Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondta már nekem a multkor is hogy meg fog szopatni de nem hittem hogy tényleg megcsinálja...
látod ....
mi van a fáklyával? ott lemaradtam valamiről...
Na kis barátom most hibáztál.1 hét múlva is ennyit alszom mint most lesz ott padló,de rendesen
Mi is felszerettük volna rakni hogy néz ki a lakás(gyakorlatilag be van zsákolva)ugyanis az én szedett vedett asztalos haverom aztat mondta hogy lerakja a padlót a gyerekszobában,Na a mama meg anyuka kipakolták és bezsákolták a két szobát,erre a Frenky-üüüüüüüü bocs nem tudok menni mert autót szerelek,felhivtam jössz kesztyűt venni-persze hogy megyek-erre vót esze padlót rakni derogált
Hé majom!Azért,mert nekünk nincs pénzünk telefonálni,azért még emberek vagyunk.Egyébként, +hálás lehetnél ezeknek a kedves embereknek, mert nélkülük még mindig a a garázsban ülnél egy kib@szott fáklyával!
hát ez meg mi a fasom síelni mentek vagy mire kell ez?
amúgy faja gratz
én a másik majomra gondoltam... te fent vagy nálam msn.en frenky nincs mert nem bírja megcsinálni a qrva gépét... amit egy százasba hogy 1 óra alatt rendbe raknék...
Szerintem neki is ilyen van csak 5 számmal nagyobb
ÁÁÁÁ tiszta gagyi az a kesztyű,szerencsére rábeszéltem még egy hülyét vegyen ilyet,én bakker ugy bebaszok az első(ráckeve) motorostalálkozón hogy szana szerte,most anyukáéknál vagyok partin utánna felveszek minden trógert MSn-re örüljetek ennek a kőkorszaki hűlyeségnek,a mobil duma korában irkálni,ez olyan mint láncos zsirtól fröcsögő motorral járni Ciki bakker Ciki
télleg majom mikor lesz már msn-ed? majd a bmiki után? rá még csak egy éve vár a tisztelt publikum
ehu ehu
én nem az a fajta vagyok aki csak úgy szemétkedik ez csak érdeklődés volt hogy érezze a törődést meg az odafigyelést
Te ne szemtelenkedjé máááá he me ráduszítom a haverem akko neked sanyi
na mivan töki lecserélted a régit? pedig nagyon vad volt azzal a kis munkáskesztyű beütéssel
Helló Mindenki!Bátran kérdezzétek El-t Milyen az új kesztyűje?
bakker hogy az ilyen kis vicces beszélgetéseből kimaradok....
az inventor nevü programot ismeri valaki? 3d tervező program...
Helló Mindenki! Miss madmazell nem eszik itt olyan forrón a m@cskát .Emberek ma megyek El-nével,El-el és LL juniorral kesztyűnézőbe!Király a babakocsi a motoros boltba neeeeeeeeem
szép jó estét! arra milyen az idő emberek,mert itt jelentem qrva szar! van minden.
meg azért aranyos h ma 9 fok holnap meg 1 a napi maximum
meg az is aranyos h lkicseréljük az ablakokat és jött a kis srác az ujjonnan inditott kisvállalkozásával h majd kicseréli, és mivel jött az ember na mivel... ? zsir uj 7 es bmw vel! nem értem minek csinalja tuti nem ebből gazdagszik meg... még álcának is gyenge:)
Azt nem tudom háttal áll e a gépnek de én szemben voltam vele amikor beszoltam tehát igazságtalan voltál
Nah srácok én most lépek! Remélem azé nem fogok hiányozni senkinek! Főleg az üzifalról! Ismét szereztem naccerű barátokat!

Majd jelentkezem! kikapcs...
Alázd Mester!
már bocsi nem akarok beelxolni de ...elég ocsmány dolog mást a háta mögött ... részemről ennyi...széles utat by elissa
Nem az egy rohaadt kis impposztor,szétszívom a vérét ha próbálkozik(kis köcsög)
Ja hogy milliomos kakuktojás?

Nekem nincs budai villám...
Csak kibic vagyok(annak semmi sem drága).

Motorozni meg tényleg nem tudok, de szeretek... mostanában egy crf-et gyilkolok.

Nyáron meg majd ejárok veletek buzulni valami találkozókra.

El van egy kolegád elbándi néven 0-ás adatlappal, vagy az is te vagy inkognitóban?
szevasssz!