Vasiparban dolgozom, és meg vannak a célgépek az ilyen anyagok megmunkálásához. Kimértem és megírtam mennyit kell és merre, majd kiszed és össze válogat, hogy melyikre jó és nem ment rá a gatyám, mert azt hiszem 4200/db árat mondtak erre a nagyméretű lapkára, na ez vicc!
igen alapjáraton van egy jellegzetes csattogó hangja,szétszedtem a 0,25 ös hézagmérő simán becsusszan .1,2,3 as henger kipu szelepnél.A 4 es jó.A szivó szelepeknél jók.
Le lett véve a sz. fedél és ott volt látható a nyúlás. a feszítő viszont nem viszi tovább(?). Egyébként alapjáraton van egy kis hangja, bár még szelephézag állítás is hátravan. Lehet attól is?
Nekem az volt a könnyebb, hogy a bent lévőt faragtam méretre, mert mondtak olyan árakat rá, hogy befontam a szemöldököm.
A feszítő témához csak annyit, hogy kb 10 perc megnézni hol is áll, szerintem ez nem olyan nagy művelet, hogy várni kelljen rá! :)
Pedig ha nem tud többet feszíteni akkor abban minimum 80 000 km van erre mérget vehetsz. Az enyémben van 68 de a felénél volt a feszítő pár ezerrel ezelőtt. És ránézésre nálam senki nem mondaná meg a futott km-t.
Szerelő barátom mondta akivel mellesleg együtt motorozunk, hogy laza a lánc és a spannoló nem tud már feszíteni rajta.Egyéb jelekből viszont nem jósolt sok km-t a motorba.
Helló
Az a km. inkább 121 ezer lehet, (ha nem tekergették az órát), csak már átfordult egyszer a számláló... Ami nem gond, mivel ezek a motorok sokkal többet is elfutnak.
Nézz körül a nagyvas.hu -n, vagy még biztos fognak ajánlani egy-két helyet a többiek.
A láncfeszítőt nézted? Szerintem minimum 60-80ezer km.-et ki kell bírnia a gyári láncnak.
92-es xj 600-omhoz vezérműlánc kellene. Hol érdemes venni, illetve hány kilométerenként kell cserélni? A motort az idén vettem állítólag 21ezer benne a km(?)
Minden infót szívesen fogadok, mert még új vagyok a témában.
A feszítő témához csak annyit, hogy kb 10 perc megnézni hol is áll, szerintem ez nem olyan nagy művelet, hogy várni kelljen rá! :)
Tudunk beszélgetni a fejidomról?
Ha a lánc ténylegesen cserés akkor az a 21000 Km inkább 121000 Km...
Az a km. inkább 121 ezer lehet, (ha nem tekergették az órát), csak már átfordult egyszer a számláló... Ami nem gond, mivel ezek a motorok sokkal többet is elfutnak.
Nézz körül a nagyvas.hu -n, vagy még biztos fognak ajánlani egy-két helyet a többiek.
A láncfeszítőt nézted? Szerintem minimum 60-80ezer km.-et ki kell bírnia a gyári láncnak.
Minden infót szívesen fogadok, mert még új vagyok a témában.
Az enyém 94-es modell, tehát elvileg jó.
Teszel fel róla egy képet?
Mindenkinek kívánok békés, boldog újévet!
És a legfontosabb Vigyázzatok magatokra!
Először is Buék mindenkinek!
Műszerfal nem kell,idom,lámpával együtt az amit keresek, magyarul egy fejegység kellene.