Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Mafeco! Ausztria ezért is jobb, négyszer voltam náluk az elmúlt években, egyszer láttam a trafit. Az is a határ közelében Burgenlandban volt, szerintem a magyarokra fenték a fogukat.
Tomkraft remélem olvasgatod még a fórumot...

Mennyiért adták neked a Sugóék a kilométer óra jeladót a Divihez?

Én most találtam bontottat egy 10-esért. 600-as thundercaté eredetileg. Kicsit sokkalom az árát, mert a GS-be tavaly 3 ezerért vettem egy szintén bontott darabot.
Sajnos csak vasárnap volt idő motorozásra. Az északi szomszédoknál voltunk, nagyon jó az utak minősége. A határ mellet az újra aszfaltozott utak vetekednek Ausztria élmény útjaival, azért észnél kell lenni a sünök ott is ki vannak rendelve és szorgalmasan gyarapítják az állami költségvetést.
Vasárnap este bemotoroztam melózni hogy ne szombaton kelljen majd ledolgozni az ünnepet. Egy kissé csípős volt a hajnal hazafelé de nagyon jó a Shox ruhám...
Van itt valaki!? Vagy mindenki motorozik? Ki kellett használni az utolsó jó időket. A hosszú hétvégén két nap közel 500 km sikerült mennem. Remélem más is került egy jó karikát.
Köszi szépen.
Nem igazán kopó alkatrészről van szó, leginkább márka kereskedésben tudod megrendelni. Itt szoktam rendelni ezeket a holmikat 2-3 nap a szállítás.
http://www.motoworld.hu/kapcso...
Sok ábra van a blokkról legjobb, ha letöltöd a szervíz könyvet.
http://www.manualedereparatie....
Sziasztok!
Van nekem eggy yamaha xj 600 som, és kiakarom cseréltetni a primer láncot afötengely és a váltot hajtja.Nem találok sehol hogy hollehetne kapni hozzá.Ha valakitudja akkor kérném irja meg a cimet.Köszönöm elöre is,és kellene a blokrol eggy robbantot ábra.
Üdv Misi
Kösz!
Náluk: revolutionmotor.hu

..és tényleg jó az áruk
Szeva Dipshit!
Hol vettél gumikat a motorodra? Egész jó áraik voltak. Egyszer korábban belinkelted, de nem találom...
Köszi!
Szia !

Király vagy, most a 40000. oldalt néztem át, de a méreten kívül nem találtam mást
Szia!

Felső: 32005 (47x25x15)
Alsó: 32006 (55x30x17)
Méretek a táblázatban. Abból már ki lehet keresni a számát a csapágynak.

10051202
Nekem a tapasztalat a csapágyboltból vett a csapággyal annyi, hogy mellé még külön megkell venni általában a alulra a porvédöt...Másrészt meg a kormánycsapágyszett általában tartalmazza azt is.
Szia!

Holnapra kitúrom, ha nem felejtem el .
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni, a kormánycsapágy számát nem tudom kideríteni !
Egy helyen olvastam, hogy valaki majd elküldi valakinek, de a küldést már nem találtam! Ez az SSH 901-ként a neten megtalálható, de a boltos nem tudja miről van szó !
Ha valaki tudja írja meg légyszi ! Köszi !
xj 900 F 31A
Szia Attila,

Oldalról a benzincsapnál nézz be felfelé a karburátor felé. A csövek között látni fogsz középen egy ilyen rücskös tekerőt. Az az alapjárat állító. Néha tekergettem, ha túl alacsonynak éreztem az alapjáratot, valahogy azzal sosem voltam megbékélve - szóval lehet hogy én állítottam el. Lehet legutóbb amikor piszkáltam nem hagytam rendesen bemelegedni és magasabban maradt...

Fakocka: ezt benne felejtettük :) Nagyon hasznos kiegészítője az oldal sztendernek, ha laza talajon akarod letámasztani a gépet. Aláteszed és nem süllyed be a földbe.
Nálam rendben volt, lehet, hogy Tomi állított rajta valamiért.
A karbiknál van egy tekerő középtájon, azzal tudsz rajta lejjebb állítani miután bemelegedett a kicsike. (Kezekre vigyázni a blokk mellett!)
koszi! :) hat en ezalatt a par megtett km alatt meg nem nagyon vittem fel 6 fole, de majd ha lesz jo ido, szaladunk sokat ;)
nalad nem emelkedett az alapjarat ha mar be volt melegedve? (inditas utan 1000 korul, bemelegedve 2-3 (3,5) ezer kozott mozog... ?
Amikor megvásátam az FJ 1200-t pont az ellenkező esetben voltam. 17 000 Km volt az órában de cefet állapotban volt.
Amilyen szép állapotú ez a motor, itthon lazán letagadnák hogy 127ezer van benne (óra is csak 27-et mutat ugye..)
meg hát az ára sem kutya.

Ebből a konkrét darabból is látszódik hogy szemre nagyon nehéz megmondani mennyit futott egy motor, ha annak bizonytalan az előélete... és 40 ezer kilométer után is van élet
hali! 2010 es XJ6 on az normális ha városba randalírozunk akkor 100 fok fölé megy a víz, és csak utána kapcsol be a ventilátor? minden gyári teljesen! másik kérdés: ezek elektronikusan vannak lefojtva vagy a kipufogóba van valami durva fojtás? köszi a válaszokat!
Nem kutyául néz ki! A hasidomra kell koncentrálni.
Aztán van egy mÚszer a jobb idomban, talán olÁjhőmérő...