Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos Trágyát nem tudok vele szállítani ugyhogy téged biztos nem tudlak vinni vele sehova,ha beszarna a robogód
Helló mindenki! Én z elsőre szavaznék a kukás motorra,mert úgyis mindig nagy szemét van rajta.....
ŰŰŰŰ baj van nem akar nagyítani
Na kérem lehet szavazni melyik variáció legyen Cam,elkészítette az álmomat virtuálba,a 3masra nem ér szavazni
LOL-e?
Frenky:a mottóm,inkább kérjünk utólag bocsánatot mint előre arra amire tudjuk hogy nemleges választ kapunk
Eladtam az asszony sisakját úgy hogy nem is tud róla,azért hogy vehessek magamnak egy szép újjat,lehet holnap már nem ithon alszom, nem tudom a híd alatt van e net,majd legfeljebb a melóhelyről netezek
ez már elég fixnek néz ki... ami ott van. szóval hajrá!

Remélem atöbbiek is felébrednek lassan és újra regelik magukat.
pofázz nyugodtan ott! azéé van

de ha olyanos használhatod a másik topicokat vagy nyiss új témát.
Akkor most még itt pofázzak, vagy már ott?

Na kész vagyok!

Remélhetőleg ez már fix marad: Kérek a dolgok eccerüsége végett regeljen újra! Kössszeee!

http://yzf-thundercat.atw.hu

nincs gond nem azért köszöntem! majd ha lesz időd!
Timi bejelőlt!íwiwen
*má mint nem tudtam*
... tom levél ... de még tudtam... sryyy!

Amúgy jóesstét.
szép jó estét!
ezt most nem veszem zokon, mert ha lenne egy normális tárhely, ahol minden engedélyezett és nem kellene kűzdenem az ingyenes szarok gondjaival, akkor már réges rég kész lennék....

de igen... egyenlőre nem ebből akarnék megéélni.
Remélem Chris te nem ebből akarsz megélni,mert akkor ugy néz ki a dolog hogy éhenhalsz
remek... de a forumnak a gondjai jobban izgatnak.

inkább aszond megnézted a gyertyáidat? Kő vagy sem?

Jah akinek kell még utolsó lehetőségek jelezzen. mert megvárjuk még Guent, aztán megrendejük!

-Chris*ST
-Frenky
-Phoenix
-Sgabor

...
lehet még egy taggal bővülünk... egy ideje már nézegettem egy cat-et 2004-es kék.. eladó volt
de most lekerült a hirdetés szal van egy újabb cat tulaj
de ... gondok adódtak... amít így elsőre nem tudok megoldani... tehát kérek mindenkit egyenlőre még ide sportmotorra irogasson, mert a forumunkat majd újra fogom tenni, ha minden gond megoldódott
mert az oldal kezdő fázisba van, tehát kép kezelés még nincs. Egyenlőre ezt szeretném beüzemelni.

adódtak gondok a hsz számlálóval meg a lapozással ami így teszt oldalon nem jött ki csak it.. ezt megoldom, aztán utána folytatom folyamatosan az oldal fejlesztését.
Chris!

Hogy-hogy most nem látszanak a tagok motorjairól készült képek?
Helló Mindenki!Én is bátorkodnám megjegyezni,hogy lósz@rtsem küldött a program
Köszönöm, javítva!

Kérek mindenkit, aki eddíg regisztrált, az a belépésnél kérjen jelszó emlékeztetőt, és a rendesz új jelszót generál, amit belépés után megváltoztathattok, az adataitokkal együtt, mert látom, valaki hiányosan töltött... pl motor
... dolgozok az ügyön, kis türelmet ...
én is...