Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Keresek a motoromhoz(1999-es XJ600S),túraplexit.
Az enyém enyhén repedt az egyik csavar mentén,még az eredeti,de ha már cserélem, akkor nagyobbat teszek,mert 188cm.vagyok,a túra plexi talán jobban eldobja a szelet.Akinek van infoja azt szívesen venném.
Köszi!
Pü. elküldve!
Az adatlapon is elérhető.
Az én e-mail-em: horvath.jozsef65@freemail.hu
Ha tudsz küldj e-mail címet.
Küldtem e-mailt.
Esetleg én is beneveznék egy szetre, ha lehetséges!
Wow. Hát itthon valahogy nem ennyi amennyire tudom... És új is...

Többet esetleg nem tud hozni a posta megosztása miatt? Ha valamennyit esetleg rá is tesz én akkor is jóval olcsóbban kijönnék, neked meg akkor fele a posta vagy valahogy ha gondolod megdumálhatjuk.

dfc18@freemail.hu -n elérsz amennyiben van rá mód.

Köszi!
ebay-ről. A 4 db 17 euró.Egy ismerős van beregisztrálva rajt és ő rendezi, illetve neki valaki elhozza németből mert ott dolgozik. Így a postaköltség kevesebb. Küldöm a linket. http://www.ebay.de/itm/4-Ansau...
Honnan rendelted a 4 csatlakozót? És mennyi volt?
Nekem is tervbe van mert bár falsot nem szív de eléggé repedezett mindenhol.
Ezt most szakember nézte.
De a gyárban pontosabban rakják össze. Az volt xj-mben is, és az FZ6-osban is vannak köztes méretek.
Szia Biti! Vegyél föl skype -on léccccci.
Akkor belenyúltak a motorba valamikor elég mélyen, ha tényleg el volt vezérlés rakva. De régebben azt írtad , hogy a vezérműlánc meg van nyúlva láthatóan, most már nincs? Nem akarok okoskodni, de nem kellene inkább egy szerelőhöz elvinni? Azért ez nem egy MZ.
Vasárnap szétszedtük. Egy foggal el van rakva a vezérlés.A láncfeszítő még félig sincs benn, elvileg a lánc jó. Az összerakás majd csak kb 3 hét múlva lesz mert a karburátorokhoz rendeltem gumicsatlakozót. Fallsot szívott mellette.Remélem ezek után minden rendben lesz.
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...

Eszerint 5 a váltás
Gyárilag nem ötösével vált, hanem kettesével. enyémbe is ilyenek voltak.
talán ott találsz valamit:

manú állok
háló!

? xj = xt ?
Sziasztok !
Yamaha xt-be való olaj, olaj mennyiség érdekelne. Esetleg típus leírás címe is jöhet, vagy bár mi a típusról.
Az enyémeken anno semmi nem volt, biztos faragták már, vagy nem odavalló volt, de azt tudom, hogy jó volt megmunkálni őket, majdnem mint az üveg.
Semmi mást....Elöször nekem is kicsit zajosnak tünt, de ez ilyen....
Persze én is láttam Berger videoját...:)
Szia!
262, 268 az érdekes, ötösével vált.
Szia Biti! Kiszedtem a lapkákat, 260, 262, 268 ,van ráírva . Méretni hétfőn tudom, bár szemre kopás nem látszik rajtuk.
Olajcserén kívül csináltál vele valamit?