Sziasztok.
Keresek a motoromhoz(1999-es XJ600S),túraplexit.
Az enyém enyhén repedt az egyik csavar mentén,még az eredeti,de ha már cserélem, akkor nagyobbat teszek,mert 188cm.vagyok,a túra plexi talán jobban eldobja a szelet.Akinek van infoja azt szívesen venném.
Köszi!
Wow. Hát itthon valahogy nem ennyi amennyire tudom... És új is...
Többet esetleg nem tud hozni a posta megosztása miatt? Ha valamennyit esetleg rá is tesz én akkor is jóval olcsóbban kijönnék, neked meg akkor fele a posta vagy valahogy ha gondolod megdumálhatjuk.
dfc18@freemail.hu -n elérsz amennyiben van rá mód.
ebay-ről. A 4 db 17 euró.Egy ismerős van beregisztrálva rajt és ő rendezi, illetve neki valaki elhozza németből mert ott dolgozik. Így a postaköltség kevesebb. Küldöm a linket. http://www.ebay.de/itm/4-Ansau...
Akkor belenyúltak a motorba valamikor elég mélyen, ha tényleg el volt vezérlés rakva. De régebben azt írtad , hogy a vezérműlánc meg van nyúlva láthatóan, most már nincs? Nem akarok okoskodni, de nem kellene inkább egy szerelőhöz elvinni? Azért ez nem egy MZ.
Vasárnap szétszedtük. Egy foggal el van rakva a vezérlés.A láncfeszítő még félig sincs benn, elvileg a lánc jó. Az összerakás majd csak kb 3 hét múlva lesz mert a karburátorokhoz rendeltem gumicsatlakozót. Fallsot szívott mellette.Remélem ezek után minden rendben lesz.
Keresek a motoromhoz(1999-es XJ600S),túraplexit.
Az enyém enyhén repedt az egyik csavar mentén,még az eredeti,de ha már cserélem, akkor nagyobbat teszek,mert 188cm.vagyok,a túra plexi talán jobban eldobja a szelet.Akinek van infoja azt szívesen venném.
Köszi!