Frenky:a mottóm,inkább kérjünk utólag bocsánatot mint előre arra amire tudjuk hogy nemleges választ kapunk
Eladtam az asszony sisakját úgy hogy nem is tud róla,azért hogy vehessek magamnak egy szép újjat,lehet holnap már nem ithon alszom, nem tudom a híd alatt van e net,majd legfeljebb a melóhelyről netezek
ezt most nem veszem zokon, mert ha lenne egy normális tárhely, ahol minden engedélyezett és nem kellene kűzdenem az ingyenes szarok gondjaival, akkor már réges rég kész lennék....
de ... gondok adódtak... amít így elsőre nem tudok megoldani... tehát kérek mindenkit egyenlőre még ide sportmotorra irogasson, mert a forumunkat majd újra fogom tenni, ha minden gond megoldódott
mert az oldal kezdő fázisba van, tehát kép kezelés még nincs. Egyenlőre ezt szeretném beüzemelni.
adódtak gondok a hsz számlálóval meg a lapozással ami így teszt oldalon nem jött ki csak it.. ezt megoldom, aztán utána folytatom folyamatosan az oldal fejlesztését.
Kérek mindenkit, aki eddíg regisztrált, az a belépésnél kérjen jelszó emlékeztetőt, és a rendesz új jelszót generál, amit belépés után megváltoztathattok, az adataitokkal együtt, mert látom, valaki hiányosan töltött... pl motor
LOL-e?
Eladtam az asszony sisakját úgy hogy nem is tud róla,azért hogy vehessek magamnak egy szép újjat,lehet holnap már nem ithon alszom, nem tudom a híd alatt van e net,majd legfeljebb a melóhelyről netezek
Remélem atöbbiek is felébrednek lassan és újra regelik magukat.
de ha olyanos használhatod a másik topicokat vagy nyiss új témát.
Remélhetőleg ez már fix marad: Kérek a dolgok eccerüsége végett regeljen újra! Kössszeee!
http://yzf-thundercat.atw.hu
Timi bejelőlt!íwiwen
Amúgy jóesstét.
de igen... egyenlőre nem ebből akarnék megéélni.
inkább aszond megnézted a gyertyáidat? Kő vagy sem?
Jah akinek kell még utolsó lehetőségek jelezzen. mert megvárjuk még Guent, aztán megrendejük!
-Chris*ST
-Frenky
-Phoenix
-Sgabor
...
de most lekerült a hirdetés szal van egy újabb cat tulaj
adódtak gondok a hsz számlálóval meg a lapozással ami így teszt oldalon nem jött ki csak it.. ezt megoldom, aztán utána folytatom folyamatosan az oldal fejlesztését.
Hogy-hogy most nem látszanak a tagok motorjairól készült képek?
Kérek mindenkit, aki eddíg regisztrált, az a belépésnél kérjen jelszó emlékeztetőt, és a rendesz új jelszót generál, amit belépés után megváltoztathattok, az adataitokkal együtt, mert látom, valaki hiányosan töltött... pl motor