Ebben lehet valami hogy az én motorom vontatásra is alkalmas,ezért is jó hogyha veletek motorozok és elérünk a hegyi szakaszig felvontatlag titeket ha már nem bírja szuflával a gépetek,egyszerre és külön külön is
Eléggé elmerült az idomokba idomkészítésbe... El segítségével is, és ha teljes idomsettet nem is tudnánk összehozni, de én arra gondoltam hogy egy faintos ülés takarókat tudnánk kivitelezni. Persze akit majd érdekelne... Bolti cucc 15-20ezer körül lenne, nos szerintem ennek a töredékébőő ki lehetne hozni valami okosat. Vagyis én szeretnék ezért a tél céljának tán még ezt a fejlesztést szemelném ki a forum mellett. Aztán hogy mi lesz belőle majd kiderül. Már mint a takarót a forum természetesen kész lesz!
neked is csak főtengelyen van 150 keréken mennyi? meg egyébként is persze hogy a tiédben több ló van
ló ? francokat abba valami ökörcsorda lehet hogy azt a nagy hajót elhúzzák a lovak abba beledöglenének
Bográcsos őzpörkölt,remélem eltetedd az elejtett vadat,fagyazd le majd a thundertelin bezebáljuk,90-ven lóerő ez már tényleg szánalmas az is csoda hogy eggyáltalán szóba állok veletek
bázki összetörtem a renault megánunkat! kb 80nál bumm egy szép darab őz nem magyarázkodni akarok de az utat lestem és sötét volt egyszer csak bevillant az őz és páfff ! nem tudtam megállni.
szét vet az ideg! jött mögöttem 2 rendőr nem voltak szolgálatba ,és mondtak h nem mentem gyorsan és h ez van, és h hivjam a rendőrőket mert az a teendő,de aztan megsugta h nem érdemes mert tábla kinnt volt és h kifizettetik velem az őzet is aami nem 10 ezer ft. aztan fogtak magukat és elmentek! ugyh a jövö heti programom megvan
ja chris kis kiegészítés az oldaladra... meg kérdés is van..
91 paci van hátsó keréken.
kérdés meg hogy mi az hogy többfázisú váltó? ezt hol találtad?
több fázis a 400 voltos elektromos aljzatokban van szerintem
legjobb dolog lányos apának lenni..
majd meglátod te is El amikor reggel a kis pöcs a te papucsodban a te bögrédből a te kávédat issza és mosolyog rád és tudja hogy tudod mi volt az éjszaka a lányod szobájában....
Inkább arra gondoltam ha nagyon nem férek el ithon a dzsuvátol amit okoztál beköltözök a lányod szobájába elleszek én ott,majdcsak elütjük az időt valahogy
Sajnos mikor fényezni kell a redvás motorját akkor elötte való nap úgy bebaszok hogy lahet véletlenűl átfújom az egész motort fehérre azt mehet rendőrnek,vagy polgárőrnek
De az is lehet hogy a világítást fáklyával oldom meg azt lessz amilyen lesz
Most ep marhapority fozok,de egy kis oz is jo volna
Nah hazaértem. Látom azéé nem unatkoztatok... jóvan ha már motorozni nem lehet legalább kockuljunk a gép előtt!
Respect Keni sajnálatosan olvastam mi történt veled! De legalább Frenkynek lett egy siii kesztyüje!
ló ? francokat abba valami ökörcsorda lehet hogy azt a nagy hajót elhúzzák a lovak abba beledöglenének
szét vet az ideg! jött mögöttem 2 rendőr nem voltak szolgálatba ,és mondtak h nem mentem gyorsan és h ez van, és h hivjam a rendőrőket mert az a teendő,de aztan megsugta h nem érdemes mert tábla kinnt volt és h kifizettetik velem az őzet is aami nem 10 ezer ft. aztan fogtak magukat és elmentek! ugyh a jövö heti programom megvan
A paci kerdes szerintem orok marad.En ahany tesztet ,adatot talaltam a cat-rol,mindenhol mast irtak
91 paci van hátsó keréken.
kérdés meg hogy mi az hogy többfázisú váltó? ezt hol találtad?
több fázis a 400 voltos elektromos aljzatokban van szerintem
az opel astra 1.4-el meg nem olyan könnyű szabályt szegni
Na mi van mindenki a templomban vagy kinézett az ablakon és csendben magára húzta a mamát
az meg bele lesz nevelve szerintem talán már a génjeiben is benne van
majd meglátod te is El amikor reggel a kis pöcs a te papucsodban a te bögrédből a te kávédat issza és mosolyog rád és tudja hogy tudod mi volt az éjszaka a lányod szobájában....
De az is lehet hogy a világítást fáklyával oldom meg azt lessz amilyen lesz