Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasiparban dolgozom, és meg vannak a célgépek az ilyen anyagok megmunkálásához. Kimértem és megírtam mennyit kell és merre, majd kiszed és össze válogat, hogy melyikre jó és nem ment rá a gatyám, mert azt hiszem 4200/db árat mondtak erre a nagyméretű lapkára, na ez vicc!
igen alapjáraton van egy jellegzetes csattogó hangja,szétszedtem a 0,25 ös hézagmérő simán becsusszan .1,2,3 as henger kipu szelepnél.A 4 es jó.A szivó szelepeknél jók.
Le lett véve a sz. fedél és ott volt látható a nyúlás. a feszítő viszont nem viszi tovább(?). Egyébként alapjáraton van egy kis hangja, bár még szelephézag állítás is hátravan. Lehet attól is?
Nem értem a bent lévőt faragtad hozzá? mihő ,hogy kő? nem értem.
Miért mi a hibajelenség? Alapjáraton zörög?
Nekem az volt a könnyebb, hogy a bent lévőt faragtam méretre, mert mondtak olyan árakat rá, hogy befontam a szemöldököm.
A feszítő témához csak annyit, hogy kb 10 perc megnézni hol is áll, szerintem ez nem olyan nagy művelet, hogy várni kelljen rá! :)
Sziasztok! Kipufogó szelep hézagoló lapkát kéne cserélnem,tud valaki helyet vagy boltot ahol be lehet szerezni .
A hét végén megnézzük hogy nem lehet-e láncfeszítő probléma. Majd kiderül. Így vagy úgy de tavaszra üzembitos járgány kell.
Pedig ha nem tud többet feszíteni akkor abban minimum 80 000 km van erre mérget vehetsz. Az enyémben van 68 de a felénél volt a feszítő pár ezerrel ezelőtt. És ránézésre nálam senki nem mondaná meg a futott km-t.
Szia! Bozontos.
Tudunk beszélgetni a fejidomról?
Szerelő barátom mondta akivel mellesleg együtt motorozunk, hogy laza a lánc és a spannoló nem tud már feszíteni rajta.Egyéb jelekből viszont nem jósolt sok km-t a motorba.
Köszönöm az infókat.
Mindenkinek B.U.É.K!
Esetleg Zöldit a bandit topikban, ő is jó árakat szokott mondani!
Miért kell vezérmű láncot cserélni ? Hangos ? Laza ?
Ha a lánc ténylegesen cserés akkor az a 21000 Km inkább 121000 Km...
Helló
Az a km. inkább 121 ezer lehet, (ha nem tekergették az órát), csak már átfordult egyszer a számláló... Ami nem gond, mivel ezek a motorok sokkal többet is elfutnak.
Nézz körül a nagyvas.hu -n, vagy még biztos fognak ajánlani egy-két helyet a többiek.
A láncfeszítőt nézted? Szerintem minimum 60-80ezer km.-et ki kell bírnia a gyári láncnak.
92-es xj 600-omhoz vezérműlánc kellene. Hol érdemes venni, illetve hány kilométerenként kell cserélni? A motort az idén vettem állítólag 21ezer benne a km(?)
Minden infót szívesen fogadok, mert még új vagyok a témában.
Bocs elfelejtettem a mobilszámot:20/5910110
Üdv!
Az enyém 94-es modell, tehát elvileg jó.
Teszel fel róla egy képet?
Boldog Új Évet és sok-sok km-t kívánok minden fórumozónak
Boldog Uj Évet s balesetmentest mindenkinek!
Sziasztok !
Mindenkinek kívánok békés, boldog újévet!

És a legfontosabb Vigyázzatok magatokra!
ok nekem is így lenne jó,mivel megmaradna műszerfal. Írj mélt vagy telszámot.JA és fontos, ez 98 előtti idom.
Szia!
Először is Buék mindenkinek!
Műszerfal nem kell,idom,lámpával együtt az amit keresek, magyarul egy fejegység kellene.
Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!