Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Címet tudsz hozzá mondani? Vagy elérhetőséget?
Majosházán mintha gyártanának is FJ-re hasidomot.. lehet hogy érdemes lenne őket is megkeresni... még az is lehet hogy felvennék a repertoárjukba
Fejlemények, beszéltem egy bontóssal és azt mondta hogy FJ-ről vett hasidomot szoktak ráfaragni az XJ-re hallottatok már ilyet? Vélemények?
Csak az a gond hogy cimborám tegnap vett az Sv-re egyet és 6000 forint volt + festés!
Pedig ezeknek ilyesmi áruk van.. én se adnám az extra idomaimat ennél olcsóbban
Sziasztok, először is köszi a segítséget a karbi szinkron sokat javított a rezonancián. Másodszor, nem tudjátok hol lehet csináltatni hasidomot? Találtam külföldi oldalon csak sokallom a 30 ropit érte! Ha tudtok valami okosat akkor várom!
Szia!

Próbára van egy magasítóm.
Én cseréltem a kormányt egy 900 divin, nem kellett változtatni semmin, 600-on még nem.
Kormányt a Méray és Dobránál vettük. Ott lehet válogatni bőven a kínálatból.
Kormány magasítóval vigyázni ,volt már akinek eltört!
Igen, ott vettem.
Szia! A Nagykőrösi úti Motorrad-nál voltál a magasító miatt?
Szia!

egy 3 cm-es magasítót még elvisel a fékcső, bovdenek és az elektromos kábelek hossza, (tapasztalat) de pluszban még szélesebb kormánnyal már nem tudom mi lesz a helyzet...
Magasítót a Motorrad-ban vettem, 3000 Ft körül adják.
Sziasztok! Magasabb és szélesebb kormányt akarok a gépemre pakol-
ni.Van valami ötlet hogy tudom megoldani?/pl: 850 TDM kormány +
magasító?/96-os XJ 600 S Diversion.
Nálam a túl jó benzin is okoz plussz rezonanciát.Csak sima 95-t tankolj bele. A csavar viszont kell bele, mind a 4.
Már csak az a kérdés, hogy ez futóműből váltóból vagy a blokkból jön, ha minden fokozatban és nem sebesség hatványoknál jelentkezik akkor blokk és egy karbi szinkron szokott segíteni, ha sebesség hatvány akkor gumi, kormánycsapágy,telókat, láncot vizsgálnék. A blokk és váltó szerintem fordulathoz kötött téma, tehát azonos fordulathoz tatozó kérdés.
Az tuti hogy én nem szedem ki, mikor meg láttam hogy nincs benne és én a nélkül mentem le vele 300 Km akkor kicsit rosszul lettem. De a kérdés hogy vajon hogy lehet csillapítani azt a rezonanciát? Mit kell vajon áthangolgatni hogy csökkenjen. Mert jelenleg 1,2,3 fokozatban ha húzom akkor aztán érződik rendesen!
Az a két csavar biztos hogy nem véletlenül került oda. Én biztos nem használnám huzamosabban nélkülük, hiába kisebb akkor a rezonancia.
Köszönöm szépen, a választ. Lehet hogy ezért nem volt benne a két csavar hogy ne rezonáljon?
Szia!

A blokk sajátossága sajnos a használt fordulaton jelentkező rezonancia, egy jól belőtt vasnál kevésbé érzékeled, de 4200-4500 között akkor is ott van! Bár sokan állítják, hogy nekik nincs, ezzel azért még egy szerethető darab!
Sziasztok, nemrég vettem egy 94 XJ 600-at és bizony van egy két kérdés amit nem értek. Az egyik 4 blokkfelfogató csavarból 2 volt benne, mikor megláttam orvosoltam bele a hiányzó kettő, de azóta rezonál a motor mint az állat. Nem tudjátok esetleg hogy mitől? Hogy ez valami típus kín ennél a szériánál vagy valami nem stimmel. Illetve benzin csapot keresnék hozzá mert a jelenlegiben nincs benne a membrán alatti rugó és valami megoldás kéne rá. Ha tudtok nekem segíteni megköszönném!
Sziasztok!
xj első rugók eladók 92-97-es évjárathoz!
Akit érdekel:
ote1987@gmail.com
Persze elfér, akár jövő őszig is megtartom, gyere érte nyugodtan bármikor.

Az SV nagyon jó. Persze nem sokat mentem vele, mert amióta megvan nem nagyon volt jó idő, ha meg volt, akkor nem értem rá... Kicsit hiányzik a yamaha kormánya, de ezen majd lehet, hogy segítek. Ez a csutka kormány sosem volt a kedvencem, habár megszokható. Nem bántam meg a kis yamahát továbbra sem, mert nagyon sok tapasztalatot adott a nagyobb vas előtt. Így már bátrabban nézem meg hol áll meg a km óra mutatója :D (persze mindezt szigorúan németországban, autópályán ahol legális az ilyesmi)
Szia Tamás!
Nagyon köszi! hát, ha tavaszig félre tudod tenni, akkor szívesen elgurulok arra. Idén már szinte kizárt, akksi töltődik, moci pihen és várja a nagytakarítást/téli álmokat. Bár, ha jönne még egy november végi napsütés legalább +15 fokkal, akkor már indulok is a festékért....:)
Milyen SV?
Hello

Mivel elmultam 45, már igaz nem megyek annyit.
De azért még szeretek menni...s néha csak felülök s megyek valamerre.
Ezt még megtehetem.......
S már általában egyedül.....

Mondjuk kicsit érthetetlen minek cserélnéd más hasonló motorra, amikor ezek szerint nem is használod