En is gondoltam ra .Csak az a baj hogy felenk kozel van a roman hatar es maskent mukodnek a dolgok.Gondolok itt a motorberlesre.A suzukinal renszeresen voltam tesztmotorozni,es kerdeztem is a berlest,de annyit mondtak hogy gondolkoznak rajta.Legjobb esetben ocsem keresztapja a fantasztikus yamaha fjr 1300 motorjaval elvisz,mert o mindig megy.De akkor meg mindig gondba vagyok a csajommal.Mert lengyelorszagban ilyen mokat nem lat
Na de meg addig van idom
Bérelsz egy mocit ahogy én csináltam,csak te nem DRZ-t hanem mondjuk van náluk GSR,vagy egy burgmant,ennyi és máris tudsz jönni motorral,legalább valami normális motoron is ülnél.
Helló mindenki Az ötlet kivalló, de a műjégpálya a Városligetben van!(Szerintem) El amire te gondolsz az a jégkorong és nem összetévesztendő azzal, amit te csinálsz a budiban akkor,ha nincs otthon az asszony
szasztok! látom alakul a gép! én most szedtem le az enyémről a fej+ oldalidomot. rühellek szerelni ezért szoktam inkább másra bízni ha tehetem! sat te merre szoktál kunmadárra menni? gyere ványa fele ha haza jösz oszt gurulunk együtt. persze nem csak ketten!
Elég gagyi ötlet de benne vagyok
Viszont tudtátok e hogy Frenky hokis akart lenni mikor még tini volt,csak maximum labdának vették volna fel,igy lett belőle főálású bohoc
Egy téli program lehetőség. Tudom hogy mivel eléggé elszórtak vagyunk az ország területén ezért nem fogom elvárni senkitől hogy részt vegyen rajta, de a pestieknek kötelezőőő!
A január második felében egy korizós napot gondoltam a Budapesti Népligeti műjégpályán. Akinek lenne kedve hozzá természetesen csatlakozhat hozzánk.
Én kire számítanék. Természetesen MINDENKIRE, de konkrétan a pesti alakulat megmozgatása a cél, és esetleg Bognargabiékra, akik vonattal fel tudnának jönni. Ez csak egy ötlet, semmi más.
Idővel ha konkrétabb lesz a dolog majd közölni fogok mindent.
Én is tudom h annyi, csak az előbb említettem az ebay-t, és gondoltam akkor már megnézem ott mi, mennyi.
Csak tájékoztatás képen tettem fel az érdeklődő kollégának !
nem hogy alap... de még egy picit laposabb is... sportosabb! De mint mondtam, egy beírást megér a vendégkönyv, azzal nem vesztesz semmit, ha a púposság zavar. Lehet megoldják!
Na de meg addig van idom
Ebayen szinte csak buble dulbe plexi van.Nekem nem tetszik azert is rendeltem otthonrol ide.
A SATUNÁTOL vettem plexit 8200+1200posta :-)))))))))))))))) TUNDERCAT füstszinű!
Viszont tudtátok e hogy Frenky hokis akart lenni mikor még tini volt,csak maximum labdának vették volna fel,igy lett belőle főálású bohoc
Egy téli program lehetőség. Tudom hogy mivel eléggé elszórtak vagyunk az ország területén ezért nem fogom elvárni senkitől hogy részt vegyen rajta, de a pestieknek kötelezőőő!
A január második felében egy korizós napot gondoltam a Budapesti Népligeti műjégpályán. Akinek lenne kedve hozzá természetesen csatlakozhat hozzánk.
Én kire számítanék. Természetesen MINDENKIRE, de konkrétan a pesti alakulat megmozgatása a cél, és esetleg Bognargabiékra, akik vonattal fel tudnának jönni. Ez csak egy ötlet, semmi más.
Idővel ha konkrétabb lesz a dolog majd közölni fogok mindent.
Én is tudom h annyi, csak az előbb említettem az ebay-t, és gondoltam akkor már megnézem ott mi, mennyi.
Csak tájékoztatás képen tettem fel az érdeklődő kollégának !
2. plexi
3. plexi
Mi a tökömnek triplamegagigabubis plexi? Hogy ne legyen menetszél... de hát kérlek... ez motor nem autó! Ülj be egy kocsiba ott nem lesz menetszél!
De azért lehet írok nekik.