Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

másfél éve van meg, 11 000km-t mentem rá a telók már szétvoltak szedve olaj és szimeringcserére,nem látszik rajtuk semmi,tökéletesen működnek,már többször kivoltak véve és visszatéve és mindig ugyanaba az irányba ugyanolyan mértékben áll ferdén a felső kifli és ezáltal a kormány is
Szerintem a telók görbűltek.Most vetted a motort?
Sziasztok XJ-sek!
Mély fájdalommal tudatom, hogy ebben a percben vettem végső búcsút szeretett Divim-től!
Sok kellemes emlék marad utána, remélem új gazdájának is legalább annyi örömöt szerez, mint nekem.
Természetesen, továbbra is figyelemmel kísérem a fórum életét és néha bele is kotnyeleskedem.
XJ 600 1995ös félidomos 4BR vázszámú mocihoz ha valakinek van eladó plexije az jelezzen!
kössz előre is!
Nekem valamelyik tutira ferde egy kicsit mert balra áll menet közben a felső kifli, a keréktengely és a villák viszont egyenesek
Igen 38as ,az nagyon durva lenne ha el lenne görbülve,also fölső kell?
38mm-es villákhoz valóak?
Ingyé nem veszek semmit,egy szimbolikus árban legalább egyezzünk meg.
100%ban biztos vagy,hogy egyáltalán nem ferdék?
kormány kiflim van tudok adni ingyé:)csak postát kell fizetned
4br,félidomos, 1995,egytárcsás,nem olajhűtős (de kéttárcsás olajhűtős modell is érdekelne)
üdv
Helló, azt megírhatnád hogy milyen XJ 600-hoz kell alkatrész. Van legalább 4 változat.
Ha leírod a motorszám első 3 karakterét az elég. Pl. 4BR
SZIASZTOK!
ELŐSZÖR IS,BOCSI A NAGYBETŰKÉRT,DE FONTOS.
XJ 600AST KERESEK ALKATRÉSZNEK KÉNE PAPÍROK NÉLKÜL,ESETLEG HA VALAKI NEM ADNÁ EGYBEN CSAK ALKATRÉSZENKÉNT,ÉRDEKELNE FEJIDOM,PLEXI,KORMÁNYRÓL A FÉKTARTÁLY ÖNTVÉNY AMIBE MEGY A TÜKÖR IS,LÁBTARTÓK,KORMÁNYKIFLIK!

0620 255 32 02

tabjeet@hotmail.com

köszönöm előre is,esetleg ha valakit érdekelne simson,fzr 600,cr 125,mtx 125,xl 600, rs50 alkatrész annak tudok segíteni van ezekhez sokminden,vagy akár cserélnék is alkatrészt xj-re
Sikerült megnyitni.
Szépen föl van málházva
Valószínűleg kezdőnek és hozzá-nem-értőnek minősülök, de engem a kora zavar kissé, legalábbis abból a szempontból, hogy a korábbi gépem is 89-es volt... fura lenne számomra, ha egy hasonló korúra cserélném
www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsf_400_bandit_linev-7097641 erre gondoltam remélem sikerül megnyitni :)
Közben én is megtaláltam, de köszi
Lehet, hogy mindjárt fel is hívom, megkérdem a véleményét.
Feltételezem nem hagyná, hogy más bitorolja a nik nevét, de ő az
http://www.sportmotor.hu/tagok...
Vége a motoros szezonnak ijenkor minden szerelő akciózik!
Ő ugyanaz, aki a motorozz.hu oldalon is ilyen néven fut? Mert ott találtam egy ilyen nevűt, de itt nehéz lenne
Sajnos ijesmire nincs lehetőségem, de ezért van fórum barátság!
Ajánlom figyelmedbe Bitit , van egy kis mühelye és legjobb tudomásom szerint van egy konplett bontott blokk is a birtokában.
Csak mert se a német nyelvhez, se a szereléshez nem konyítok
Nem foglalkozol ilyesmivel véletlenül?
Ezen a gépen gondolkoztam, hogy behoznám donornak, de szerintem 400-ból tip-top állapotuvá lehet varázsolni!
http://www.willhaben.at/iad/ge...
A váltójával van valami probléma, ha jól értettem a hirdetést.
sziaztok keresek xt 600 hoz papiros vazat es blokfeleket vagy blokot kompleten a lenyeg hogy papiros legyen . Tud ebben az ügyben segiteni valaki?
Ez egy vicces oldal, kétszer is bepörgött az inseam-mutató
Érdekesen nézne ki az ember 184-es magassághoz 50 és 130 centis lábakkal, az biztos.
jónak nem jó, de mégse kárhoztathatom magam egész életre mondjuk egy MSX 125-re
... és ha az egyik lábad pipiskedve leér, az már jó