mondta már nekem a multkor is hogy meg fog szopatni de nem hittem hogy tényleg megcsinálja...
látod ....
mi van a fáklyával? ott lemaradtam valamiről...
Mi is felszerettük volna rakni hogy néz ki a lakás(gyakorlatilag be van zsákolva)ugyanis az én szedett vedett asztalos haverom aztat mondta hogy lerakja a padlót a gyerekszobában,Na a mama meg anyuka kipakolták és bezsákolták a két szobát,erre a Frenky-üüüüüüüü bocs nem tudok menni mert autót szerelek,felhivtam jössz kesztyűt venni-persze hogy megyek-erre vót esze padlót rakni derogált
Hé majom!Azért,mert nekünk nincs pénzünk telefonálni,azért még emberek vagyunk.Egyébként, +hálás lehetnél ezeknek a kedves embereknek, mert nélkülük még mindig a a garázsban ülnél egy kib@szott fáklyával!
én a másik majomra gondoltam... te fent vagy nálam msn.en frenky nincs mert nem bírja megcsinálni a qrva gépét... amit egy százasba hogy 1 óra alatt rendbe raknék...
ÁÁÁÁ tiszta gagyi az a kesztyű,szerencsére rábeszéltem még egy hülyét vegyen ilyet,én bakker ugy bebaszok az első(ráckeve) motorostalálkozón hogy szana szerte,most anyukáéknál vagyok partin utánna felveszek minden trógert MSn-re örüljetek ennek a kőkorszaki hűlyeségnek,a mobil duma korában irkálni,ez olyan mint láncos zsirtól fröcsögő motorral járni Ciki bakker Ciki
Helló Mindenki! Miss madmazell nem eszik itt olyan forrón a m@cskát .Emberek ma megyek El-nével,El-el és LL juniorral kesztyűnézőbe!Király a babakocsi a motoros boltba neeeeeeeeem
szép jó estét! arra milyen az idő emberek,mert itt jelentem qrva szar! van minden.
meg azért aranyos h ma 9 fok holnap meg 1 a napi maximum
meg az is aranyos h lkicseréljük az ablakokat és jött a kis srác az ujjonnan inditott kisvállalkozásával h majd kicseréli, és mivel jött az ember na mivel... ? zsir uj 7 es bmw vel! nem értem minek csinalja tuti nem ebből gazdagszik meg... még álcának is gyenge:)
látod ....
mi van a fáklyával? ott lemaradtam valamiről...