintetek?
muhahaaa... :D

Én megvárom mi lesz.. amíg nem kezd el emelkedni a benya nem lesz gond. Bár aszongyák az elemzők, hogy nyárra nem fog visszamenni, valahol be fog stagnálni.
Na most jövök a garázsból! Megtankoltam a drágaságomat. Persze csak kannából, mert ilyen hidegben én le nem megyek a benzinkútra.

Meg el kezdtem a benzingyűjtögetést. Hátha' a nyárra megint az egekbe szökik az üzemanyagok ára. Úgyhogy elővettem a pallásról egy kisebb műanyaghordót, aztán majd csurran cseppen bele vmi...
Nem tom melyiket írtátok rám, de az utolsó pont én vagyok!

_________
El... ez van, aki megteheti, így munkanélküli diplomásként hogy ott fosódik! Szar az élet.
Te itten ne szellemeskedjéé mán
az utolsó kettő én vagyok T e melyik vagy?
Helló Mindenki! Látom lassan körvonalazódik a csapat: A homo,A majom, A mazó,A zsugabubus és A szép!
ez elég tömör és velős vélemény nyilvánítás volt, csak nem értem...
lehet ennek köze az elfogyasztott hemingway special-ok számához? alighanem igen.
meg fosters is fogyott egy pár asszem----
útálok amatőrökkel pókerezni.... nem lehet játszani velük--- annyira nem vagyok jó hogy tudjam a lapjaikat de blöfölni nem lehet mert semmire ugyanúgy dobják be a zsetont mint drillre.eh... azért jó kis este volt
De szar neked!Meleg vizes pancsizas.
Nekem jobb napom volt.En forro olajjal locsoltam magam.Mocskosul faj a balkezem.A jobb meg azert faj mert ossze-vissza van vagva.Kozben bajszos oreg portugal kohogott a pofemba egesznap.De a vege ugyanaz,mert en is elfaradtam
Nemhiaba...megkezdodott a varva vart karacsony
Buzi fasz
Hát srácok, lehet sajnálni!

Képzeljétek el... egész napomat a Kehidai Termál és élmény parki létesítésbe töltöttem, mondhatni áztattam a seggem! És annyira elfáradtam, hogy be is dőlök az ágyba. Kemény volt!

na szeasztok
Majom gyeereee át mmmmoost ittttttt vannnnaa kk aaaaa gyeeereeek hhhaaavfeeerrrjjjjai a mmmáásssodikk üvvvvvveeeeeegnnéll vvvvggggk mmmmmaoommm
Inkább te aluggyá kispofám mert kell hogy legyen energiád a holnapi vedelésre
Felrakok egy őrangyalt hogy vigyázzon az álmotokra egyébként Frenky-nek már meg volt a néni.
Helló Mindenki!El most már hagyd abba a redtube nézegetést és húzzál el aludni mindjárt 8 30
a "régi" szép idők..
13Le+egy kis hátszél..
nem hiszem hogy meg tudnál bírkózni 190LE-vel....
csak vicceltem, ez azért jobb alternatíva mint a drz de két személlyel még ez se lehet vmi kényelmes...
de látom ám hogy miért nézegetsz te ilyeneket. félsz hogy porig leszel alázva a pályán a bálnáddal
persze tudjuk hogy nem mert legalább christ meg frenkyt lenyomod az biztos
ellenben ha komolyan gondolkozol egy ilyenen akkor tuti nincs értelme . ez kb 200k-val olcsóbb mint a bálna
viszont a teljesítmény adó kicsit több rá
Helló Mindenki! Ez tényleg jó lesz elfér rajta a gyerekülés
Megvan az uj ötletem esetleg ez az FJR-helyett?
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
most h mondod El... nem is volt olyan rossz az a vodás csaj!
Jóóóvan ér még le a kipufogóód kis kopasz