Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló! chris várom a jelszót tegnap óta!
Nah srácok vééégre! Kész vagyok!

Thundercat Magyarország

Voltak szerver gondok, de remélem ezzel nem lesz gond! Egy tuti elindítottam a forumot is.

Kérek mindenkit, regisztráljon. És ha valami gond felmerül, kérem ott jelezze megfelelő témába. Ha nincs, hozza létre!

Hajráá!
nekem mindíg igazam van
Amikor mar a lengyel oregasszonyokat tancoltattam....akkor mar nem kellett volna tobb vodkat inni
Udv Mindenkinek!
Visszatertem a nyaralasbol.Utolg is koszonom a szuletesnapi koszonteseket.Igazad volt El.Ahogy betoltottem a 30-at minden bajom van.Rogton az elso nap kb 10 szer hanytam.Nem nagyon emlekszek deosszehanytam az egesz szallodai szobat
Megköszönném a tel számot vagy címet és ha megkérdezhetem neked mennyiért csinálták javítással festéssel együtt?
Még nem beszéltem az Agárdi szerelővel, először meg akarom nézni a szívósort, lehet, hogy az a baja. Meg egy gyertya csere sem ártana, utána még lehet, hogy elviszem. Egyébként Én csináltattam meg az első sárvédőt még Székesfehérváron a Maros hegyen egy műanyagossal, aztán meg persze festés. Ha érdekel, a címe talán elő tudom keresni. Elég jól sikerült, nem is látszik semmi.
Oké, téged is bevettünk a buliba!

Eddíg akinek kell:

Chris*ST
Frenky
Phoenix
Sgabor

Figyelem, aki még igényt tartana rá az kérem jelezze minél előbb, mert lezárjuk a szavazást. és kiszámoljuk a tényleges költségeket. Továbbá tájékoztatunk mindenkit arról hogy fog hozzájutni a dolog.
hali mindenkinek

sgabor sikerült beszélni az agárdi szerelővel? a sárvédődet egyszer nem te javítattad?hol mennyiért?
Nekem is jön egy kis hang a kuplung felől, de még a váltással nincs gondom. Gondolom lassan egy kuplung felújításra is spórolnom kell.
Egyébként nem tudjátok, mennyibe kerül kb.?
Szia! Nekem is! Nekem is! kell gyertya! Hol kinek kell fízetni?
megkapod... írj rám! és akkor nem zargatom a csajod!
Hello mindenki!Chris :-)majd este told at a mit?Ez most a mobilról ment.(tudom látszik)
martonzo@freemail.hu
martonzo@freemail.hu
martonzo@freemail.hu
martonzo@freemail.hu
martonzo@freemail.hu
én tényleg a nép pénzén vagyok itthon
ugyais közalkalmazott vagyok
Othon hédereltek a nép pénzén,én legalább a főnök pénzén héderelek
Ez most olyan munkaféle,mert bent vok csak krimpírozgatok itten ha mér iten vagyok ni
Viszont a 2-kiló tulzás egy csapágyas thundercatért,mert annyit ér ha hibátlan,mondjuk legyen 50-ezer,és mindenki jól jár
És te?

MErt hogy én diplomás munkanélküliként itthon nézek ki a fejembőő és csak fexem egész nap... ... az egy dolog!

De te ?

______
Frenky.... msn en áttolom neked. Egyenlőre nem tom hova feltenni. De Frakk nem jelzett nekem sehogyse. pedgi várom má amailjat, a részeltekkee.
egyébként te meg mi a halált csinálsz a gép előtt? nem kéne neked dolgozni?
haha mondjuk talán azért nem ...
simán lehet kuplung szerkezet...
de petinek igaza van.. adok érte 200ezret és megszűnik a gond :D