Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

véégülis ez is egy megoldás...

de én ezt szoktam mondani: minek veszekedni, mikor lehet inni. Hisz mi nem vagyunk buta ..inák! Mi inteligensen meg tudjuk oldnai a proglémáinkat egy üveg pálinka mellett!
Kedves V I D É K I barátaim! Minek veszekedni,ha lehet verekedni is!
nemn átírni, átmenteni... a legegyszerűbb mondja paintba megnyitod, és mentés másként és jpeg ként! Ha nincs más progid erre.

ha átírod akkor olyan mintha nevet írtál volna át, de az állomány szerkezete ugyanaz!
basszus most sem jo pedig átirtam jpg -re a kiterjesztését...hát nem tudom:(
nah remélem jo lesz:)
én is azt csináltam eddig... szépen haladok a forummal. viszont hamarosan megyek edzésre.
csak az lehetett furcsa, hogy nem El tett megjegyzést ugye?
de ma sokáig dolgzik az informátorom szerint...
mááá vártam a megjegyzéseket!
ott láthatsz a fák között egy szines sátrat az út mentén na ott lakik a moci meg neki van támasztva egy fának
nem nyert... délpart valahol Fonyód és B.lelle között
Renben értem!

Véletlen nem csopaki vagy te?
Kössziiii!

De matricááából is imáádok barkácsolgatni... de ha valami komolyabb kőő amit nem tudnék kivitelezni, mindenképp kérek ajánlatot.
Chris!
Ha elkészül az idom vagy a takaró és kell rá valami "gyári" matrica... akkor az adatlapomon ott a link!
/nem nyomom ide offba a reklámom /

Az ár a gyári töredéke azt garantálom..

George
téééleg!

mondom micsinálj! NE a felbontást csökkentsd, hanem mentsd át jpg ként! És próbáld újra!
próba
elvileg elküldtem és köszi!
nem tom... küdd e mailba nekem aztán megpróbálom főtőteni...
nem hinném h a tüzfalam blokkolná vagy ilyesmi
hát nem tudom nekem mért nem mükszik... már többx is probaltam de semmi..
úúgy néz ki műxik
Lássuk!

hm... nem megy a képfeltőőőtés... próba
ööö mért nem töltötte fel a képet pedig beálitottam őket és le is kicsinyitettem h ne legyen nagy méret
hát az őz nem lett meg... igazábol az utat néztem meg meg árkot de nem láttam és sötétbe minuszokba nem fogok özet keresni. szoltam pár vadász ismerősőmnek h nézzenek utána(csak az eltakaritás céljábol) bocsi h nem lesz őzpörkölt , vagyin megane által elütött özpörkölt
3d tervező programba megcsinaltam cat kerekét,pár eltérés van benne de igyekeztem,amugy még nincs kész teljesen
Hmmm

Egy pillanatig nem figyel az ember és máris oldalakat olvashat végig! De ez így helyes, mivel az utóbbi időben eléggé szegényesek voltak a hozzászólások. Szóval csak hajrá...
aprilis vegen egy hetre.Megmutatom Babamnak kishazankat.Majus 2.-an ocsem ballgasa miatt megyek haza.1.-en meg ugyebar majalis...Kunmadar